Dertleşmek istedim sadece

x_muhendis_anne_x

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
276
232
18
Kızlar merhaba,

Dün yaşadığım bir olayı anlatıp dertleşmek istedim sadece. Kızım 2,5 yaşında dün biraz ateşliydi öğlen uykusundan ağlayarak uyandı ve birden burnu kanamaya başladı sanırım uykusunda da yutmuş kanı midesi bulandı ve kan kustu. İnanın o kadar kötü anlardı ki Allah kimseye yaşatmasın. Elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Hemen eşimi aradım hastaneye gittik. Boynunda göğsünde de küçük küçük kırmızı ben gibi bir şeyler çıkmıştı kustuktan sonra. Doktor sebepsiz burun kanaması ve o döküntülerden dolayı lösemiden şüphelendi. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen kan testleri şu bu derken aklımıza geleni başımıza getirmedi Allah çok şükür değerleri iyi çıktı.

Dedim ki insanız ve bir anlığız bunu yaşayıp görmek o kadar üzdü ki beni. Şu anda hiçbir şeye ne gücüm var ne enerjim. Kimse kendisine konduramıyor böyle şeyleri ama o şüphe bile insanı bitirebiliyormuş. Allahım gerçekten bunları yaşayanlara sabır sağlık şifa versin. Doktorun ağzından çıkan bir cümleyle insanların hayatları kararabiliyormuş. Rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasın ama en önce de evlatlarımızı ve tüm çocukları korusun lütfen lütfen lütfen...... :dua::dua::dua:

çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, çok şükür bişey çıkmamış ama başka doktora da götürmeyi düşündünüz mü, Allah tüm çocuklarımızı korusun :KK200:

Çok geçmiş olsun. Peki neymiş sebebi kanama ve döküntülerin öğrendiniz mi?
Hayattaki en büyük korkum bu. En zayıf noktam oğlum. Anlıyorum yaşadığınız korkuyu. Düşüncesi bile korkunç.

Burun kanamasını bilemediler belki uykusunda oynamıştır gibi saçma bişey söylediler. Döküntüler de kusarken öğürmekten kılcal damarları çatlamış :110: artarsa direk acile gidin dediler. :110:

Geçmiş olsun .Lösemi teşhisi öyle kolay konmaz .Birbirini destekleyen bir yığın tahlil yapılması gerekir .Doktorun losemiden şüphelenmesi ve bunu direk aileye söylemesi doğru olmamış gereksiz telaş yaptırmış size .

Allah kimseye bu haberi duymayı nasip etmesin diyebiliyorum sadece .

çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, çok şükür bişey çıkmamış ama başka doktora da götürmeyi düşündünüz mü, Allah tüm çocuklarımızı korusun :KK200:

Şimdilik yakından takip edicez düzelme olmazsa ya da kötüleşirse tekrar gidicez. Şimdilik viral enfeksiyon diyorlar.

Burun kanamasını bilemediler belki uykusunda oynamıştır gibi saçma bişey söylediler. Döküntüler de kusarken öğürmekten kılcal damarları çatlamış :110: artarsa direk acile gidin dediler. :110:

Siz yine de başka bir doktora daha götürün içiniz rahat etsin. Durumu anlatın kontrolleri yapılsın. Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun .Lösemi teşhisi öyle kolay konmaz .Birbirini destekleyen bir yığın tahlil yapılması gerekir .Doktorun losemiden şüphelenmesi ve bunu direk aileye söylemesi doğru olmamış gereksiz telaş yaptırmış size .

Allah kimseye bu haberi duymayı nasip etmesin diyebiliyorum sadece .

Doktor sonuçlardan sonra söyledi Allahtan. İlk geldiğinizde açıkçası lösemiden şüphelendim söylemedim ama kan sonuçları temiz dedi. İlk başta söyleseydi kan sonuçlarını bekleyene kadar ben benlikten çıkardım. :110:

bende her kusma sonrasında vucudumun her yerinde özellikle yüzümde ve boynumda küçük küçük benekler çıkarırım kırmızı normal bu, boşuna telaşlandırmışlar sizi. geçmiş olsun

Kılcal damarlarda incelik varsa catlayip burun kanamasına sebep olur belli yaşlara kadar devam eder, durup dururken bile sebepsiz yere kanar çoğu zaman
Doktor emin olmak istemiş , içiniz rahat etmiyorsa başka doktora da görünün
Geçmiş olsun :KK200:

Kızlar merhaba,

Dün yaşadığım bir olayı anlatıp dertleşmek istedim sadece. Kızım 2,5 yaşında dün biraz ateşliydi öğlen uykusundan ağlayarak uyandı ve birden burnu kanamaya başladı sanırım uykusunda da yutmuş kanı midesi bulandı ve kan kustu. İnanın o kadar kötü anlardı ki Allah kimseye yaşatmasın. Elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Hemen eşimi aradım hastaneye gittik. Boynunda göğsünde de küçük küçük kırmızı ben gibi bir şeyler çıkmıştı kustuktan sonra. Doktor sebepsiz burun kanaması ve o döküntülerden dolayı lösemiden şüphelendi. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen kan testleri şu bu derken aklımıza geleni başımıza getirmedi Allah çok şükür değerleri iyi çıktı.

Dedim ki insanız ve bir anlığız bunu yaşayıp görmek o kadar üzdü ki beni. Şu anda hiçbir şeye ne gücüm var ne enerjim. Kimse kendisine konduramıyor böyle şeyleri ama o şüphe bile insanı bitirebiliyormuş. Allahım gerçekten bunları yaşayanlara sabır sağlık şifa versin. Doktorun ağzından çıkan bir cümleyle insanların hayatları kararabiliyormuş. Rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasın ama en önce de evlatlarımızı ve tüm çocukları korusun lütfen lütfen lütfen...... :dua::dua::dua:
Gecmiş olsun
Kusarken kendini cok zorladı demek ki benim kızım da cok zorladığı zaman hemen benek benek kızarıklıklar morluklar oluşuyor..
Burnu da bence de oynadığı için veya içeride küçük bi yara olmuştur ondan kanamıştır
Bizim de bir gece öyle olmuştu ben kalp krizi gecirecektim korkudan nerrdeyse
Allahım çocuklarımıza sağlık sıhhat versin

Şu aralar salgın var kusma inatçı bir ateş. Resmen kırıldı tüm okul. İki hafta hastalık çektik bir sürü ilaç kullandık . Bronşite çevirdi hatta. Doktorlar en kötüyü söylemeseler baştan olmaz mı Küçük bebeğimin sarılığı uzun sürdü o kadar çok hastalık söylediler ki kafayı yedirttiler bana . En önemlisi sağlık Allah evlatla sınamasın

Back
X