- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Bir yerde çakılıyor musun. Eğitim durumun nedir kaça kadar okudun.Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum. Çok değersiz ve bir hiç gibi.
Böyle hissetme nedenimse sahipsiz hissetmem ve ait hissedeceğim bir ortamın olmaması.
Öz güvenim tamamen sıfırlandı.
Kendime bakım vermek istiyorum. Ama neyi nasıl yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
İyi insanlarla tanışıyorum ama çekinip uzaklaşıyorum.
Ağlıyorum çünkü bir şeyleri hala çözemedim. Yok kötü hissediyorum kendimi.
Beni destekleyen kimse yok, ev iş yemek uyku. Hayatım böyle geçiyor. Evlenmiş boşanmış çocuklarıyla ortada kalmış gibiyim. Daha yarım 26
Bir erkek arkadaşım olmadı çünkü insanlardan da uzaktım. Şimdi biriyle nette konuştuk görüntülü falan da konuştuk hatta ama ilerlerse yüz yüze görüşürken benim hakkımda olumsuz düşünecek diye yakın davranamıyorum.
Çıkamıyorum ben bu labirentten.
Ailem çok köpük her şeyden. Yakın bir akraba derdimi anlatacağım biri yok. Sosyal hır çevremiz yok. Annemle babam ayrı annem bayramda bile kendi ailesine birgun önceden gidiyor siz ne zaman gelceniz ne planınız var diye sormuyor bile.
Daha anlamadığım bir sürü şey var. Kendimi çok yalnız ve aidiyetin hissediyorum. İnsanlara yaklasamiyorum be hayattan köpük gibiyim.
İnsanlardan kaçıyorum. Korkuyorum her şeyden.
Annem bana hiçbir şey öğretmedi. Onunla hiçbir şey konuşmayız. Mesela arkadaşım var, sevgilisi olan çocukları anlatıyor annesi fikrini söylüyor akıl veriyor..
Ben nasıl evlenirim ya o bile çok zor geliyor.
Lisans mezunuyum. Öğretmeni.Bir yerde çakılıyor musun. Eğitim durumun nedir kaça kadar okudun.
Evet öğretmenim ozel sektörde çalışıyorumBir yerde çakılıyor musun. Eğitim durumun nedir kaça kadar okudun.
Çocuklarınız varken neden hiç onlar yok gibi hissediyorsunuz? Anneniz ne yapacaksınız diye sormamıs. Sormazsa sormasın. Sizin kendi çocuklarınız var. Sizi koşulsuz seven. Neden başkaları olsun diye bu kadar kötü hissetmek yerine onların sevgilerinin kıymetini bilmiyorsunuz. Ne kadar oldu boşanalı? Hayatınızda ille bir erkek olmak zorunda değil. Zaten eçhenuz 26 yaşındasınız. İlk evlilik için dahi erken bir yaş. Hayata çok erken atılmışsınız. Bu kadar aceleye luzum yok.Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum. Çok değersiz ve bir hiç gibi.
Böyle hissetme nedenimse sahipsiz hissetmem ve ait hissedeceğim bir ortamın olmaması.
Öz güvenim tamamen sıfırlandı.
Kendime bakım vermek istiyorum. Ama neyi nasıl yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
İyi insanlarla tanışıyorum ama çekinip uzaklaşıyorum.
Ağlıyorum çünkü bir şeyleri hala çözemedim. Yok kötü hissediyorum kendimi.
Beni destekleyen kimse yok, ev iş yemek uyku. Hayatım böyle geçiyor. Evlenmiş boşanmış çocuklarıyla ortada kalmış gibiyim. Daha yarım 26
Bir erkek arkadaşım olmadı çünkü insanlardan da uzaktım. Şimdi biriyle nette konuştuk görüntülü falan da konuştuk hatta ama ilerlerse yüz yüze görüşürken benim hakkımda olumsuz düşünecek diye yakın davranamıyorum.
Çıkamıyorum ben bu labirentten.
Ailem çok köpük her şeyden. Yakın bir akraba derdimi anlatacağım biri yok. Sosyal hır çevremiz yok. Annemle babam ayrı annem bayramda bile kendi ailesine birgun önceden gidiyor siz ne zaman gelceniz ne planınız var diye sormuyor bile.
Daha anlamadığım bir sürü şey var. Kendimi çok yalnız ve aidiyetin hissediyorum. İnsanlara yaklasamiyorum be hayattan köpük gibiyim.
İnsanlardan kaçıyorum. Korkuyorum her şeyden.
Annem bana hiçbir şey öğretmedi. Onunla hiçbir şey konuşmayız. Mesela arkadaşım var, sevgilisi olan çocukları anlatıyor annesi fikrini söylüyor akıl veriyor..
Ben nasıl evlenirim ya o bile çok zor geliyor.
Ne güzel bir işin var şuan çalışmaya devam ediyor musun. Bende öğretmenim atanmadım daha ve bir işim bile yok. Senin sosyalleşeceğin ortamın var. Arkadaşlarınla etkinlikler yap gez. Evliliği takma olursa zamanı gelince olur. Ben 30 yaşındayım ne atandım ne evlendim ne bir işim var. Ama karamsar değilim sende karamsar olma hiçEvet öğretmenim ozel sektörde çalışıyorum
Evlenmemiş hiç sanırım öyle yazıyorÇocuklarınız varken neden hiç onlar yok gibi hissediyorsunuz? Anneniz ne yapacaksınız diye sormamıs. Sormazsa sormasın. Sizin kendi çocuklarınız var. Sizi koşulsuz seven. Neden başkaları olsun diye bu kadar kötü hissetmek yerine onların sevgilerinin kıymetini bilmiyorsunuz. Ne kadar oldu boşanalı? Hayatınızda ille bir erkek olmak zorunda değil. Zaten eçhenuz 26 yaşındasınız. İlk evlilik için dahi erken bir yaş. Hayata çok erken atılmışsınız. Bu kadar aceleye luzum yok.
Benim çocuğum yok. Evlenmedim de.Çocuklarınız varken neden hiç onlar yok gibi hissediyorsunuz? Anneniz ne yapacaksınız diye sormamıs. Sormazsa sormasın. Sizin kendi çocuklarınız var. Sizi koşulsuz seven. Neden başkaları olsun diye bu kadar kötü hissetmek yerine onların sevgilerinin kıymetini bilmiyorsunuz. Ne kadar oldu boşanalı? Hayatınızda ille bir erkek olmak zorunda değil. Zaten eçhenuz 26 yaşındasınız. İlk evlilik için dahi erken bir yaş. Hayata çok erken atılmışsınız. Bu kadar aceleye luzum yok.
Evet özelde çalışıyorum yaklaşık 1 yıldır. Seneye çalışır miyim bilmiyorum ama anlaşırsak devam edeceğim. Arkadaşım yok. Bana güç veren bir şey yok ki. Size gün ceren ne var ben kendi kendime kafayı yemek üzereyimNe güzel bir işin var şuan çalışmaya devam ediyor musun. Bende öğretmenim atanmadım daha ve bir işim bile yok. Senin sosyalleşeceğin ortamın var. Arkadaşlarınla etkinlikler yap gez. Evliliği takma olursa zamanı gelince olur. Ben 30 yaşındayım ne atandım ne evlendim ne bir işim var. Ama karamsar değilim sende karamsar olma hiç
Evet özelde çalışıyorum yaklaşık 1 yıldır. Seneye çalışır miyim bilmiyorum ama anlaşırsak devam edeceğim. Arkadaşım yok. Bana güç veren bir şey yok ki. Size gün ceren ne var ben kendi kendime kafayı yemek üzereyim
Umutlarım var. Birde kendi kendime yetiyorum. hiç arkadaşın yok mu olan yapıp gezeceğiniz.Evet özelde çalışıyorum yaklaşık 1 yıldır. Seneye çalışır miyim bilmiyorum ama anlaşırsak devam edeceğim. Arkadaşım yok. Bana güç veren bir şey yok ki. Size gün ceren ne var ben kendi kendime kafayı yemek üzereyim
“Evlenmiş boşanmış çocuklarıyla ortada kalmış gibiyim. “ bu cümledeki gibiyi kaçırmışım pardon :)Benim çocuğum yok. Evlenmedim de.
Benimde arkadaşım yok seninle aynı durumdayım. Üstelik yakın zamanda sevgilim tarafından saygısızlığa uğradım bitirdim. Oda beni yok saydı. Bir çok kötü ilişki tecrübem oldu. Kandırıldım ilişkilerimde güzel bir kızım ama işte insanlar yalancı karaktersiz dikkatli olmak gerekir. Sanada tavsiyem bir hobi edin kurs olur spor olur. Bu arada hiç ilişkin olmamış sanırım dikkatli ol erkeklere güvenme kalbini açıp bağlanma yara alırsın önce birkaç ay arkadaşça tanı duygusal bağ kurma hemenEvet özelde çalışıyorum yaklaşık 1 yıldır. Seneye çalışır miyim bilmiyorum ama anlaşırsak devam edeceğim. Arkadaşım yok. Bana güç veren bir şey yok ki. Size gün ceren ne var ben kendi kendime kafayı yemek üzereyim
Teşekkür ederim, mutlaka okuyacağımBu kiyap size iyi gelebilir diye düşündüm. Hem değersizlil hissi hem özgüven ile ilgili faydası olacaktır. Youtube da beyhan budak var. Ben çok seviyorum hitabetini. Onun da değersizlik hissi üzerine güzel videoları var.
Benim de benzer bir şey oldu. Kendimi hiç değerli hissettiğim yer yok. Biraz bizden de kaynaklanıyor bu durum açıkçası.Benimde arkadaşım yok seninle aynı durumdayım. Üstelik yakın zamanda sevgilim tarafından saygısızlığa uğradım bitirdim. Oda beni yok saydı. Bir çok kötü ilişki tecrübem oldu. Kandırıldım ilişkilerimde güzel bir kızım ama işte insanlar yalancı karaktersiz dikkatli olmak gerekir. Sanada tavsiyem bir hobi edin kurs olur spor olur. Bu arada hiç ilişkin olmamış sanırım dikkatli ol erkeklere güvenme kalbini açıp bağlanma yara alırsın önce birkaç ay arkadaşça tanı duygusal bağ kurma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?