Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o zaman tek başına olacaksın ve zamanla duygularının söndüğünü fark edeceksin
dranascım ben illa ki sevgilim olsun derdinde değilim ki.. onu çok sevdiğim için bu kadar çok istiyorum. başka teklif eden elbette ki var.. ama ben hiçbirini istemiyorum..:85::85::85:
Bence o da ilginden memnundur ama üniversite ortamında hoca öğrenci ilişkisinin hoş karşılanacağını zannetmem. İstese de cesaret edemeyebilir. Sen mezun olduktan sonra durum anlaşılır. Olayı akışına bırak bence.
Anlıyorum seni tuhaf bir durum sonuçta bir bayansın şu saydığın özellikler evet ilgisi var gibi ama diğer taraftan kaçması tuhaf yani. İlla bir sevgili edin anlamında demedim belki onu unutman için bir fırsat olur o anlamda söyledim. Epeydir foruma girmiyorsun bir ara aklıma gelmiştin hiç konuda açmadın heralde unuttu diye düşündüm ama sen hala baştasın. Okulun bitmesine bir yılın daha var değil mi?
evet canım benim, daha bir yılım var okulumun bitmesine.. içim çok acıyor. yüksek lisansı kazanamazsam kim bilir nereye atanıp gidicem bi daha onu göremiycem..![]()
Peki açılmaya cesaretin var mı? Yüz yüze belki cesaret edemezsin zaten senin yerinde olsam bende yüz yüze konuşamazdım ama faceden veya mail yoluyla duygularımı anlatırdım. Eğer ki üniversite ortamından çekiniyorsa durumu izah eder ama sana cidden ilgisi yoksa bence sende kendine yeni bir yol çizersin inan bu senin için en güzel çözüm. Bu mesajı kendimi senin yerine koyarak yazıyorum yani ben böyle yapardım. Üniversitede birine aşıktım onunda ilgisinden şüpheleniyordum ama gel gör ki bir yıl boyunca açılmadı ben mesaj göderdim o da bana aşık olduğunu itiraf etmişti. Böyle bir durum olabilir.
aa kariyerine bu adamın doğrultusunda mı karar vereceksin. sırf o var diye mi yüksek yapacaksın? sana şimdi çok kızdım.
Peki sen ömür boyu bu adamı düşünmeyeceğini biliyor musun?
İleriki zamanlarda ki yaşayacağın şeyleri?
Bence ileri doğru bak bir gün çok sevip sevildiğin bir ilişkin olacak elbet bu insanla olmayacağını artık anladık ama birdeeee mezun olduğun zaman ki durumu beklememiz lazım hayatım varsa o zamançıkar ortaya sabırlı olmalısın.
artık bu çocuğa karşı tavır alayım diyorum. koridorda gördüğümde dahi selam vermeyim, gömemezlikten geleyim. ben bu çocuğa vazgeçilmez olduğunu çok hissettirdim. BU HAYATTA KİMSENİN VAZGEÇİLMEZ OLDUĞUNU anlamalı. bazı şeylerin değeri o şey kaybedildikten sonra anlaşılır. ne dersin, artık umrumda değilmiş gibi davranayım mı?
Evet canım doğru düşünüyorsun ve sürekli bu tavrını koyarsan ortaya zamanla sende gerçekten on umursamamaya başlıycaksın
üniversite hayatı boşa geçirilemeyecek kadar güzeldir
o yüzden bu tarz şeylerle vaktini kaybetme bence
geriye baktığında keşke o günlerimi bu şekilde geçirmeseydim deme
eminim ki arkadaş ortamında çevrende senin değerini aşkını anlayabilecek çok kişi vardır
peki ya ters teperse? selam vermesem de bu ne dengesiz bi kız demez mi?? offf aklım çok karışık..![]()
ters teptiğini varsarak söylüyorum
kaybedecek neyin var
asistanın olup olmadığı belli bile olmayan aşkı mı
onu sadece ders aralarında gördüğün kısacık anlar mı
gerçi burda sana ne dersek diyelim yaşayıp göreceksin
ayyy.. offf.. offf.. evet gerçekten kaybedecek bişeyim yok.. çünkü ortada benim ona olan aşkımdan başka elle tutulur bişe yok..![]()