- 4 Mart 2010
- 284
- 39
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh ahhh canım senle otur saatlerce konus valla :)) tıpatıp olmasada benzer . odaya gitme soru sormalar falan aynı ama :)) ama sakınn gitme peşinden kovalama içine at biraz hiç ilgini belli etmee bak görürsün eger sna karşı bişeyler hssedysa o gelcektirr
inşallah canım.. :) ben de öyle yapmaya karar verdim. inşallah gelir.. zaten cesaretimi çok kırdı, gururumu incitti.. bu saatten sonra zaten gelmese dahi unutmaya çalışırım.. yapçak bişe yok:97:![]()
off cok üğzüldüm içim daraldı bugün kötü geciyo benim için hepsinide okuyamadım ama tanın hikayeside nerdeyse aglattı beni ama neyaparsak yapalım herşey olacagına varıyo galiba cekilen acılar verilen emekler bi gün herke mutlu olur umarım
kıyamam sanada temizbi aşk seninkide karşılığını bulsun dilerim
Kıyamam sana daha aylar önce aynı sözleri sarf ediyordun ama yine aynı yerdesin ne ilerliyorsun ne geriliyorsun. Anlattığın kadarıyla daha çok masumsun erkekleri tanımıyorsun. Yapacak bir şey yok bu acıyı çekeceksin, bu acı bitecek ama zaman gerekiyor.
eğer hiç sevgiliniz olmadıysa,bir erkeğin size ilgisi olduğunu hissetmeniz, anlamanız cidden çok zor..tecrübe gerek bunun için.benim birkaç hoşlandığım oldu mesela,aşık olduklarına resmen emin olmuştum,biri mesela okuldan alakasız bi çocuktu,bi erkek çocuk bana küfredince "sen kızla ne biçim konuşuyosun" diyip kavga etmişti,birçok zarf atmalar falan bakışmalar..tabi bana öyle geliyormuş,çocuğun benden haberi bile yokmuş sonradan öğrendim.
insan sevdimi en ufak davranışlardan umutlanabiliyor.bunun için çok ilişki yaşamak gerekmiyor ama yoğun olarak karşılıklı duygular yaşaman sana o tecrübeyi kazandırır.
sonraki ilişkilerimde,dışardan bana ölüp bitiyo görünen sevgililerimin-erkeklerin aslında beni sevmediğini kendim anladım mesela..
bence zamana bırak,bu tür konularda ilk adımı erkekler atar hele senin hiç sevgilin olmamışsa bu yönde sakın adım atma..onda bişeyler varsa açık açık söyler zaten
evet kesinlikle ben her zaman için ilk adımı erkeklerin atması taraftarıyım.. benim yapabileceğim en fazla duygularımı, davranışlarımla belli etmek olabilir.. anlayıp da gelmiyorsa zaten bana karşı ilgisi yok demektir.. bunu bile bile de gururumu hiçe sayamam.. içim kan ağlasa da unutmaya çalışırım..:85:
Canım hikayemi sana yazmıştım. O zamanlar bende deli cesareti vardı. Aşkımı itiraf ettim. Evlenelim dedim. Ona olan aşkımı sayfalarca günlüğe döktüm. Sonuç yapamıycağım diyip hayatımdan çıktı. Geri döndüğünde onu kabul etseydim şu an onunla evli olacaktım. 27 yaşımdayım bu yaptıklarımı şimdi cesaret edip hayatta yapamazdım. Bekleyip görmek daha mantıklı sen bir bayan olarak ağırlığını korumalısın.
evet bencede.günümüz erkekleri çok piskopatlaşmaya başladı.sen benim ilk sevgilimsin dersin, nasıl olur o kadar zarf atıyodun bana ilk olamam derler falan...
ayrıca bu ilk ilişkin olcaksa güzel bir hikayesi olacak di mi![]()
Bende deli cesaretine gelip gittim itiraf ettim ama sonuç aynı o benim hocamdı... olmayınca olmuyo olacağı varsa yemende de bulur demişler. bekleyip gör tatlım en azından konuştuğumuz gibi o senin gözünün önünde benim görme ihtimalim dahi yok![]()
Canım konunu aylar öncesinden hatırladım takip etmiştim..
Keşke güzel haberler verebilseydin bize..
Bence onu artık çok düşünmemeye çalış,çünkü vaktin gidiyo ve kendini üzdüğünle kalıyorsun onun ruhu bile duymuyor..
Umarım bi gün dilediğin yolda gelişir olaylar.
ulaşılmaz göründüğü için sana tatlı geliyordur. belkide ulaşılır olsaydı hiç beğenmezdin.
biraz platonik geldi bana birazda tek taraflı..
ilgisi olsaydı belli ederdi, hiç hissettinmi sana ilgisi olup olmadığını.
yada bunu dene bakalım konuşmaya çalış. moralin bozukken neyin var diye soruyormu mesela?? :26:
önceden hoşlandığını düşünüyordum.. ulaşılmaz olduğu için değil bence.. o çok farklı biri.. mesela koridorda bi keresinde duvara yaslanmış duruyordum.. hayırdır dedi göz kırpıştırdı.. bu bile onun için çok fazla bir şey.. çünkü öğrencileriyle çok mesafeli.. ama son yaptıkları iştee.. beni çok düşündürdü..![]()