Dertleşmeye çok ihtiyacım var..

deligibi,

sana attığım mesajlar gitmiyor ne yazık ki :( 100'ün altında olmam sebebiyle :(, yoksa sana geçenlerde kocamaaan bir mektup yazmıştım fakat gönderemedim :/

konuyla ilgili yorumumu konuyu baştan aşağı okuduktan sonra yapabilir miyim? :)

ayyy keşke word dosyası olarak kaydetseydin mektubumu.. :)
tabii ki canım ne zaman istersen yorum yapabilirsin ;)
ayrıca o mektubumu da e-mail adresime yollaya da bilirisin, nasıl istersen yani.. :)
konuşmayalı aylar oldu.. :)
özledim senle konuşmayı.. :P

Canım son gelişme ne _? Neler oldu? :69:

pek bir gelişme yok canım yaa.. ben hani aramıza mesafe koymuştum, sorularımı ona değil de odasındaki bayan hocaya soruyordum ya o da bu duruma bozulmaya başladı artık. bilmiyorum belki de hocam olarak bozulmuş da olabilir, sonuçta onca zaman bana yardım etti ama ben odalarına girdiğimde bir selam bile vermiyordum ona, öyle işte. neyse bi gün mail attım buna soru soracak kimse yoktu, diğer hocanın da e-mail adresi yok bende mecbur kaldım yani. neyse aradan 2 gün geçti hala cevap yok. çok sinirlendim tabi. koridorda karşılaştık ben hiç bakmadım buna, vurdumduymaz bi şekilde yürüdüm gittim. ama eve gidince bi baktım biz koridorda karşılaşmadan 8 dk önce mailime cevap vermiş. içme battı tabi öyle yapmam. ne olursa olsun seviyorum çünkü onu. ben de teşekkür cevabı attım. ayrıca hasta olduğunu duyunca çok üzüldüğümü de söyledim, geçmiş olsundedim.-daha önce dememiştim- öyle işte hala cevap yok ama teşekkür mesajından sonra :D
ama zaten bu aralar o da çok meşgul ben de, kafama takmıyorum o yüzden.
bu arada pek bir gelişme yok dedim ama baya uzun yazmışım
:1::1::1:

[sıze="3"]

pek bir gelişme yok canım yaa.. Ben hani aramıza mesafe koymuştum, sorularımı ona değil de odasındaki bayan hocaya soruyordum ya o da bu duruma bozulmaya başladı artık. Bilmiyorum belki de hocam olarak bozulmuş da olabilir, sonuçta onca zaman bana yardım etti ama ben odalarına girdiğimde bir selam bile vermiyordum ona, öyle işte. Neyse bi gün mail attım buna soru soracak kimse yoktu, diğer hocanın da e-mail adresi yok bende mecbur kaldım yani. Neyse aradan 2 gün geçti hala cevap yok. çok sinirlendim tabi. Koridorda karşılaştık ben hiç bakmadım buna, vurdumduymaz bi şekilde yürüdüm gittim. Ama eve gidince bi baktım biz koridorda karşılaşmadan 8 dk önce mailime cevap vermiş. Içme battı tabi öyle yapmam. Ne olursa olsun seviyorum çünkü onu. Ben de teşekkür cevabı attım. Ayrıca hasta olduğunu duyunca çok üzüldüğümü de söyledim, geçmiş olsundedim.-daha önce dememiştim- öyle işte hala cevap yok ama teşekkür mesajından sonra :d
ama zaten bu aralar o da çok meşgul ben de, kafama takmıyorum o yüzden.
Bu arada pek bir gelişme yok dedim ama baya uzun yazmışım
[/sıze] :1::1::1:
[sıze="2"] ayyy canım yaa :1: Herşey olacağına varır. Inşallah senin hissettiğin gibidir. Kadınlar hisseder derler ama ben hissedemiyorum şahsen :1::1:[/sıze]

Son düzenleme:
[sıze="2"] ayyy canım yaa :1: Herşey olacağına varır. Inşallah senin hissettiğin gibidir. Kadınlar hisseder derler ama ben hissedemiyorum şahsen :1::1:[/sıze]

evet canım her şey olacağına varır.. ben beklemeye devam ediyorum.. kalbim ona ait olduğu için gözüm kimseyi görmüyor.. doktor bir çocuk var arkadaşımın kuzeni çok da iyi bir çocuk beni seviyor ama ben kati suretle onunla görüşmeyi kabul etmiyorum.. sırf görüşmek için kimseyle görüşemem. hocamla olacak diye bişe yok ama başkasıyla da olacaksa önce kalbimdekini unutmam gerek.. ve ben onu unutmak istemiyorum.. o yüzden arkadaşımın kuzeni dahil herkesten uzak duruyorum. ben zaten karakter yapım gereği erkeklere mesafeli biriyim.

evet canım her şey olacağına varır.. ben beklemeye devam ediyorum.. kalbim ona ait olduğu için gözüm kimseyi görmüyor.. doktor bir çocuk var arkadaşımın kuzeni çok da iyi bir çocuk beni seviyor ama ben kati suretle onunla görüşmeyi kabul etmiyorum.. sırf görüşmek için kimseyle görüşemem. hocamla olacak diye bişe yok ama başkasıyla da olacaksa önce kalbimdekini unutmam gerek.. ve ben onu unutmak istemiyorum.. o yüzden arkadaşımın kuzeni dahil herkesten uzak duruyorum. ben zaten karakter yapım gereği erkeklere mesafeli biriyim.

her şer bilinende bir hayır, her hayır sanılan da da bir şer vardır unutma.. olmuyorsa vardır bir sebebi.. bence sen bian önce kendi hayatına bakmalısın.. yok bana bakarken kolu oynadı eli titredi diyerek hayat asla geçmez güzelim herşeyin boş olduğunu anladığında bu sefer kaybettiklerine yanmaya başlarsın...:20:

her şer bilinende bir hayır, her hayır sanılan da da bir şer vardır unutma.. olmuyorsa vardır bir sebebi.. bence sen bian önce kendi hayatına bakmalısın.. yok bana bakarken kolu oynadı eli titredi diyerek hayat asla geçmez güzelim herşeyin boş olduğunu anladığında bu sefer kaybettiklerine yanmaya başlarsın...:20:

canım ben bu zamana kadar hayatıma kimseyi sokmadım. yani o olmasa bile yine o arkadaşımın kuzenini kabul etmeyecektim. diğerlerinde olduğu gibi.. olursa olur, olmazsa da bunda da bir hayır vardır derim. ama diğerlerini ben bir kayıp olarak görmüyorum.. çünkü ben zaten hayatımda kimseyi istemiyordum, onu istememin sebebi de sevmem.. sevmediğim kimsenin hayatımda işi yok!

canım ben bu zamana kadar hayatıma kimseyi sokmadım. yani o olmasa bile yine o arkadaşımın kuzenini kabul etmeyecektim. diğerlerinde olduğu gibi.. olursa olur, olmazsa da bunda da bir hayır vardır derim. ama diğerlerini ben bir kayıp olarak görmüyorum.. çünkü ben zaten hayatımda kimseyi istemiyordum, onu istememin sebebi de sevmem.. sevmediğim kimsenin hayatımda işi yok!

ben o kişiyi kaybedersin anlamında dememiştim tatlım :1: yani kaybettiğin sadece gözyaşların olur, gecelerin olur, onu düşündüğün üzüldüğün her an olur.. hayatına girmeyen birini kaybetme gibi bi durumun olamaz zaten. benimde olmadı hiç sevgilim ama sevdiğim oldu! çok sevdim şuan düşünüyorumda kendime çok acı çektirmişim..:14:

Amacım seni üzmek deil ama bana biraz kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi geldi yani anlattığına bakılırsa ortada bişiy göremedim ben:50::50:

mutluluk değil midir aradığımız? mutluluğu kuyruğunda sanan kediden farkım ne? ben kovaladıkça kuyruğumun benden kaçaçağının farkında değil miyim? mutlu olmak istiyorum ama bunun tek taraflı sevgi ile olmayacağının farkındayım. kimseye kendimi zorla sevdiremem. beni sev diyemem.. beni ancak beni seven biri mutlu edebilir, ben de beni seveni seversem.. önceden ''o''nu unutmak istemiyordum kesinlikle.. bu sabah uyandığımda ise çok farklı düşündüğümü ve hissettiğimi gördüm.. artık önüme bakıcam, arkama değil.. mezun olana kadar hala hayatıma kimseyi almamakta kararlıyım ama... mezun olduktan sonra kimseyi beklemiycem.. sevgimi onu hak edenlere, beni gerçekten sevenlere vericem..:132::132:

mutluluk değil midir aradığımız? mutluluğu kuyruğunda sanan kediden farkım ne? ben kovaladıkça kuyruğumun benden kaçaçağının farkında değil miyim? mutlu olmak istiyorum ama bunun tek taraflı sevgi ile olmayacağının farkındayım. kimseye kendimi zorla sevdiremem. beni sev diyemem.. beni ancak beni seven biri mutlu edebilir, ben de beni seveni seversem.. önceden ''o''nu unutmak istemiyordum kesinlikle.. bu sabah uyandığımda ise çok farklı düşündüğümü ve hissettiğimi gördüm.. artık önüme bakıcam, arkama değil.. mezun olana kadar hala hayatıma kimseyi almamakta kararlıyım ama... mezun olduktan sonra kimseyi beklemiycem.. sevgimi onu hak edenlere, beni gerçekten sevenlere vericem..:132::132:

hadi bakalım inşallah duygularına yenilmezsin...

onu çok seviyorum.. onu her gördüğümde ona bir kez daha aşık oluyorum..:16::16: takıntı yaptın diyen arkadaşları duymuyorum, kusura bakmasınlar.. aşık olmanın koşulsuzca sevmenin adını takıntı adı altında kirletenlere çok kızgınım..:95::95: bugün onunla yine karşılaştım.. bir cihaz takmışlar sürekli tansiyonunu ölçüyormuş o cihaz.. biraz konuştuk işte sağlık durumundan bahsetti.. hala hayat dolu hala gülebilyor.. bense onun hasta olmasına dayanamadım.. belindeki cihazı gösterince çok üzüldüm..:14::14::14: ağlayacaktım neredeyse ama morale ihtiyacı olduğu için güçlü olmaya çalıştım.. belli etmedim.. aramız iyi şu aralar.. ama keşke daha çok yanında olup daha çok destek olabilsem..:85:

Son düzenleme:
sevgili lacivert. ve altınerpınar;
10 dk da bir mesaj gönderme hakkım olduğu için özel mesaj atamıyorum ve cevabımı burdan görmenizi ümüt ediyorum..
her ikinize de iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
@lacivert.;
evet şu aralar aramız çok iyi çok şükür umarım sağlığına kavuşur.. ona daha çok destek olmak, bu sıkıntılı günlerinde daha çok yanında olmak istiyorum
@altınerpınar;
canım nedense benim de içimde olumlu hisler var, belki de dediğin gibi gözler gerçekten yalan söylemiyor.. bugün gözlerinde hissettim aşkı.. onun da bana karşı hisleri var gibi..

şu aşamada aşkı pek düşünemiyorum ama.. tek istediğim sağlığına kavuşması bir an önce..

hayırlısı olsun kaderin önüne geçemezsin kendini de sevmeye mecburmussun gibi hissetme illa ki hayat karsına olumlu olumsuz şeyler çıkartır umarım dediğin gibidir pozitif düşünmekte fayda var.

hayırlısı olsun kaderin önüne geçemezsin kendini de sevmeye mecburmussun gibi hissetme illa ki hayat karsına olumlu olumsuz şeyler çıkartır umarım dediğin gibidir pozitif düşünmekte fayda var.

sevmeye mecburmuşum gibi değil.. sevmeye karşı koyamıyormuşum gibi hissediyorum.. hayırlısı olsun diyelim.. hepimiz için..
:71:

7 aydır hocamı delicesine seviyorum.. Bu konuyu burada uzun zamandır paylaşıyorum.. Beni takıntılısın:53: diye nitelendiren ve tedavi görmem konusunda akıl veren arkadaşlar olmuştu.. Ben her defasında beni anlamadıkları için hepsine kırılmıştım..:63:

veee...

bugün tesadüfen bu test karşıma çıktı; http://kisiliktestleri.com/takinti-mi-ask-mi/
aşık mı yoksa takıntılı mı olduğunu söyleyen bir test..:126:
çözdüm ve sonuç;

utangaç aşıkmışım..:77::78::93:

evet,, cidden ona bir merhaba derken bile o kadar çok utanıyordum ki.. normal hayatımda çok girişken bir kız olmama rağmen üstelik..

neyse sonuç;:21:
TAKINTILI falan değilim işte kızlar ve hala aşığım..:8::69::14:

Sevgiler:71::71:

Son düzenleme:
Back
X