Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 yaşındasın ve özgürlüğüne düşkünsün! Ne güzel bir şey!
İnan okuduklarımda abartılı bir konu göremedim. He vardır o yaşlarda arkadaşlarıyla tatile çıkanlar,dışarda sabahlayanlar ama inan ki benim de o yaşlarda ailem anlattıklarından farklı değildi.
Ki şu yaşımda (ablan sayılırım,sıksan teyze bile diyebilirsin) akşam bir yere gidecek olsam "biz bırakalım,alalım" geyiği döner,arada gönülleri olsun diye kabul ederim..
Ha 2 ay sonra,ha 2 ay önce.Ne fark eder ki?Hatta madem üniversiteye gidince mecburen sen tek başına gidip geleceksin ve baban bunu kabul ediyor;o zaman şimdiden alıştırmaları gerekmez mi?Eminim ki sen ne yapacağını biliyorsun ama sudan çıkmış balığa da dönebilir insan bu mantıkla.Bu durum kendine güvenini zedeler.Ama ailen kararlıysa iki ay daha beklemekten başka bir çare yok.İnsanın başına bir şey gelecekse 1000 kişilik aile ordusu da olsa yine olan olur bence.
hani keşke böyle olmasa ama böyle olmuş demekki..
ailen seni çok sıkmıyor sadece gözünden sakınıyor..
eger seni sıkan bi aile olsaydı erkek arkaşına izin vermezdi..
ilerde zaten böyle olmaycak.. bana istesede bunu yapamaz..
üniversiteye gitmek için bekle derim.. sıkmada canını..
babasıyla konuşmayan bi şevkat görmeyen insanlar var.. şükür et haline..
Rabbim yardımcın olsun..
Yalnız değilsiniz..
Annem kırk yılda biryere gidecek olsa ve ben okuldan eve dönsem (babam emekli) annem gelene kadar dışarı çıkmaz.
Beni kapacaklar sanıyor !
21 yaşındayım bir değişme yok..
İşin daha da kötüsü ben bu duruma alıştım.
Neredeyse bir şikayetim yok diyeceğim..
Normal arkadaşlarınıza bir şey demiyor.Onu geçtim erkek arkadaşınız olmasına hatta gelip gitmesine de bir şey demiyor.Ki Türk erkekleri malumunuz.Babalar bu konuda taviz vermezler.Yani demem o ki aslında ileri görüşlü bir baba.
Çevre takıntısı acaba size söyleyemediği ama zarar vereceğini düşündüğü insanlardan ötürü olabilir mi? diye düşündürdü bana.Gerçi denizde bile tek başıma yüzmeme izin vermez demişsiniz ama.Biraz çelişkili geldi bana. :/ İki ay daha bekleyin bakalım.Belki düşündüğünüz tersi olur ve dediklerini uygular.
"18 yaş" Avrupa mantalitesidir, Türkiye'de 28 ol 38 ol farketmez :)