Ben hayatım süper olduğu, Allah bana dert vermediği için değil çözülmesine katkısı olmayacak kişileri boğmamak icin dert anlatmıyorum. 5 ay önce geçirdiğim hastalık sebebiyle hem 9haftalik hamilelikte kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldim, hem aylardir tuvalete bile tek başıma gidemiyorum, yürüyemiyorum, kalkip tuvalete gidemedigimde üstüme başıma kustum, ağrılarım yüzünden hamileyken bile ya bunlar gecsin ya da sabaha çıkmayayım diye dua ediyordum, ağzıma tek lokma sokamadim aylarca zorla yedirdiler, annem hastaneye kaldırıldı ona bile kalkıp Türkiyeye gidecek enerjim yoktu. Ben bunu anlatsam kimin bana hangi lafının tek faydası olacak? Bana sorunuz çok kibirli geldi mesela, korkmuyor musun derdini anlatmadın dinlemedin diye allahin dert vermesinden. Yani hayir korkmuyorum da bu benim kendimi beğenmişliğimden değil. Arkadaşımın bile bile yaptığı yanlis evliliğinin sonuçlarini da o kadar derdimin arasında bin kere dinlemek istemiyorum açıkçası. Sizin ilk anlatisiniz olacaksa da genel yazımınıza bakarak devamının geleceğini düşünmüştür arkadaşınız.