• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşme

Çok ayıp gerçekten ne yazsam bilemedim🙄🙄
Gerçek yüzünü görmüş oldu . Bazı insanlar karşı tarafı çöp kovası gibi kullanır anlatır tüm sıkıntılarını . Ama sıra size gelince yokolurlar . Konu sahibinin başına gelmiyor sadece . Çoğu insan nankördür . İnsanlardan az beklenti içime girilince hayat daha kolay oluyor. 3 4 arkadaş varsa güvenilir ne mutlu .

Cok ilginç mesela ben bi başınız sagolsun ya da gecmis olsun demeyen birisinin de baskasinin derdini dinlemeye bu kadar meraklı olmasını beklemezdim. Ben bu sözleri beklediğim icin değil de sürekli çok iyi niyetli, verici olduğunu ve bu yüzden kaybettiğini düşünen insanların aslında ne kadar da öyle olmadığını gösterdiği için dikkatimi çekti.
bilerek demedim içimden gelmedi☺️. Siz derdini dinlediğim karsılıgını beklediğim arkadaskmla kendinizi bir görmeyin burada da düzgün yazan kişilere ilgili yazıyorum zaten. Sizin yazdıgınız mesajlara bakınca eski konularımdan bana kurulan ve alenen yazan bir kadın görüyorum uzatmak da istemiyorım iyi günler.

bilerek demedim içimden gelmedi☺️. Siz derdini dinlediğim karsılıgını beklediğim arkadaskmla kendinizi bir görmeyin burada da düzgün yazan kişilere ilgili yazıyorum zaten. Sizin yazdıgınız mesajlara bakınca eski konularımdan bana kurulan ve alenen yazan bir kadın görüyorum uzatmak da istemiyorım iyi günler.
Uzatmak istemiyorsanız ayni mesaja 2 3 kere cevap yazıp beni olaya çekmezdiniz ben de anlardım. Siz kendinizi çok iyi kalpli, yaşadıklarını hak etmeyen biri sandığınız için ve öyle olmadığınız için bunu göstermek istemiştim ve gördüm de. Şımarık ve memnuniyetsiz halinizle eşinizi bezdirip sonra da adam aynısını size yapınca kendinizi haksızlığa uğradım sanıyorsunuz. Arkadaşınız sizi yeterince çözmüştür bence. Sizin içinizden bir baş sağlığı gelmemiş ama ben yine de size en kısa zamanda bir iş dilerim ki içinde bulduğunuz gurur kırıcı maddi beraberlikten kurtulup huzurlu hayatınıza tekrar dönün.

Ayrıca son konunuzda da ruhay size laf ederken sizinle uğraşmamasi gerektiğini çünkü zevkinizden degil maddi sebeplerle ayrilamadiginizi yazmıştım cok iyi hatırlıyorum. Siz de teşekkür etmiştiniz sanirim hatta. Ama ben sizi çok iyi anladım.

Ben hayatım süper olduğu, Allah bana dert vermediği için değil çözülmesine katkısı olmayacak kişileri boğmamak icin dert anlatmıyorum. 5 ay önce geçirdiğim hastalık sebebiyle hem 9haftalik hamilelikte kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldim, hem aylardir tuvalete bile tek başıma gidemiyorum, yürüyemiyorum, kalkip tuvalete gidemedigimde üstüme başıma kustum, ağrılarım yüzünden hamileyken bile ya bunlar gecsin ya da sabaha çıkmayayım diye dua ediyordum, ağzıma tek lokma sokamadim aylarca zorla yedirdiler, annem hastaneye kaldırıldı ona bile kalkıp Türkiyeye gidecek enerjim yoktu. Ben bunu anlatsam kimin bana hangi lafının tek faydası olacak? Bana sorunuz çok kibirli geldi mesela, korkmuyor musun derdini anlatmadın dinlemedin diye allahin dert vermesinden. Yani hayir korkmuyorum da bu benim kendimi beğenmişliğimden değil. Arkadaşımın bile bile yaptığı yanlis evliliğinin sonuçlarini da o kadar derdimin arasında bin kere dinlemek istemiyorum açıkçası. Sizin ilk anlatisiniz olacaksa da genel yazımınıza bakarak devamının geleceğini düşünmüştür arkadaşınız.
Kerkenes çok geçmiş olsun. Kaybın için çok üzgünüm.
Ben seni pek göremediğim için bir şey mi oldu acaba diye düşünmüştüm ama pek bir samimiyetimiz olmadığı için darlamak istememiştim. Umarım en kısa zamanda daha iyi olursun.

Kerkenes çok geçmiş olsun. Kaybın için çok üzgünüm.
Ben seni pek göremediğim için bir şey mi oldu acaba diye düşünmüştüm ama pek bir samimiyetimiz olmadığı için darlamak istememiştim. Umarım en kısa zamanda daha iyi olursun.
Teşekkür ederim. Maalesef zor günlerdi, eski günlerime dönemedim ama bir ay önceden daha iyiyim cok şükür 😊 Psikolojik olarak pek hayata adapte olamadığım için bir süredir burada da gercek hayatta da aktif değildim ama doktorum biraz zorla da olsa normal hayatıma dönmem konusunda baskı yaptığı için yavaştan dönüyorum.

Ben hayatım süper olduğu, Allah bana dert vermediği için değil çözülmesine katkısı olmayacak kişileri boğmamak icin dert anlatmıyorum. 5 ay önce geçirdiğim hastalık sebebiyle hem 9haftalik hamilelikte kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldim, hem aylardir tuvalete bile tek başıma gidemiyorum, yürüyemiyorum, kalkip tuvalete gidemedigimde üstüme başıma kustum, ağrılarım yüzünden hamileyken bile ya bunlar gecsin ya da sabaha çıkmayayım diye dua ediyordum, ağzıma tek lokma sokamadim aylarca zorla yedirdiler, annem hastaneye kaldırıldı ona bile kalkıp Türkiyeye gidecek enerjim yoktu. Ben bunu anlatsam kimin bana hangi lafının tek faydası olacak? Bana sorunuz çok kibirli geldi mesela, korkmuyor musun derdini anlatmadın dinlemedin diye allahin dert vermesinden. Yani hayir korkmuyorum da bu benim kendimi beğenmişliğimden değil. Arkadaşımın bile bile yaptığı yanlis evliliğinin sonuçlarini da o kadar derdimin arasında bin kere dinlemek istemiyorum açıkçası. Sizin ilk anlatisiniz olacaksa da genel yazımınıza bakarak devamının geleceğini düşünmüştür arkadaşınız.

Kerkenes çok geçmiş olsun. Annenize de size de acil şifalar dilerim. Yorumlarini beğendiğim uyelerdensiniz yasadiklariniza üzüldüm 🙁

Enayi miyiz acaba? Beni de canı isteyince sırf dert anlatmak işin arayabiliyorlar. Acaba böyle mi olmak gerekiyor. Bir de olayın diğer tarafındaki kişiler yazsa onların görüşünü de merak ediyorum açıkçası.
Ben de bir süredir olayın diğer tarafındaki kişiyim. Arkadaşınız destek verse iyi olurmuş. Umarım en kısa zamanda feraha kavusursunuz.
Çok yakın arkadaşınız ise bu konudaki tavrını kendisine direkt sorun bence. Son zamanlarda insanlar artık kendi hayat telaşının arasında arkadaş da olsa başka insanların derdini dinle(ye)miyor buna gücü de kalmıyor açıkçası. Biri sizi sırf dert anlatmak için arıyorsa siz de dinlemeyin. Yeri geliyor elbette başkalarının derdini de dinliyoruz ama bu yoğun sorunlu hayat telaşında biri sadece derdi için sizi arıyorsa neden dinleyesiniz ki? Dinlememek sizi kötü/ bencil biri de yapmaz.

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda bugünleri de atlatıp ailecek sağlığa, huzura kavuşursunuz umarım.

Kerkenes çok geçmiş olsun. Annenize de size de acil şifalar dilerim. Yorumlarini beğendiğim uyelerdensiniz yasadiklariniza üzüldüm 🙁

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda bugünleri de atlatıp ailecek sağlığa, huzura kavuşursunuz umarım.
Çok teşekkür ederim. Çok şükür annem iyi, en azından benden iyi 😅 Ben de kendi kendime biraz adım atmaya başladım, daha da iyi olurum umarım. İnsan bir merdiven çıkmanın bile ne kadar onemli olduğunu anlamıyormuş başına gelmeden. Neyse ben konu dışına çıktım cok, hic niyetim değildi kusura bakmasın konu sahibi.

Büyük geçmiş olsun, yazdıklarınızı okurken gerçekten içim sızladı. Sağlıkla, hele ki gurbette tek başına böyle çaresizlikle imtihan edilmek ne kadar zor. Çok büyük, çok çetin bir süreçten geçmişsiniz. Umarım en kısa sürede eski sağlığınıza ve gücünüze kavuşursunuz ve umarım bu ağır günleri ve kaybınızı unutturacak güzellikler en kısa sürede sağlıkla nasip olur size. Annenize de size de geçmişler olsun.

Büyük geçmiş olsun, yazdıklarınızı okurken gerçekten içim sızladı. Sağlıkla, hele ki gurbette tek başına böyle çaresizlikle imtihan edilmek ne kadar zor. Çok büyük, çok çetin bir süreçten geçmişsiniz. Umarım en kısa sürede eski sağlığınıza ve gücünüze kavuşursunuz ve umarım bu ağır günleri ve kaybınızı unutturacak güzellikler en kısa sürede sağlıkla nasip olur size. Annenize de size de geçmişler olsun.
Çok teşekkür ederim. Herkese de sağlık dilerim. Gerçekten bu hayatta üzüldüğüm her şey için kendime kızıyorum şimdi ah o günlerde olsaydım da kıymetini bilseydim diye.

Bayağıdır konuşmadığım yakın arkadaşımı bu Ramazan Bayramında bayramını tebrik etmek ve hal hatır sormak için aradığımda 2 kere meşgule attı. İşini kolaylaştırmak için her yerden engelledim, sonuçta ben sapık değilim, rahat etsin. 35 yaşında evden işe işten eve hayatı olan kendi halinde biriyim. Cidden herkes kendi bilir, bir yaştan sonra kimsenin kaprisi de dırdırı da çekilmiyor. Onun vakti değerliyse benimki de değerli. Ki ben de dostluğa çok değer veren biriydim ama artık öyle değilim değiştim.

Bayağıdır konuşmadığım yakın arkadaşımı bu Ramazan Bayramında bayramını tebrik etmek ve hal hatır sormak için aradığımda 2 kere meşgule attı. İşini kolaylaştırmak için her yerden engelledim, sonuçta ben sapık değilim, rahat etsin. 35 yaşında evden işe işten eve hayatı olan kendi halinde biriyim. Cidden herkes kendi bilir, bir yaştan sonra kimsenin kaprisi de dırdırı da çekilmiyor. Onun vakti değerliyse benimki de değerli. Ki ben de dostluğa çok değer veren biriydim ama artık öyle değilim değiştim.
Hemen mi engelledimiz yoksa bir süre bekleyip size dönmediğini farkedince mi engellediniz. Çünkü genelde böyle dırumda savunma şöyle oluyor brn o sn hastanedeyim cok kötüydüm o yüzden mesgule attım seni sonra arayacsktım ama heryerden enfellemişsin zaten gerek kalmadı deyip seni suclu cıkartıyorlar bir sekilde.

1-2 gün sonra bekleyip engelledim. Bahane filan sunmaya bile kalkışmadı, asla iletişim kurmadı.

Back
X