- 2 Eylül 2025
- 14
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi yazmakzorhanim
- #1
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kötü algılama ama eşin özgüvensiz ve sorunu kendi üstünden atmak istiyor. Boşalma sorunu zaten başlıca gebeliğe engel. Pcos yanında çok masum kalır. Pcosum var doğal yolla hamile kaldım. Sorun bende dersen sorun sensin işte banane diyecek bu seferde. Eşin özgüvensiz ve anlayışsız biri. Çocuk için biraz daha düşünmelisin1 yıllık evliyiz yaşlarımız 32. İlk günden beri çocuk istiyoruz. Kocamda boşalamama sorunu var mast ile sorun olmamasına rağmen ilişkide boşalamıyor nadiren boşaldığı da oluyor tabi ama 3-4 ayda bir. Sperm testi vs yaptırdık üroloji ile görüştük bunun bir ilacının olmadığını psikolojik olduğunu söyledi. Bende polikistik over var adetlerim düzensiz. Şu an hastahanede dosya açtırmak için uğraşıyoruz ama her hastahaneye gittiğimde eşim ne oldu ne dedi sende miymiş sorun diye soruyor. Bunun kırıcı olduğunu söylüyorum tamam özür dilerim ama kimseymiş soruna geliyor konuşmamız yine. Sorun sende bende bir önemi yok bu bir süreç birlikte ilerleyeceğiz diyorum ama kimde sorun buna taktı. Sorun kimde boşalamıyorsun sorunun ilki sende diyemiyorum ama çok bunaldım. Tekrar sperm testi isteniyor gitmek istemiyor gittim durmadan mı gideceim diyor. Sonra kavga ediyoruz. İşten çıkarıldım maddi olarak zordayız doktorun verdiği takviyeler bile zorluyor bizi bir nebze. Bende yoruldum artık. Nasıl tepki vereceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum sürekli baş ağrısıyla mücadele etmek zorunda kalıyorum ve hiçbir yere gitmek istemiyorum![]()
Size bunları söyleyen kişiden1 yıllık evliyiz yaşlarımız 32. İlk günden beri çocuk istiyoruz. Kocamda boşalamama sorunu var mast ile sorun olmamasına rağmen ilişkide boşalamıyor nadiren boşaldığı da oluyor tabi ama 3-4 ayda bir. Sperm testi vs yaptırdık üroloji ile görüştük bunun bir ilacının olmadığını psikolojik olduğunu söyledi. Bende polikistik over var adetlerim düzensiz. Şu an hastahanede dosya açtırmak için uğraşıyoruz ama her hastahaneye gittiğimde eşim ne oldu ne dedi sende miymiş sorun diye soruyor. Bunun kırıcı olduğunu söylüyorum tamam özür dilerim ama kimseymiş soruna geliyor konuşmamız yine. Sorun sende bende bir önemi yok bu bir süreç birlikte ilerleyeceğiz diyorum ama kimde sorun buna taktı. Sorun kimde boşalamıyorsun sorunun ilki sende diyemiyorum ama çok bunaldım. Tekrar sperm testi isteniyor gitmek istemiyor gittim durmadan mı gideceim diyor. Sonra kavga ediyoruz. İşten çıkarıldım maddi olarak zordayız doktorun verdiği takviyeler bile zorluyor bizi bir nebze. Bende yoruldum artık. Nasıl tepki vereceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum sürekli baş ağrısıyla mücadele etmek zorunda kalıyorum ve hiçbir yere gitmek istemiyorum![]()
Her ne kadar pcos da olsa siz eşinizle yumurtlama zamanları birer gün arayla ilişki girmeniz gerekiyor bunu yapamıyorsa sizi niye suçluyor kendinizi ezdirmeyin lütfen hep kırmamak için kırılıyoruz1 yıllık evliyiz yaşlarımız 32. İlk günden beri çocuk istiyoruz. Kocamda boşalamama sorunu var mast ile sorun olmamasına rağmen ilişkide boşalamıyor nadiren boşaldığı da oluyor tabi ama 3-4 ayda bir. Sperm testi vs yaptırdık üroloji ile görüştük bunun bir ilacının olmadığını psikolojik olduğunu söyledi. Bende polikistik over var adetlerim düzensiz. Şu an hastahanede dosya açtırmak için uğraşıyoruz ama her hastahaneye gittiğimde eşim ne oldu ne dedi sende miymiş sorun diye soruyor. Bunun kırıcı olduğunu söylüyorum tamam özür dilerim ama kimseymiş soruna geliyor konuşmamız yine. Sorun sende bende bir önemi yok bu bir süreç birlikte ilerleyeceğiz diyorum ama kimde sorun buna taktı. Sorun kimde boşalamıyorsun sorunun ilki sende diyemiyorum ama çok bunaldım. Tekrar sperm testi isteniyor gitmek istemiyor gittim durmadan mı gideceim diyor. Sonra kavga ediyoruz. İşten çıkarıldım maddi olarak zordayız doktorun verdiği takviyeler bile zorluyor bizi bir nebze. Bende yoruldum artık. Nasıl tepki vereceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum sürekli baş ağrısıyla mücadele etmek zorunda kalıyorum ve hiçbir yere gitmek istemiyorum![]()
Allaha şükür geçiniyoruz. Bu ara düğünler çoktu zorlandık. Bende çalışıyordum bu zamana kadar kenara para atmaya çalışıyorduk. Ben işten çıkınca zorlandık.O zaman bu maddi imkansızlıgın içine ve sizi anlamayan biriyle çocuk yapmak için uğraşıyorsunuz
bu tedavi süreci sizi zaten daha da yıpratacak hem maddi hem manevi, o yüzden bence eşinizle düzgünce konusun, onun bosalamamasından en basta bir sorun oldugunu, problemin kimde oldugunu bir önemi olmadıgını, gerekirse evet sorun bende ama senin destegine ihtiyacım var diyin. belki bu kabulleniş onu rahatlatırAllaha şükür geçiniyoruz. Bu ara düğünler çoktu zorlandık. Bende çalışıyordum bu zamana kadar kenara para atmaya çalışıyorduk. Ben işten çıkınca zorlandık.
Bu konuda neden böyle davrandığını bilmiyorum. Normalde böyle birisi değil. Ama işte bu aralar ona da birşeyler oluyor. Yakın arkadaşımızda sperm sayısı 0 çıktı ameliyat oldu düzelme olmadı ondan da etkilenip strese giriyor olabilir. Eşimin de sperm testi sınırda çıktı. Tekrar doktora gidip daha kötü sonuç almaktan mı korkuyor anlamıyorum. Kötü bir dönemden geçiyoruz galiba çok yıpranmaya başladık![]()
Yataktan hep eli boş dönmek çok zor. Özelde aşılama yapsak diyoruz ya elimizdekiler de gider eli boş dönersek diye korkuyoruz. Çünkü çok düşük bir ihtimal.Size bunları söyleyen kişiden
Her ne kadar pcos da olsa siz eşinizle yumurtlama zamanları birer gün arayla ilişki girmeniz gerekiyor bunu yapamıyorsa sizi niye suçluyor kendinizi ezdirmeyin lütfen hep kırmamak için kırılıyoruz
Çocuk yapmak çift işidir sizi yalnız bırakıyorsa hiç uğraşmayın................
Denerim arkadaşım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.bu tedavi süreci sizi zaten daha da yıpratacak hem maddi hem manevi, o yüzden bence eşinizle düzgünce konusun, onun bosalamamasından en basta bir sorun oldugunu, problemin kimde oldugunu bir önemi olmadıgını, gerekirse evet sorun bende ama senin destegine ihtiyacım var diyin. belki bu kabulleniş onu rahatlatır
Eşinin sigortası varsa ne kadar gün sigorta var onu toplayın bulunduğunuz ildeki infertilite bölümü arayın varsa MHRS den sen randevu al git hikayeni anlat gerisi gelir özel çok pahalı oraya verceniz parayla devlette üç hakkınızı da kullanırsınız devlet hastanesi bildiğim kadarıyla en az beş yıllık sigorta istiyor kolay gelsin canınızı sıkmayın yavaş yavaş halledinYataktan hep eli boş dönmek çok zor. Özelde aşılama yapsak diyoruz ya elimizdekiler de gider eli boş dönersek diye korkuyoruz. Çünkü çok düşük bir ihtimal.
İnterfiliteye gittim şu an dosya açımı aşamasındayım. Adetin 21. Günü hpv smear testi için gel dedi. O zamana kadar insülin direnci için ilaç kullan dahiliyeye gidip galiba daha sonra rahim filmi çekip dosyayı açacak.Eşinin sigortası varsa ne kadar gün sigorta var onu toplayın bulunduğunuz ildeki infertilite bölümü arayın varsa MHRS den sen randevu al git hikayeni anlat gerisi gelir özel çok pahalı oraya verceniz parayla devlette üç hakkınızı da kullanırsınız devlet hastanesi bildiğim kadarıyla en az beş yıllık sigorta istiyor kolay gelsin canınızı sıkmayın yavaş yavaş halledin![]()
Teşekkür ederimMerhaba bence erkekler böyle şeyleri bizden daha zor hazmediyorlar kesinlikle yaptığını savunmuyorum söylemleri çok yanlış ama sanki erkeklik görevi de yerine getiremiyor gibi düşünüyorlar bence kendi eşimde sorun olsaydı muhtemelen benden daha beter bir halde olurdu şu an sorun bende ve bana destek olabiliyor gönül rahatlığıyla bence sorunun bir miktar onda bir miktar sizde olduğu gibi bir konuşma yapıp içini rahatlatın önce eğer hala aynı şeylere devam ediyorsa bu sefer sert şekilde tavrınızı koyun çünkü süreç zaten çok yıpratıcı bazı şeylerin farkına varması gerekiyor aşılamayı da devlette yaptırabilirsiniz sperm sorunu varsa bence daha etkili bir tedavi aşılama
Hayırlısı olsun bu süreçler uzun canını sıkma prosedür neyse ona uyunİnterfiliteye gittim şu an dosya açımı aşamasındayım. Adetin 21. Günü hpv smear testi için gel dedi. O zamana kadar insülin direnci için ilaç kullan dahiliyeye gidip galiba daha sonra rahim filmi çekip dosyayı açacak.
1. si eşiniz problemi üstüne hiç alınmıyor açıkça bunu söylemelisiniz. Ondan kaynaklıda olabileceğini.1 yıllık evliyiz yaşlarımız 32. İlk günden beri çocuk istiyoruz. Kocamda boşalamama sorunu var mast ile sorun olmamasına rağmen ilişkide boşalamıyor nadiren boşaldığı da oluyor tabi ama 3-4 ayda bir. Sperm testi vs yaptırdık üroloji ile görüştük bunun bir ilacının olmadığını psikolojik olduğunu söyledi. Bende polikistik over var adetlerim düzensiz. Şu an hastahanede dosya açtırmak için uğraşıyoruz ama her hastahaneye gittiğimde eşim ne oldu ne dedi sende miymiş sorun diye soruyor. Bunun kırıcı olduğunu söylüyorum tamam özür dilerim ama kimseymiş soruna geliyor konuşmamız yine. Sorun sende bende bir önemi yok bu bir süreç birlikte ilerleyeceğiz diyorum ama kimde sorun buna taktı. Sorun kimde boşalamıyorsun sorunun ilki sende diyemiyorum ama çok bunaldım. Tekrar sperm testi isteniyor gitmek istemiyor gittim durmadan mı gideceim diyor. Sonra kavga ediyoruz. İşten çıkarıldım maddi olarak zordayız doktorun verdiği takviyeler bile zorluyor bizi bir nebze. Bende yoruldum artık. Nasıl tepki vereceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum sürekli baş ağrısıyla mücadele etmek zorunda kalıyorum ve hiçbir yere gitmek istemiyorum![]()