www.instagram.com
Bu videoda bir şey yok konu sahibi. Ama ben bu video yüzünden rezil oldum, iş yerindeyim telefon son sesmişEşimi takıp etmiyorum sadece meraktan baktım
Cok sukur yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
www.instagram.com
Bu videoda bir şey yok konu sahibi. Ama ben bu video yüzünden rezil oldum, iş yerindeyim telefon son sesmişEşimi takıp etmiyorum sadece meraktan baktım
Cok sukur yok
Şu aşamada kocanızın sizi aldattığını, sadakatsiz olduğunu söylüyor ve ona güvenmiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman neden sürdürüyorsunuz evliliğinizi? Bu kadar büyük bir problemse bu sizin için ve bir çok kez tekrarlandıysa neden size sadık olmadığını düşündüğünüz ve güvenmediğiniz bir adamla evli kalıyorsunuz?Olur tabi nıe olmasın ozmn onu alsaymıs madem gozu kaşı oynayacak ne dıe evleniyor bekar gezsin herkese baksın herkesle olsun
Evlılkte sadakat şart yoksa guven de biter sevgıde
Birini beğenmek kaş göz oynaması mıdır gerçekten?Olur tabi nıe olmasın ozmn onu alsaymıs madem gozu kaşı oynayacak ne dıe evleniyor bekar gezsin herkese baksın herkesle olsun
Evlılkte sadakat şart yoksa guven de biter sevgıde
Bu bi alışkanlık ve genelde bırakmaya istekli değiller maalesef o yüzden kendinizi huzursuz ettiginizle kalırsınız. Ben de her şeyi saldım . Sadece evladım için yaşıyo sayılırımNe yapayım boyle bir evlilik mı olsun...
Adam dans eden kız izledi diye evlilik kötü gitmez.Begenmesi sıkıntı tabi ama izledi diye ondan vazgeçmek(kendimi ve cocuklarimi düşünüyorum tek demissin) falan biraz fazla değil mi?Selamun aleykum hanımlar
Birşey danışacağım sizlere
6 yıllık evli 2 Cocuk sahıbıyım. Eşimle iyi giden evliliğimiz var. Yada ben oyle sanıyorum. Geçenlerde uyuya kalmıs bende telefonuna bakıverıyım dedım. Aslında meraktan yada can sıkıntısı. Seytan ya illa aklıma bısıler getirecek. İnsatgram sayfasında begenılerıne bakıyordum. Bir kız dans ediyor onu begenmış. Bende kendime attım. Daha oncede bu gıbı seylerı yaslayıp affetmısımdır cunkı hep inkar etti. Sabahta işe gidecek bırz sırnaşıp benı uyandırdı. Bende tepkili olaraktan bana gondedıgın videoyu begenmıssın dedm. Oda Bı bagrıs cagrıs ben izlemiyorum. Ole seyler kac defa daha solıcem dedı. Gecerken elim carpmıs tir. Nıe bakım ile seyler fln dedı. 4 gun oldu konusmuyoruz. Çiçek yollamış bana kabul etmedim. Bılmıorum ya ben ne zaman elime onun telefonunu alsam mutlaka bısı cıkıyor onume.... Sizce nasıl Bı yol izlemeliyim.bu arada bndede acayip bir umursamamazlık basladı. Şuan tek dusundugum şey kendim ve cocuklarım.
Ama boylede nebılım ya evlilik ı yurur sadece evlat ıcınBu bi alışkanlık ve genelde bırakmaya istekli değiller maalesef o yüzden kendinizi huzursuz ettiginizle kalırsınız. Ben de her şeyi saldım . Sadece evladım için yaşıyo sayılırım
Evt bende bunu dusunuyorumŞu aşamada kocanızın sizi aldattığını, sadakatsiz olduğunu söylüyor ve ona güvenmiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman neden sürdürüyorsunuz evliliğinizi? Bu kadar büyük bir problemse bu sizin için ve bir çok kez tekrarlandıysa neden size sadık olmadığını düşündüğünüz ve güvenmediğiniz bir adamla evli kalıyorsunuz?
Ben sizin sadece buna takıldığınızı sanmıyorum..Evt bende bunu dusunuyorum
Yo begenır ama nebılım ya burda da ayrıca bakmak begenmk mi özelikle bakmak begenmk mi yoksa farklı bir arayısmıBirini beğenmek kaş göz oynaması mıdır gerçekten?
Gerçekten hiç mi ünlü birini görünce bu da hoş adammış filan demiyorsunuz. Demiyorsanız gerçekten iradenize hayran kaldım. Güzel olan şeyi insan beğenir yani bence doğasında vardır. Her beğendiğimizi satın almıyoruz veya evimize getirmiyoruz ki. Beğenme düşüncesi sizde niye eylem gerektiren bir hareket olarak kodlu onu düşünün bence.
Aynen öyle canim. Ben de böyle bakardım. Takip ederdim. Şimdi diyorumki ne kadar safmisim. Yani çocuk gibi peşinde dolanamam ben onun. Şimdi ne o benim telefonuma bakar ne ben onunkine bakarım. Herkes kendine yakışanı yapar.Bence erkeklerin çoğu izliyor bu tarz şeyler tabi gizli gizli![]()
Evt hamileyken video acıp bakmıslıgı ve sosyal medyadan yazıstogı yada yazısmadıgı ama birini ekledıgı fln ortaya cıkmıstı tabı onlarda hep ben yapmadım olduBen sizin sadece buna takıldığınızı sanmıyorum..
Öncesinde güveninizi sarsacak biseyler var mıydı?
O zaman geciktirmeyin. Size de eziyet, eşinize de eziyet, çocuklara da eziyet böyle bir evlilik ve böyle bir ortam.Evt bende bunu dusunuyorum
Eşimin klasik yalanıYa su elim çarpmıştır şeyi acaba dogru mu yoksa erkeklerin klasik yalanı mi![]()
Belkıde ole bilemiyorum suandaO zaman geciktirmeyin. Size de eziyet, eşinize de eziyet, çocuklara da eziyet böyle bir evlilik ve böyle bir ortam.
Güven eksikliği olduğu için küçük biseyde görsen katlanamiyorsun canım sana hak verdim benEvt hamileyken video acıp bakmıslıgı ve sosyal medyadan yazıstogı yada yazısmadıgı ama birini ekledıgı fln ortaya cıkmıstı tabı onlarda hep ben yapmadım oldu
Instagram'da ki en normal videowww.instagram.com
Dizide denk gelip beğenince gözünüz kaşınız oynamış olmuyor demek istiyorum ben de. İnstagram keşfet kısmında çıkmıştır büyük ihtimalle. Eşiniz herhalde kadın dans videosu yazıp aratmamıştır. Arattıysa o zaman bi hayırdır acaba demeyi anlarım da. Bi video beğendi diye fazla tantana bence. Beğen tuşuyşa değil de sadece gözüyle beğenseydi mesela daha mı az önemliydi?Yo begenır ama nebılım ya burda da ayrıca bakmak begenmk mi özelikle bakmak begenmk mi yoksa farklı bir arayısmı
Ben begendıgımı dizide fln olursa konu acılır sa solerim ama sosyal medyada ayrıca bakmmkı cunkı bakmaya ihtiyacım ve zamanım yok
Anladım.Eşiniz biraz aranıyor galiba.Sizde bu sebepten güveninizi kaybetmişsiniz.Sonra böyle küçük şeylerden fırtınalar kopuyor.Evt hamileyken video acıp bakmıslıgı ve sosyal medyadan yazıstogı yada yazısmadıgı ama birini ekledıgı fln ortaya cıkmıstı tabı onlarda hep ben yapmadım oldu