bunun sonu çok kötü olur, okul hayatına mal olma riski bile var sonuçta sıkı takiptesin ve tacize giriyor TCK'ya göre
biri anlar görür hocasını ayartmaya çalışıyo derler.![]()
verdiğiniz cevaplar karşısında şok geçirdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun sonu çok kötü olur, okul hayatına mal olma riski bile var sonuçta sıkı takiptesin ve tacize giriyor TCK'ya göre
biri anlar görür hocasını ayartmaya çalışıyo derler.![]()
evet daha öncesinde hiç mantıklı davranmıyordum.. ama artık kendime hakim olabiliyorum.. deli aşık değilim artık. mantıklı olmak zorundayım..aynen katılıyorum, insan aşık olunca gözü kör oluyo gerçekleri göremiyor, sevgini kendi kendine yaşa bence, üzülmeni istemem aşık kadın mantıklı düşünemio kendini yıpratıyo üzüyo
canım üzgünüm ama gerçekçi olucam bu adamın sana karşı hissettiği bişey yok bende aynı mesleğe mensubum odamıza gelen öğrencilere güler yüzlü davranmak onlardan hoşlandığımız anlamına gelmez ki zaten öğrencinin karşısında kaskatı dur dur nereye kadar zaten yeterince zor işimiz birde otorite kurmaya çalış, hem asistanlar öğrenci yarısıdır daha şimdiye kadar bişey olsayı çoktaaan açılmıştı sana![]()
evet maalesef.unutmaya çalışmaktan başka yapabilecek bişe yok.malesef doğru olan bu gibi.
aylar geçmiş adamda tık yok.
arada yaş farkı da yok hem de asistan.:26:
evet maalesef.unutmaya çalışmaktan başka yapabilecek bişe yok.
Artık başkalarına fırsat vermeyi dene bence
Yok dersen arkadaşlarınla gez toz,alışverişe çık, kafanı dağıt,kültürel faaliyetlere katıl bol bol canım, ki onu düşünmeye vaktin kalmasın.
yok başkasını düşünmem:120: ama artık onu da düşünmemeliyim.. zaten şu aralar başıma kaşıyacak vaktim yok. onu unutmak için tam zamanı bence.. unutmak da çok farklı bir kavram aslında.. yani hep hatırlıycam belki, onun izleri kalacak içimde ama artık her an düşünmüyor olucam.. unutmak böyle olsa gerek..:100::100:
Evet yoğunlukta unutman daha kolay olacaktır..![]()
verdiğiniz cevaplar karşısında şok geçirdim:111::111: hayır benim adama bir şey yaptığım da yok, şu sıralar zaten gitmiyordum yanına daha öncesinde de yaptığım haftada bir kere -bazen hiç- odasına gidip soru sormam. odasında tek olmuyor ayrıca, iki kişiler bayan bir hoca daha oluyor. ayrıca max. 5 dk bişe sorup gidiyordum.. kızlar inanamıyorum size yaa....beni neredeyse sapık ilan edeceksiniz..
:104::104:
![]()
inşallah canım,, desteğin için çok teşekkür ederim.. aylardır hep derdime ortak oluyorsun, sağol:118:![]()
canım seni sapık ilan etmedim kendin söyledin, annem bile manyak sandı adam seni dedi diye, bende diyorum ki adam artık tolerans göstermeyi bırakırda seninle uğraşmaya başlarsa o zaman çok daha kötü olur, öğrenci ortamlarını bilmiyomusun bir fısıltı yeter deligibi filan hocaya aşıkmış diye var sen düşün gerisini![]()
Canım hocaya aşık olma durumu tehlikeli biraz. Hele üniversitede daha da tehlikeli. Bir duyulursa bu olay hem senin başın yanar, hem de suçsuz yere adamı işinden edebilirsin. Dikkat et.
Anladığım kadarıyla platonik aşk bu. Sevgilinin olmaması nedeniyle anlayamıyorsun muhtemelen, onun her hareketinden sözünden bir anlam çıkaryorsun. Umutlanıyorsun ya da küsüyorsun falan. Mezuniyetine az kaldıysa (bu dönem bitiyorsa), bittikten sonra açık açık konuş. Eğer daha varsa pek sarmadan bitir. Okulda bir sürü genç var senin yaşlarda. Yok mu şöyle bi yağuşuklu? Çivi çiviyi söker hesabı![]()
meliisss yaaa... çok mutsuzuuum.. ne yapıcam beeen..:85::85: ne yapıcam ben bu çocuklaaa..gerçekten çözemiyorum onu.
![]()
nemi yapıcan bırakıcan tabiki bu işleri ondan sana hayır yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kendini kadırma ağla ağla bi yere kadar saçların ağarır yüzün kırışırsa anlarsın ne demek istediğimi
[sıze="3"]
evet çok haklısın.. Artık topladım kendimi ama yaa.. Cidden üzül üzül bir yere kadarmış. Zaten içimeki o eski heyecan da yok artık.. bendeki kendini yavaş yavaş kendi elleriyle öldürüyor maalesef!..[/sıze]:88::88:
Ben galiba buldum hocanın neden böyle davrandığını!!!
Adam belki baştan beğendi,tanımaya başladıkça senden soğudu.. Belki niyeti dalga geçirmekti,vakit geçirmekti sen böyle saplanınca aman bu kız beni herkese rezil edecek diye topukladı..
Gerçekten sana karşı temiz duyguları olsaydı zaten açılırdı...
hiç bir erkek için üzülmeye değmez derlerdi büyükler ben o zaman gençliğin verdiği heyecanla inanmazdım kulak kapatırdım söylenenlere valla kocan için bile ağlamaya değmiyomuş ne söylüyolarsa büyükler doğru söylüyomuş ki sen elin adamı için ne ağlıyon papucumun raksıcısı için![]()