- 2 Eylül 2025
- 14
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi yazmakzorhanim
1 yıllık evliyiz yaşlarımız 32. İlk günden beri çocuk istiyoruz. Kocamda boşalamama sorunu var mast ile sorun olmamasına rağmen ilişkide boşalamıyor nadiren boşaldığı da oluyor tabi ama 3-4 ayda bir. Sperm testi vs yaptırdık üroloji ile görüştük bunun bir ilacının olmadığını psikolojik olduğunu söyledi. Bende polikistik over var adetlerim düzensiz. Şu an hastahanede dosya açtırmak için uğraşıyoruz ama her hastahaneye gittiğimde eşim ne oldu ne dedi sende miymiş sorun diye soruyor. Bunun kırıcı olduğunu söylüyorum tamam özür dilerim ama kimseymiş soruna geliyor konuşmamız yine. Sorun sende bende bir önemi yok bu bir süreç birlikte ilerleyeceğiz diyorum ama kimde sorun buna taktı. Sorun kimde boşalamıyorsun sorunun ilki sende diyemiyorum ama çok bunaldım. Tekrar sperm testi isteniyor gitmek istemiyor gittim durmadan mı gideceim diyor. Sonra kavga ediyoruz. İşten çıkarıldım maddi olarak zordayız doktorun verdiği takviyeler bile zorluyor bizi bir nebze. Bende yoruldum artık. Nasıl tepki vereceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum sürekli baş ağrısıyla mücadele etmek zorunda kalıyorum ve hiçbir yere gitmek istemiyorum