Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosanmali mi ?Bisanmayacaksaniz karşılıklı huzurunuzu kaçırmayın boşuna.
Hğç ihtiyacım yok poh poha burda oıhpohlansam ne olur sankiSizinki dertleşmek değil ki. Hadi beni haklı görün, beni pohpohlayın vs. Dertleşmek böyle olmaz.
Birkaç güne kadar kocanızla barışacaksınız, aynı yatağa gireceksiniz. Sizde ondan boşanacak cesaret yok. O da bu muameleye alışmış, evinde bir kadın var arada arıza çıkarsa da yemeği ütüsü yapılıyor, ev temiz, çocuklara falan bakılıyor, ara sıra sevişiliyor. Ne gerek var bu düzeni bozmaya diye o da boşanmaya yanaşmaz. Gül gibi geçinir gidersniz bir sonraki telefon kurcalama seansına kadar.
Bence o fikri şeytan sokmamıştır akliniza bu kadar önemsiz seyleri düşünmez heralde. Esinize soyleyin hicbiriniz sosyal medya falan kullanmayin. Begense de begenmese de önümüze böyle seyler çıkıyor yapacak birsey yok. Heralde kocaniz daha oncesinde de cok fazla size yanlis yapti bu yüzden en ufak olaylarda bile tetiktesinizSelamun aleykum hanımlar
Birşey danışacağım sizlere
6 yıllık evli 2 Cocuk sahıbıyım. Eşimle iyi giden evliliğimiz var. Yada ben oyle sanıyorum. Geçenlerde uyuya kalmıs bende telefonuna bakıverıyım dedım. Aslında meraktan yada can sıkıntısı. Seytan ya illa aklıma bısıler getirecek. İnsatgram sayfasında begenılerıne bakıyordum. Bir kız dans ediyor onu begenmış. Bende kendime attım. Daha oncede bu gıbı seylerı yaslayıp affetmısımdır cunkı hep inkar etti. Sabahta işe gidecek bırz sırnaşıp benı uyandırdı. Bende tepkili olaraktan bana gondedıgın videoyu begenmıssın dedm. Oda Bı bagrıs cagrıs ben izlemiyorum. Ole seyler kac defa daha solıcem dedı. Gecerken elim carpmıs tir. Nıe bakım ile seyler fln dedı. 4 gun oldu konusmuyoruz. Çiçek yollamış bana kabul etmedim. Bılmıorum ya ben ne zaman elime onun telefonunu alsam mutlaka bısı cıkıyor onume.... Sizce nasıl Bı yol izlemeliyim.bu arada bndede acayip bir umursamamazlık basladı. Şuan tek dusundugum şey kendim ve cocuklarım.
böyle bi şey mümkün mü bi şey deniycem çünkü. bunun cevabı çok önemli kendim için değil bi arkadaş için soruyorum... çok müthiş harika adamlar var hepsiyle nasıl evlenicez bizHer begendigimizle evlenecek olsak ohooo
Gururunuz okşanır ?Hğç ihtiyacım yok poh poha burda oıhpohlansam ne olur sanki
Niye çoğu konularda alaya alma var? Sizin yaşam tarzınıza göre normal olabilir ama konu sahibine göre normal değildir. Alay etmeden " bana gore dert degil " yazsaniz kimse küsmez diye düşünüyorum.
Ayrıca sokakta sizin kocanız veya sevgiliniz bir kadına o şekilde baksa kıyamet kopar. Sosyal ortamda bakınca değişen ne ki?
Demek ki konu sahibinin evliliğinin dinamiği bu. Kocası olacak şahsiyet de bunu biliyordur. Karısının huyunu bile bile yapması bana göre saygısızlıktır.
Bize göre dert olmadığını söyledik, geniş diye yaftaladı konu sahibi.Niye çoğu konularda alaya alma var? Sizin yaşam tarzınıza göre normal olabilir ama konu sahibine göre normal değildir. Alay etmeden " bana gore dert degil " yazsaniz kimse küsmez diye düşünüyorum.
Ayrıca sokakta sizin kocanız veya sevgiliniz bir kadına o şekilde baksa kıyamet kopar. Sosyal ortamda bakınca değişen ne ki?
Demek ki konu sahibinin evliliğinin dinamiği bu. Kocası olacak şahsiyet de bunu biliyordur. Karısının huyunu bile bile yapması bana göre saygısızlıktır.
Ayrıca sokakta sizin kocanız veya sevgiliniz bir kadına o şekilde baksa kıyamet kopar
Ya kendinize gerçekten dert arıyorsunuz adamların herşeyine karışıyorsunuz sonra cazip geliyor.İzlediğim değişik videoları eşime gösteririm videoda bayan var mı yok mu hiç dikkat etmem.Kendisi de rastgele çıkan bir sürü videoya bakar.Bu beni beğenmediği anlamına gelmez.Biraz kendinize güveniniz olsun bence.Kaldıramayacağınız bir olay olurunda boşanmayacaksanız çok eşelemenin anlamı yok bence.Baskaları begeneceksek ne diye evliyiz farklı fantezileri benım bılmedıgım varsa orasını bılemem...
Allah askına hıc boyle sey demedım okuyun ona gore cevap verin yalan yanlıs anlatıp durmayın mılletede en iyisi hıc cevap felan vermeyinBize göre dert olmadığını söyledik, geniş diye yaftaladı konu sahibi.
Telefonu kurcalamayın kafanız rahat olur dedik, göz mü yumayım dedi.
Çok basit bir şey bunun için küsülmez dedik, aldattı beni kabul edemem dedi.
Bu sizin için aldatmaysa boşanın o zaman dedik, çocuklarım var boşanamam dedi.
Bunlardan başka tavsiyeniz var mı sizin? Varsa yazın başkalarının yorumlarıyla ilgilenmek yerine.
Hepsi konunun bir yerlerinde duruyor. Siz ne dediğinizin farkında değilsiniz bence.Allah askına hıc boyle sey demedım okuyun ona gore cevap verin yalan yanlıs anlatıp durmayın mılletede en iyisi hıc cevap felan vermeyin
Off olayı nereye getirdiniz herkes kendine gore yorumlar saygılı olunKocanızı boşayın ve donuna kadar alın, ben böyle bir edebsizlik daha görmedim.
Ne demek kadınların dansını izlemek o yolladığınız videoyu da gördüm ayrıca kadın poposunu sallamış zaten gerisini ben hayal eddim ben hayal eddimse beyim nasıl hayal eder kim bilir, nasıl bunu kabul edebiliyollağ buradaki kadınlar anlamış değilim, o videoya beğendim atmak demek, ya galp atmak da da barnak atmak demektir her halükarde aldatma sayılır. Kocam kalb de adamaz, benden habersiz kimselere barnak da atamaz, ki atarsa terbiyesizlikdir. Bu sosyal medya çıktı zaten herkezz birbirini barnaklar oldu ben bu genişliği anlayamıyorum, geçenlerde 25 yıllık arkadaşım beni barnakladı sosyal medyadan. Hayır, oraya foto attım diye bakıp beğenmek zorunda mısın? Değil mi ama? Kocamın indernetini kestirip koltuğa zincirledim, işe göndermiyorum malumunuz iş yerinde de gadınlar var. Dilendiriyorum arada öyle geçiniyoruz.
O kadar geniş olmaya gerenk yoq! Aynı iş yerinde biri günaydın dese ve eşim de karşılık günaydın dese filan... Yuva yıkmaya yöneliğ harekedler bunlar.
Bu kadar geniş olunmamalı ya!
Degılsemde bu sızı ilgilendirmiyor artkHepsi konunun bir yerlerinde duruyor. Siz ne dediğinizin farkında değilsiniz bence.