- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
Merhaba hanımlar , 28 yaşında güzel bı bölüm bitirmiş yüksek lisansımı da devam etmekteyim. Bölüm iyi ama yaşadığımız ilden dolayı iş imkanları kısıtlı , şu an çalışmıyorum kpss ye çalışıyorum , her neyse 1 buçuk yıldır hayatımda olan biri var ,flört ettikten sonra yaklaşık 1 senedir de sevgiliyiz ,cicim ayları olsa gerek ilk zamanlar güzeldi kişilik olarak bana farklı geliyordu biz başladık ,ablası evli ve batida yaşayan ,eğlenen gezen anlayışları biraz geniş bı çift. Bı kaç iş başvurusu için sevgilim o şehire gitti,gitmişken kaldı bı sure iş olmayinca geri geldi , benden öncede çok gidiyor tatil yapıyormuş , her neyse yüksek lisans yapmak istedi o şehirde özellikle ,çünkü oraya ayrı bi bağı var ,eğlenmek gezmek tozmak hoşuna gidiyor ,gidince de değişiyor ,Instagram'da tanımadığı kişileri takip ediyor, geri takip alamayinca geri siliyor vs.. bu konuda çok tartıştık ,bizim memlekete gelince bana çok iyi ,hiçbir yamugunu görmüyorum ama oraya gidince aynı .. her neyse ablasının yaşadığı şehirde yüksek lisans başvuruları vardı yaptı ve kazandı. Şimdi herşey çok kotu olacak diye korkuyorum oraya adapte olur iyice umursamaz hale gelir diye. Ayrılmayı düşündüm ama psikolojik olarak hemen çöken ,yemeden içmeden kesilen bı insanım elimde değil eleştirmeyin lütfen ,.. ayrılsam sinav donemindeyim ayrıca sonrasında bende bırakacağı psikolojik etkiden korktuğum için yapamıyorum.ama bu insanla bı gelecek olacağına dair inancım da yok..ne yapmalıyım ,ayrılsam nasıl atlatabilirim içim çok kotu surekli içim sıkılıyor.brlki sende git orada iş bul diyeceksiniz ama ben doğu tarafında bı sehirde büyüdüm ailemin tek başıma beni çok uzağa gonderebilme ihtimalleri düşük ,ne yapicam bilmiyorum