RAbbim yavrularını korusun sana bağışlasın tabiki bu durumlar geçici daha lohusa olduğun için bu denli bunalıp daralman olası büyük kızının kıskanması kadar normal bişey yok ama zamanla alışacak büyüdüklerin de beraber oynadıkların da bu olaylar a güleceksin inan bana benim de gıcık olduğum bir durum 40 çıkmadan gelen giden olması ama milletimize bunu anlatamasım kızın la konuş babası konuşsun daha anlamaz küçük ama en azından emzirirken yanına çağırıp bu senin kardeşin beraber oyunlar oynayacaksınız o seni çok seviyor gibi gibi şeyler söylebilirsin Rabbim yardımcın olsunBuraya hep hamile kalma deneme oldu mu olacak mı diye endişe kaygıları mı yazdım hepsinin sonu şükür iyi oldu 3 yaşında kızim birde 5 günlük bir diğer kızım oldu varliklarina bin şükür ancak gelin görün ki aşırı zorlaniyorum eşim izinde o yanimda onun ailesi destek oluyor yemek yapip getirip büyük kizimla oynuyorlar benim annemde olmaya çalisiyor ancak birşeyleri yapamiyoruz bir düzen oluşmuyor oluşacak gibi durmuyor büyük kızım aşırı tepkileri var sürekli emzirip uyutmaya caliştiğim bebegi uyandiriyor o uyumuyor ağlıyor büyük kızım uykularıa direniyor herşeyi sen yap anne midunda evde insan yiğını var ama hiç kimse bir şeye yetemiyor evim o kadar dağınık pislik içinde ki hiç bu halde olmamiştık eşim yetemediği için stresli oda yorgun uykusuz yani ben bu kadar zorlugun ortasina düşeceğimi beklemiyordum ne yapacağım bilmiyorum eşimin izni bitiyor o ise başlayinca annem dişında kimse gelmez annemde zaten çok birşey yapamaz wlinden gelmez bu durum hep böyle mi olacak her saat ağlamaktan helak oldum
Daha Yeni 5 günlük bebekle düzen olmaz zaten beklemeyin. 2 gün hastanede olsanız 3 gündür evdesinjz Herkes gidince siz basbasa kalınca herşey düzene girer . Siz konuşun 3 yaşındaki evladinizla bebek uyumalı biz senle oyun oynarız ozamn şeklinde . Büyüyünce de siz oynarsiniz şeklinde. Benimde ikinci bebeğim doğduğunda ilki 3 yaşına 3 ay vardı annem 40 gün bizde kaldı arar ara eve gitti tabi sonra tek kaldim. Herşey zor ama alışıyor insan oğlu sizde alisacaksiniz. Karamsar olmayın. Lohusa halindesiniz aglamaniz da çok normal. Gececek herşey düzene oturur. 3. aydan sonra bebekde ilk evladinizda sizde herşeyi oturtursunuz duzene.Buraya hep hamile kalma deneme oldu mu olacak mı diye endişe kaygıları mı yazdım hepsinin sonu şükür iyi oldu 3 yaşında kızim birde 5 günlük bir diğer kızım oldu varliklarina bin şükür ancak gelin görün ki aşırı zorlaniyorum eşim izinde o yanimda onun ailesi destek oluyor yemek yapip getirip büyük kizimla oynuyorlar benim annemde olmaya çalisiyor ancak birşeyleri yapamiyoruz bir düzen oluşmuyor oluşacak gibi durmuyor büyük kızım aşırı tepkileri var sürekli emzirip uyutmaya caliştiğim bebegi uyandiriyor o uyumuyor ağlıyor büyük kızım uykularıa direniyor herşeyi sen yap anne midunda evde insan yiğını var ama hiç kimse bir şeye yetemiyor evim o kadar dağınık pislik içinde ki hiç bu halde olmamiştık eşim yetemediği için stresli oda yorgun uykusuz yani ben bu kadar zorlugun ortasina düşeceğimi beklemiyordum ne yapacağım bilmiyorum eşimin izni bitiyor o ise başlayinca annem dişında kimse gelmez annemde zaten çok birşey yapamaz wlinden gelmez bu durum hep böyle mi olacak her saat ağlamaktan helak oldum
Şu sancilı haftalar geçse dediğiniz gibi inşallah düzene girer ameliyat ağrılarım olmazsa bu kadar zorlanmazdim belki de ama hiçbir şeye yetememeye alışık değilim evin bu halde olması vs.teşekkur ederim yazdıklariniz çok kiymetliDaha Yeni 5 günlük bebekle düzen olmaz zaten beklemeyin. 2 gün hastanede olsanız 3 gündür evdesinjz Herkes gidince siz basbasa kalınca herşey düzene girer . Siz konuşun 3 yaşındaki evladinizla bebek uyumalı biz senle oyun oynarız ozamn şeklinde . Büyüyünce de siz oynarsiniz şeklinde. Benimde ikinci bebeğim doğduğunda ilki 3 yaşına 3 ay vardı annem 40 gün bizde kaldı arar ara eve gitti tabi sonra tek kaldim. Herşey zor ama alışıyor insan oğlu sizde alisacaksiniz. Karamsar olmayın. Lohusa halindesiniz aglamaniz da çok normal. Gececek herşey düzene oturur. 3. aydan sonra bebekde ilk evladinizda sizde herşeyi oturtursunuz duzene.
Kardeşine o kadar düşkün ki onu sevdi benimsedi derdi o var tamam.ama sen benle oynamiyorsun hadi parka gidelim diyor gidemeyeceğimi anlatıyorum oda tepkilerle geliyor çokta akilli herşeyi bilip anlıyor sadece bu denli bir bebeği emzirip kucağimda tutacagima hazir değildi tabi birde ağrılarım var onu kucağima alamama da olayları zora soktuRAbbim yavrularını korusun sana bağışlasın tabiki bu durumlar geçici daha lohusa olduğun için bu denli bunalıp daralman olası büyük kızının kıskanması kadar normal bişey yok ama zamanla alışacak büyüdüklerin de beraber oynadıkların da bu olaylar a güleceksin inan bana benim de gıcık olduğum bir durum 40 çıkmadan gelen giden olması ama milletimize bunu anlatamasım kızın la konuş babası konuşsun daha anlamaz küçük ama en azından emzirirken yanına çağırıp bu senin kardeşin beraber oyunlar oynayacaksınız o seni çok seviyor gibi gibi şeyler söylebilirsin Rabbim yardımcın olsun
Sezeryan dogum mu yaptın pekiKardeşine o kadar düşkün ki onu sevdi benimsedi derdi o var tamam.ama sen benle oynamiyorsun hadi parka gidelim diyor gidemeyeceğimi anlatıyorum oda tepkilerle geliyor çokta akilli herşeyi bilip anlıyor sadece bu denli bir bebeği emzirip kucağimda tutacagima hazir değildi tabi birde ağrılarım var onu kucağima alamama da olayları zora soktu
Sezeryan oldum malesef herkes etrafında aslında ama derdi benim ben paylaşıldım tek değişiklik bende onun gözünde zaman inşallah daha da kolaylaşırSezeryan dogum mu yaptın peki
Çocuk ta kendince haklı annesi kuzeni yeğeni felan yokmu onlar ilgilensin annen felan ilgileniyormuş gerçi ama konu sensin seni paylaşmak istemiyor annesi çok doğal biraz zaman tanı ona
Aşkım naap biliyormusun küçük kızını başka bir oda da uyut o daha ilgiyi bilmediği için sorun olmaz uyanana kadar büyük kızınla Zaman geçir sezeryan gerçekten çok zorSezeryan oldum malesef herkes etrafında aslında ama derdi benim ben paylaşıldım tek değişiklik bende onun gözünde zaman inşallah daha da kolaylaşır
Ikisine oda yaptım yeni toparladım kendimi öyle yapiyorum ama gidipnuyandiriyor getir buraya diyor uyandirip aĝlatiyor anlatiyorum ama bakalim zmanla oturur umarimAşkım naap biliyormusun küçük kızını başka bir oda da uyut o daha ilgiyi bilmediği için sorun olmaz uyanana kadar büyük kızınla Zaman geçir sezeryan gerçekten çok zor
4 yas abi ve yeni bebekle aynilarini yasadik. Oglum kiskancliktan naptigini bilmez haldeydi. Çoçuğumu tanıyamadim uzun sure. Emzirirken bebege saldiriyordu, uyuyan bebegi uyandiriyordu. Cok cok hircin ve sinirliydi. Ozellikle bana sinirliydi. Annem gidince ben iki cocukla evde tek başıma kalamam diyoedum. Uzun sure de kalamadim evet. Biraz annem bizde kaldi, biraz biz ona gittik (sehirdisinda yasiyor). Oyle boyle derken abi biraz sakinleşti, bebek biraz buyudu, ben biraz alistim. Hala mukemmel degil, abimiz hala gergin ve uyandiriyor ama en azindan ben daha iyi basa cikabiliyorum. Bebegin emme seanslari eskisi gibi uzun degil. Ana kucaginda daha uzun durabiliyor vs vs. Ablayla babasi zaman gecirebilirse cok cok iyi olur. Daha iyi olacak kendinize zaman verin sozun ozu bu.Buraya hep hamile kalma deneme oldu mu olacak mı diye endişe kaygıları mı yazdım hepsinin sonu şükür iyi oldu 3 yaşında kızim birde 5 günlük bir diğer kızım oldu varliklarina bin şükür ancak gelin görün ki aşırı zorlaniyorum eşim izinde o yanimda onun ailesi destek oluyor yemek yapip getirip büyük kizimla oynuyorlar benim annemde olmaya çalisiyor ancak birşeyleri yapamiyoruz bir düzen oluşmuyor oluşacak gibi durmuyor büyük kızım aşırı tepkileri var sürekli emzirip uyutmaya caliştiğim bebegi uyandiriyor o uyumuyor ağlıyor büyük kızım uykularıa direniyor herşeyi sen yap anne midunda evde insan yiğını var ama hiç kimse bir şeye yetemiyor evim o kadar dağınık pislik içinde ki hiç bu halde olmamiştık eşim yetemediği için stresli oda yorgun uykusuz yani ben bu kadar zorlugun ortasina düşeceğimi beklemiyordum ne yapacağım bilmiyorum eşimin izni bitiyor o ise başlayinca annem dişında kimse gelmez annemde zaten çok birşey yapamaz wlinden gelmez bu durum hep böyle mi olacak her saat ağlamaktan helak oldum
Amin canım benim rabbim yardimcin olsunIkisine oda yaptım yeni toparladım kendimi öyle yapiyorum ama gidipnuyandiriyor getir buraya diyor uyandirip aĝlatiyor anlatiyorum ama bakalim zmanla oturur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?