Dertleselim

Loresiima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
91
58
3
34
Sizinde var mi cok sıkı fıkı dost olup ama zamanla ya onun ya kendinizin hayata bakis acisi degistiginde buz gibi sogudugunuz insanlar ? Ustunde durmamam gerekirken sanirim inanilmaz kafama takiyorum ve isin kotusu hicbir sekilde telafisi yok.daha kotusu esimin kuzeniyle aralarini yapip akraba olmus olmam :)) (tabiki en buyuk hatayi burda yaptim tecrube oldu bana)
Hikaye cok uzun cok kirginliklarim var.evlendim yasadgi sehre yerlestim esimin kuzeni olmadan evime 2 kez gelmistir.normalde ayni yatakta yatmisligimiz var.kardesim derdi bana.evimde agirladim benim masamda sirf karsisindakine kur yapabilmek adina caycimin icine bakip kirec var diye cocuga sabah kotu cay mi iceceksin dedi benim evimde bana diyor :))) ayni gun raki masasi kurduk diye nisanlisi esimin yaninda benim esim icmesin dedi(kendi götürüyor bu arada kadinlarin icmesine karsi )bende orda raki masasi hazirlamisim bizim kizda diyorki ben hayatta agzima sürmedim :)))) kurlastilar iyi aile kizi profili(bunu daha oncede bir kac olayda yapti) neyse :) yuzune vurdum ozur diledi ama unutamiyorum.sıkıntılı donemimde henuz yeni tanidigm insanlar bir seye ihtiyacn var mi derken beni arayip sormamasi soyledigimde aglayarak evde sorunlarimiz var demesini unutamiyorum(dostsan anlatirsin cunku)

Evlenmesine 1 ay kaldi anlamaya calisiyorum odak noktasi bu diyorum ama Bulustugumuzda sadece aldiklari yaptiklarini dinlemekten inanilmaz yoruldum..inanin aldigi bulasikligi bile anlatti.atiyorum ben tel neden almadin kirlenmiyo dedigimde bile hirsla biz evde kullaniyoruz bir sey olmuyo diyerek en ufak karsi cevaba bile tahamulu yok.esyami alirken ona sordugumda begenmedim demisti kendisine cok basit sandalye hakkinda yorum yaptim ben sevemedim o tarzi dedigimde simdide moda o diye diretmeleri :)))))) yorun istemiosan neden anlatiyorrsun? Her seyi biliyorum havasinda.ben gelinligimi secerken fikir aldim misal insam bir kere sence nasil demez mi :))) yanlis anlamayin ben yapi olarak boyle biri oldugumdan yadirgadim belki.yakin arkdsiysam provada en azindan paylasmaz mi? ben boyle bi insan degilim sorarim danisirim ama kimiside boyle demek ki diyorum.sonra esyaya onemseyen biri olamadim hic ornegin henuz gunluk yemek takimi bile almamisimdir fazlalik gelir bazi seyler.surekli bunlardan bahsetmesinden bayildim.hayata bakis acimiz cok farkliymis ama bunca zaman nasil dost kalabildik diye sorguluyorum.hicbir seyini anlatmadigini farkettim ben esimin ailesi vs hakkinda kizdklarimi soyluyorum saf gibi burda da hata yapiyormusum.

Özenmek olabilir insanlarin dogasinda diyorum ama evlenecegi adam pijamasi ne güzel sende öyle pijama al diyebilcek kadar özenti,kendisi nikahimda taktigim tacini getir takayim,elbiseye kadar kopyalayacak kadar özenti,kayinvalidesi onlarin nisan masasi guzeldi o da oyle suslesin diyecek kadar özenti...tüm bunlar beni inanilmaz rahatsiz ediyor ve gorusmeyide biraz daha azalttim ama ne zaman bulussak 3 gün kendime gelemez oldum.o kadar gereksiz sohbetler ediyoruz ki.bana soyle dedi ben boyle dedim kayinvalidem boyle dedi bunu aldim bunu yapicam....

Kendi ailesi evlendim bir kez aramadi ama benim tüm sülalem kizi gibi benimsedi dayimin esine varana kadar aradilar tebrik ettiler dugune geliriz demisler dün bir de bunun hesabini yaparken yine tutamadm kendimi ohh ne guzel sizinkiler tebrk etmedi ama sen bzim sulaleyi bekliosun dugune dedim.sesi cikmadi.
Insanlar nasil bu kadar kör,neden böylesine kücük dünyalari

Son düzenleme:
Konunu hatirladim.
Koy mesafeni rahat ol, evlilik kiyasi daha kötü
Ona cok deger verdigini hissedip simarmis, simdi birde elti sayilirsiniz ki kiskanclik ve kiyas kacinilmaz

Konunu hatirladim.
Koy mesafeni rahat ol, evlilik kiyasi daha kötü
Ona cok deger verdigini hissedip simarmis, simdi birde elti sayilirsiniz ki kiskanclik ve kiyas kacinilmaz
Yapi olarak kiskanc oldugunu henuz yeni idrak ediyorum esim bana teklif ettiginde bana küsmüstu ben ise teklif alacagi mekana varana kadar ayarladim yuzune yine vurdm tabiki isitip isitip onume getirme diyor birde tabiki getiricem dedimo zamanda.insanlar hep istiyor ki sen ver en ufak bir seyde ise ben sunu yaptim bunu yaptimlarla karsina geliyorlar.tesekkur ederim.

Bu anlattıklarıniz gerçekten yorucu neler kafaya takılıyor enteresan sizde onun gibi olmuşsunuz üzüm üzüme baka baka kararır hesabi çabuk yaslanirsiniz hadi hayırlı olsun

Bu anlattıklarıniz gerçekten yorucu neler kafaya takılıyor enteresan sizde onun gibi olmuşsunuz üzüm üzüme baka baka kararır hesabi çabuk yaslanirsiniz hadi hayırlı olsun
Ben onun gibi olmadigim icin yoruldugumu dusunuyordum halbuki :) hic oyle hirslarim olmadi hic evime alacagim seyi gunlerce dusunmedim hatta 1 gunde aldm ciktim esyalarimi.ama siz oyle gorduyseniz durup dusunecegim :)

Kafalarınız uyuşmuyor. Onun hakkında çok fazla şey bildiğin için seninle görüşmekten çekiniyor ilişkisi bozulacak diye bence. Sen de eskisi gibi samimi davranmaya çalıştıkça seni tersliyor savunmaya geçiyor. Koy mesafeni çok sık görüşme senin de canın sıkılmaz onun da.

Kafalarınız uyuşmuyor. Onun hakkında çok fazla şey bildiğin için seninle görüşmekten çekiniyor ilişkisi bozulacak diye bence. Sen de eskisi gibi samimi davranmaya çalıştıkça seni tersliyor savunmaya geçiyor. Koy mesafeni çok sık görüşme senin de canın sıkılmaz onun da.
Yaaa nickine koptum oncelikle :KK71: cok farkli bir bakis acisi hic dusunmedim bu sekilde

Her derdi yüzüne vurmuşsunuz zaten, içinize atmamışsınız.
İnsanlar hayatta farklı yönlere gidebilir, ilgi alanları, zevkleri değişir.
Ben kızın yaptıklarında çok büyütülecek bir şey görmedim ama artık arkadaşlığından eski zevki almıyorsanız yavaş yavaş uzaklaşırsınız.

görüşme
enerjini çeken negatif insanlarla mümkün mertebe mesafe koyacaksın
ya da mecburen görüşmek zorunda isen onun anlatmasına müsade etme soru sorma
tepki verme vs vs içinde patlasın hepsi :kahve:

Her derdi yüzüne vurmuşsunuz zaten, içinize atmamışsınız.
İnsanlar hayatta farklı yönlere gidebilir, ilgi alanları, zevkleri değişir.
Ben kızın yaptıklarında çok büyütülecek bir şey görmedim ama artık arkadaşlığından eski zevki almıyorsanız yavaş yavaş uzaklaşırsınız.
Evet mesela benimde zamaninda ilgi alanim degisirken misal yeni bir hayat kuracakken beni anlamayip kusmustu ama bugun tüm yasantisina ortak olmak koyuyor haliyle.cunku ben o yuzgu taktigimda hayrli olsun bile demeyip mekani terketmis gormezden gelmisti bugun beni nikah sahitligi fotograf cekimi vs.ye goturmek istiyo :))))

Eskisi kadar sevmiyorsunuz belli ki birbirinizi. Tahammülününüz azalmış, davranışları batmaya baslamis. Mesafe koymakta fayda var. Belki de samimi olmak icin dogru insan degildir.

Görüşmeyi azaltın. Akrabanizla evleniyorsa ne olmuş? Özel şeylerden bahsetmeyin karsilasirsaniz da. Bir şey anlatıyorsa da hmm güzelmiş deyip geçin. Ne olacak. Takmaya değmez. Yine tuhaf bir tavır olursa yüzüne vurun ki zaten öyle yapıyormuşsunuz. Hasılı eskisi gibi samimi olmaya gerek yok.

görüşme
enerjini çeken negatif insanlarla mümkün mertebe mesafe koyacaksın
ya da mecburen görüşmek zorunda isen onun anlatmasına müsade etme soru sorma
tepki verme vs vs içinde patlasın hepsi :kahve:
Ya surekli kendini her seyin uzmani zannetmesine cidden sinir olup parlayaniliyorm.ben her seyi biliyorum demedim hic karsimdaki cocuk olsa ihtimal veririm.bunun haricinde he heeee deyip geciyorum zaten

Görüşmeyi azaltın. Akrabanizla evleniyorsa ne olmuş? Özel şeylerden bahsetmeyin karsilasirsaniz da. Bir şey anlatıyorsa da hmm güzelmiş deyip geçin. Ne olacak. Takmaya değmez. Yine tuhaf bir tavır olursa yüzüne vurun ki zaten öyle yapıyormuşsunuz. Hasılı eskisi gibi samimi olmaya gerek yok.
Yakin zamanda bir daha olursa her seyi bilemezsin diye de tepki verecegim bunun disinda dediginiz gibi davraniyorum o gun bulustuk evimle ilgili bir sey alacagim bana mudahale ederek gereksiz pahali olani gosterio ve elimdekinin adi oldugunu soyluyo bende ne olacak sanki bunun kalitelisi kafasindayim en sonunda sen kendine al acikcasi ben o parayi vermem dedim sustu.hayir bu kiz harc parasini kendisi biriktirir oderdi ne ara boyle ozenti oldu marka takintilari basladi kendini ovmeler basladi bilmiyorum..anaclik yapacagim diye isin seyini cikartiyor bazen.inanin her seye yorumu var :))) anlatirkn bile yoruldum mesela :)))

Eskisi kadar sevmiyorsunuz belli ki birbirinizi. Tahammülününüz azalmış, davranışları batmaya baslamis. Mesafe koymakta fayda var. Belki de samimi olmak icin dogru insan degildir.
Cok yalniz kalip 2 gun once tanidigm kiz arkadasm bana bir seye ihtiyacin var mi dediginde anladim dogru insan degil..samimi dostlar saklamazlar bir seyleri mesela ama bazi seyleri gizliyor.kisileri taniyorum elestirmiyor oldugundan iyi gosteriyor sanki ben laf tasiyacakmisim gibi :) soru sormamak gormezden gelmek en iyisi artik

Nisanlanmis heves edip anlatmistir size.hepimiz oyle degilmiyiz yeni evlenince yeni nisanlaninca yeni cocugumuz olunca herseyi anlatma ihtiyaci duyariz.belki sizde onu ayni sekilde bayacak kadar konusmussunuzdur.bunlar dostlukta buyutulecek seyler degil.belki sizde begenmis oda yapmak istemis bu niye ozenti olsun ki.ben olsam sevinirdim demekki zevklerimiz bir derdim.bence siz o zevki eskisi gibi almiyorsunuz o yuzden yaptiklari size itici geliyor olabilir

Yakin zamanda bir daha olursa her seyi bilemezsin diye de tepki verecegim bunun disinda dediginiz gibi davraniyorum o gun bulustuk evimle ilgili bir sey alacagim bana mudahale ederek gereksiz pahali olani gosterio ve elimdekinin adi oldugunu soyluyo bende ne olacak sanki bunun kalitelisi kafasindayim en sonunda sen kendine al acikcasi ben o parayi vermem dedim sustu.hayir bu kiz harc parasini kendisi biriktirir oderdi ne ara boyle ozenti oldu marka takintilari basladi kendini ovmeler basladi bilmiyorum..anaclik yapacagim diye isin seyini cikartiyor bazen.inanin her seye yorumu var :))) anlatirkn bile yoruldum mesela :)))
İşte kendinize alacağınız eşyayı söylemeyin. Ondan yorum istemeyin yani. Kendini övmeye başlayınca da ya bozup atın ya da he he deyip geçin. Yorum yaptıkça daha havalanır çünkü.

Nisanlanmis heves edip anlatmistir size.hepimiz oyle degilmiyiz yeni evlenince yeni nisanlaninca yeni cocugumuz olunca herseyi anlatma ihtiyaci duyariz.belki sizde onu ayni sekilde bayacak kadar konusmussunuzdur.bunlar dostlukta buyutulecek seyler degil.belki sizde begenmis oda yapmak istemis bu niye ozenti olsun ki.ben olsam sevinirdim demekki zevklerimiz bir derdim.bence siz o zevki eskisi gibi almiyorsunuz o yuzden yaptiklari size itici geliyor olabilir
Sürekli mi ? Ben de evlendim en yakin arkdsim yanimda olsun istedim ama goremedim zaten bu dokunuyor.bende anlattim ama eminim bu kadar degil dedim ya 1 gunde esyami aldim ciktim yine dedim yemek takimmim yoktur 2. Tabak mi tabaktir benim icin.esimle gecirdigim vakittir onemli olan.zevkler cok farkli.inanin bugun whatsap konusmalarini actim ve geriye gittim suzgecin fotosunu cekmis atmis ya :)))) bunlar 190 tl tuttu yazmis bende haliyle yuh ne gerek var onlara demisim her yerde oyle aldim bi kere demis :))) hem atio hem yorum istemiyo anlatilmaz yasanir :)

İşte kendinize alacağınız eşyayı söylemeyin. Ondan yorum istemeyin yani. Kendini övmeye başlayınca da ya bozup atın ya da he he deyip geçin. Yorum yaptıkça daha havalanır çünkü.
Esime pazardan tshirt aldim ay bende mi alsam ama giymezki dedi :))))) noluyo giyince konustirma beni yasadiklari yerde g*tlerine don buldularda lacosun orjinali kaldi dedim :) yani esini esimden ustun goruyo bunuda eski anlattiklarimdan yola cikiyorum kizardim esime ve buna anlatirdim ozensiz derdim simdi bana kullaniyo:))))))

Back
X