Dertleşmek istiyorum

İş ve aşk
Bir şirkette yönetici olarak çalışıyordum. Şirket bize aitti. Çalışan elemanımız vardı. Herkesin onun hakkında kötü konuşmasına rağmen ben onunla bir dönem çıktım. Orayı devretmek istedik. bende o alsın istedim ve öyle oldu. Sonra aramız bozuldu. Gözümün içine baka baka başka kıza asıldı. Şirketide ona devrettim diye çok pişmanım. Ve bile bile onunla çıktığım için kendime kızıyorum (

Şirketi bedavaya mı devrettin?yani çıkar için mi yaklaştı bu zat sana?

Bile bile neler yapıyor insan....kızsanda kendine kader de geç...Üzülme...hayatına kötüler girmeden insan gerçek insan olanları ayırt edemiyor.Hata yapa yapa ögrenecegiz yaşamayı.

Uzun uzadıya kendini suçlarsan zamanını heba edeceksin.Kavun karpuz misali şansımı denedim kestim kelek çıktı diye düşün...

Veee yarın yeni bir güne uyan...geçmiş olsun

bazen uğradığı haksızlıklar karşısında yapacak hiç bişeyi olmuyor ınsanın ALLAH a havale etmek dışında

demek ki çifte kavrulmuş çıkaracagın ders...hem yürek acısı hem cep...ne diyeyim...kimse dertsiz degil emin ol...

yine de kurtulmuşsun derşn bir ohh çek...demesi kolay tabii...ama elden gelen bu kadar:))

iyi akşamlar

olmuşun çaresi yok.. kendinizi yiyip bitirmeyin bence.. hayatın her anı bir ders.. bu da bana ders oldu deyip allah'a havala edin.. yola devam evet biliyorum kolay değil zor ama ağlaya üzüle geçen gün ömürdendir ya yazıktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…