Dertleşmek istiyorum mutsuzum

Peki neden yalnız hissediyorsunuz ki ?
Evlenince hayatımın merkzine eşimi koydum her yere eşimle git herşeyi eşime anlat derkn onu bunaltmışım sanırım sorun yaşadık bir ara. Sonra artık her şeyi de eşimle yaşamıyım dedim onu da sıkmıyım diye ama çevrem az olnlar müsait değil yeterince sosyalleşemiyorum bişmiyorum çok canım sıkılıyor. Eşimden de ayrılsam sanırım tamamen yapayaçnoz biri olacağım bunu da düşünğyorum iyice sıkılıyorum.

Evlenince hayatımın merkzine eşimi koydum her yere eşimle git herşeyi eşime anlat derkn onu bunaltmışım sanırım sorun yaşadık bir ara. Sonra artık her şeyi de eşimle yaşamıyım dedim onu da sıkmıyım diye ama çevrem az olnlar müsait değil yeterince sosyalleşemiyorum bişmiyorum çok canım sıkılıyor. Eşimden de ayrılsam sanırım tamamen yapayaçnoz biri olacağım bunu da düşünğyorum iyice sıkılıyorum.
Ben de bu aralar evde böyleyim. Akşam eşim çocuklar geoince mutlu oluyorum. Tatmin etmiyor evde yaptığım işler. Dışarıda olmayı üretmeyi seviyorum. Örgü başladım baya iyi geldi . Bir de İhlas hatmine başladim. Namaz dua iyi geliyor. Arada daraliyorum. Mevsimsel diye düşünüyorum. Geçicidir inşallah bu durum:((

İş ariyordun diye hatırlıyorum bir ara .Kurs önermeyin yazdın.İnatla önereceğim banane banane 🤣ingilizce kursuna yazıl bırak temizliği biliyorsan ikinci dil öğrenmeye ver çabanı.Simdi bu hırsla bu sıkıntıyla valla sökersin at deve değil .Orada arkadaş bulursun eşin o dili bilmiyorsa havalı havalı ona biraz atar tutarsın.Kayinvaliden anlamaz o dilden onada anladin sen 🤣Neyse bırak camlari o toz bezi Vileda eldiven üçlüsünü sakince terket .Arkadaş da bulursun yaştan bağımsız ufku açık .Maksat denemek buna sarsana kafayı .

İş ariyordun diye hatırlıyorum bir ara .Kurs önermeyin yazdın.İnatla önereceğim banane banane 🤣ingilizce kursuna yazıl bırak temizliği biliyorsan ikinci dil öğrenmeye ver çabanı.Simdi bu hırsla bu sıkıntıyla valla sökersin at deve değil .Orada arkadaş bulursun eşin o dili bilmiyorsa havalı havalı ona biraz atar tutarsın.Kayinvaliden anlamaz o dilden onada anladin sen 🤣Neyse bırak camlari o toz bezi Vileda eldiven üçlüsünü sakince terket .Arkadaş da bulursun yaştan bağımsız ufku açık .Maksat denemek buna sarsana kafayı .
İng kursum bitti malesef bulamadım arkadaş 😭. Spora gidiyorum orda da bulamadım herkes sporunda etrafına bakan bile yok. Dolap düzenliyorum yine müzik eşliğinde eşimde şampiyonlar ligi maçı izliyor onu salıyorum artık ama kendim sıkıntıdan patlıyorum

Ben de bu aralar evde böyleyim. Akşam eşim çocuklar geoince mutlu oluyorum. Tatmin etmiyor evde yaptığım işler. Dışarıda olmayı üretmeyi seviyorum. Örgü başladım baya iyi geldi . Bir de İhlas hatmine başladim. Namaz dua iyi geliyor. Arada daraliyorum. Mevsimsel diye düşünüyorum. Geçicidir inşallah bu durum:((
Benim eşim hep evde malesef keşke işe gitse de özlesem. Örgü beni daha çok strese sokuyor malesef mutfakta bir şeyler yapmayı seviyorum genelde bilmiyorum sanki iç huzurum yok mutlu olamıyorum😞

İng kursum bitti malesef bulamadım arkadaş 😭. Spora gidiyorum orda da bulamadım herkes sporunda etrafına bakan bile yok. Dolap düzenliyorum yine müzik eşliğinde eşimde şampiyonlar ligi maçı izliyor onu salıyorum artık ama kendim sıkıntıdan patlıyorum
Biraz rahatlamayı dene .Benimde bu ay hayatıma yeni kadınlar kizlar girdi .Kendiliğinden oldu .Bir seminere gittim sağlıklı beslenme vitaminler vsvs.Orda hiç arkadaş yapayım kafasında değildim.Oldu sürüyor da onlarla kafamda aldı onlari kendi arkadaşlarımla tanistirdim onlarda beni .Canım cicim ayı gerçi bakalım nasıl olacak 🤣Bazen dümdüz olup gider.Belli olmaz bu işler .Sende baksana şehrinde ilgini çeken bir seminer vs varmı .Bak ben çok katiydim şarabın nasıl eskisi makbulse arkadasinda öylesi makbul diyordum .Gene öyle aslında .Yinede yeni insanlar da iyi gelebiliyormus .

Biraz rahatlamayı dene .Benimde bu ay hayatıma yeni kadınlar kizlar girdi .Kendiliğinden oldu .Bir seminere gittim sağlıklı beslenme vitaminler vsvs.Orda hiç arkadaş yapayım kafasında değildim.Oldu sürüyor da onlarla kafamda aldı onlari kendi arkadaşlarımla tanistirdim onlarda beni .Canım cicim ayı gerçi bakalım nasıl olacak 🤣Bazen dümdüz olup gider.Belli olmaz bu işler .Sende baksana şehrinde ilgini çeken bir seminer vs varmı .Bak ben çok katiydim şarabın nasıl eskisi makbulse arkadasinda öylesi makbul diyordum .Gene öyle aslında .Yinede yeni insanlar da iyi gelebiliyormus .
Ben de o kafadaydım zaten arkadaşlıklarımda hep yıllara dayanır ama yeni insanlar olmadan da olmuyor Nereden bakabilirim bu seminerlere?

Ben de o kafadaydım zaten arkadaşlıklarımda hep yıllara dayanır ama yeni insanlar olmadan da olmuyor Nereden bakabilirim bu seminerlere?
Arkadaşımın gittiği yaşam koçu düzenledi .Bana o ön ayak oldu .Ama belediyeler olsun sehirde panolar olsun internet olsun ara ara yayınlanır.Olduğun şehirde sende bak .Tanıtımlar olur .Resim sergilerini arastir .Onlarada gidebilirsin .Ne bileyim kütüphanede olabilir oralarda bile insanlar aynı tür kitapları okurken tanışabiliyor .Şehrinin belediye etkinliklerini de takip et .Şimdi doğa bisiklet turları başlar yavaş yavaş hangi sehirdeysen ona göre araştır.

Arkadaşımın gittiği yaşam koçu düzenledi .Bana o ön ayak oldu .Ama belediyeler olsun sehirde panolar olsun internet olsun ara ara yayınlanır.Olduğun şehirde sende bak .Tanıtımlar olur .Resim sergilerini arastir .Onlarada gidebilirsin .Ne bileyim kütüphanede olabilir oralarda bile insanlar aynı tür kitapları okurken tanışabiliyor .Şehrinin belediye etkinliklerini de takip et .Şimdi doğa bisiklet turları başlar yavaş yavaş hangi sehirdeysen ona göre araştır.
Bakayım bi teşkkür ederim garciass 🙏🏼

Şu an Faranjitimin azması sebebiyle hasta yatıyorum ama iyileşir iyileşmez yapmak İstediklerim kafamda sıralı
bilmiyorum söylediklerimin ne kadarı Size uyar
Öncelikle yarım kalan örgülerim var onları tamamlayacağım
öğrenmek istediğim örgü modelleri var onları tamamlayacağım
öğretici videolar eşliğinde yeni modeller öğrenmeye bayılıyorum
örgüler örerek sevdiklerime hediye etmeye bayılıyorum
okuma listemde kitaplar var onları okuyacağım
izleme listemde diziler ve filmler var onları izleyeceğim
evle ilgili bazı düzenleme planlarım var onları yapacağım
örgünün sadece temelini biliyordum sonrasını kursa giderek öğrenmiştim
bu kurslar haricinde günübirlik etkinliklerde oluyor Onları takip edip katılıyorum
Kuran öğrenmeyi çok istediğim için Kur'an öğrendim bunu ilerletmek istiyorum
haricen Almanca ve İngilizce'de öğrendim zaman zaman bunları da ilerletme amaçlı bu tarz kitaplarda okuyorum
manevi yönüm çok kuvvetli maneviyatımi kuvvetlendirmeye çalışıyorum
çocuklarım var aynı zamanda kayınvalideyim haliyle Onların da Belli bir zamanımı aldiklari oluyor
Akraba ziyareti yapiyorum
Yaşlı komsularim var mutlaka uğramaya gayret ediyorum
Çoğu zaman gün yapmak istediklerime yetmiyor
Sinemaya gitmeyi çok istiyorum fırsat bulduğum ilk anda
Gerçekten 2 kere dönüyorum akşam oluyor gün kısacık ben öyle hissediyorum

Size bayıldımmmm, nasıl güzel bir ilhamsınız herkes için, enerjiniz daim olsun 🧿❤️

İşte halden ve hayattan memnun olmak dedikleri bu. Arkadaşınız gerçekten mutlu demek ki, bahtiyarlığı daim olsun.

Amaç, anlam diyorum ama bulmakta yetmiyor. Fakat o kısma girmeyeyim. Umarım bulursunuz ama bulamazsanız da yalnız değilsiniz. Bir çok insanın hayatı böyle.

Yazdıklarınıza denk geldiğimde hep çok sevdiğimi söylemek istedim, hep 12den vuruyorsunuz bence asıl sorunu. Amaç nasıl bulunur bilmiyorum ama sizin hayata kattığınız anlamlardan biri bu sanki. ❤️

Hem illa spor salonu değil yogadan tut birçok farklı alana da gidebilirsin . Yüzmek için havuza üye kaydı olabilirsin .İlla düz spor salonu değil yani .Sana biraz daha eksınlı şeyler lazım .Kafan sarsın .Mutlaka yeni açılan farklı alanlarda gidebilecegin bir sürü yer vardır .E ticareti de arastirsana biraz .Belki güvenilir bir firma bulur oradan da birseylere falan adım atarsın .Ne bileyim canım aklıma bunlar geldi .

Eşinle aranızda problemler var mı peki ? Büyük problemler diyeyim

Yazdıklarınıza denk geldiğimde hep çok sevdiğimi söylemek istedim, hep 12den vuruyorsunuz bence asıl sorunu. Amaç nasıl bulunur bilmiyorum ama sizin hayata kattığınız anlamlardan biri bu sanki. ❤️

Sevgili @cinecin hayata bir anlam katıyor mu bilmiyorum ama birilerine dokunuyor olmak benim için gerçekten anlamlı. Bu yüzden paylaşmanız hem mahcup etti hem mutlu oldum ♥️

çok şükğr bir problemimiz yok ama evliliğim şahane gidiyor da diyemem o da benden kaynaklı sanırım
Bazen hepimiz en dipte hissediyoruz bazen de dipten yukarı da . Bazen çok durgun ve sakinken aradan saatler geçtikten sonra dans etmek geliyor içimden mesela şarkılar açıp ruh aslında hep mutlu olsa anlamlı olur mu olmaz ? Dengeyi tutmak önemli elbette bazen kalabalıklar içinde bile yalnızlıklar çekebiliyoruz , bence ruhumuz beynimizle uyumu kaçırınca oluyor bunlar bilemiyorum çok üzgün ve mutsuz hissettiğimizde bunu dile getire getire daha da öyle oluyoruz

Bazen hepimiz en dipte hissediyoruz bazen de dipten yukarı da . Bazen çok durgun ve sakinken aradan saatler geçtikten sonra dans etmek geliyor içimden mesela şarkılar açıp ruh aslında hep mutlu olsa anlamlı olur mu olmaz ? Dengeyi tutmak önemli elbette bazen kalabalıklar içinde bile yalnızlıklar çekebiliyoruz , bence ruhumuz beynimizle uyumu kaçırınca oluyor bunlar bilemiyorum çok üzgün ve mutsuz hissettiğimizde bunu dile getire getire daha da öyle oluyoruz
Ben de öyle olmuyor ama burda bile anlatınca karşılıklı konuşunca rahatlıyorum bir süredir kimseyle görüşmedim ailem hariç ailemle de yüzeysel hep sohbetlerimiz o yüzden bana iyi gelmiyorlar. Arkadaş çevremde az ve görüşmek istediğimde hepsinin bir işi vardı haliyle bana geri dönüş yapana kadar kimseye bir daha yazamam bunaldım yalnızlıktan

Evliyim bir dönem hayatımın merkezine eşimi koymuşum o yüzden artık onun yerini ayırdım
O zaman cocuk yap
Wcye gitmeye zamanin olmuyor gunler nasil geciyor sasiyorsun
Yemek yapmak bile luks
Sunum munum hakgetire
Karnimiz doysun kafasinda oluyorsun
Baktin cocuk buyudu wcye rahat gidebiliyorsun 2.cocugu yap
Sifir bosluk 👌🥴

O zaman cocuk yap
Wcye gitmeye zamanin olmuyor gunler nasil geciyor sasiyorsun
Yemek yapmak bile luks
Sunum munum hakgetire
Karnimiz doysun kafasinda oluyorsun
Baktin cocuk buyudu wcye rahat gidebiliyorsun 2.cocugu yap
Sifir bosluk 👌🥴
Yok canım cocuk bana göre değil bu dünyaya cocuk getirmek istemiyorum cocuk olsa daha mutsuz olurum ben

Kızlar çok canım sıkılıyor sadece dertleşmek istiyorum. Bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir hobi bul dalan demeyin soyalleşmek istiyorum ama çok arkadaşım yok yeni arkadaşlık da bence belli bir yaştan sonra zor. Kursa gdiyordum bitti 10 kişiydik ve hiç kafa dengi biri yoktu. Arkadaşlarımında bu ara hepsi yoğun genel olarak da bir yoğunlukları var zaten bir benim mi canım sıkılıyor anlamıyorum çünkü çalışırken de böyleydi iş bitince sosyalleşme ihtiyacı hissediyordum.
Normalde temizlikten nefret ederim ama evde sürekli kafam dağılsın diye temizlik yapıyorum bu ara. Camları sildim bütün evi sildim perdeleri yıkadım tozları aldım bütün dolapları sildim kapıları sildim dolapları indirdim baştan aşağı düzenledim iyi geldi kafam dağıldı kaç gündür. Ama neden canım sürekli sıkılıyor bunun önüne nasıl geçebilirim. Kendimi mi sevmiyorum diycem ama kendime bakarım kendime her gğn yemekler yaparım göze hoş gelen sunumlu falan. Theta healing yaptırmıştım orda da kendini seviyor çıkmıştı bilmiyorum mutlu değilim ama.
Bence sen çok düşünüyorsun

Bol bol aktivite ve meditasyon öneriyorum 😇

Hobi değil de vaktinin çoğunu alacak iş ya da sosyal sorumluluk projeleri daha iyi olur

Yok canım cocuk bana göre değil bu dünyaya cocuk getirmek istemiyorum cocuk olsa daha mutsuz olurum ben
O zaman ya ise girmelisin ya da kurslara falan gitmelisin
Evde tekrara dusersin
Ev isi nankor zaten bitmiyor
Bi ton is yap 10 gune basa sariyorsun heryer durdugu yerde tozlaniyor
Hic olmadi part time calis

Back
X