Buraya hep hamile kalma deneme oldu mu olacak mı diye endişe kaygıları mı yazdım hepsinin sonu şükür iyi oldu 3 yaşında kızim birde 5 günlük bir diğer kızım oldu varliklarina bin şükür ancak gelin görün ki aşırı zorlaniyorum eşim izinde o yanimda onun ailesi destek oluyor yemek yapip getirip büyük kizimla oynuyorlar benim annemde olmaya çalisiyor ancak birşeyleri yapamiyoruz bir düzen oluşmuyor oluşacak gibi durmuyor büyük kızım aşırı tepkileri var sürekli emzirip uyutmaya caliştiğim bebegi uyandiriyor o uyumuyor ağlıyor büyük kızım uykularıa direniyor herşeyi sen yap anne midunda evde insan yiğını var ama hiç kimse bir şeye yetemiyor evim o kadar dağınık pislik içinde ki hiç bu halde olmamiştık eşim yetemediği için stresli oda yorgun uykusuz yani ben bu kadar zorlugun ortasina düşeceğimi beklemiyordum ne yapacağım bilmiyorum eşimin izni bitiyor o ise başlayinca annem dişında kimse gelmez annemde zaten çok birşey yapamaz wlinden gelmez bu durum hep böyle mi olacak her saat ağlamaktan helak oldum