Dertleşmeye çok ihtiyacım var..

7 aydır hocamı delicesine seviyorum.. Bu konuyu burada uzun zamandır paylaşıyorum.. Beni takıntılısın:53: diye nitelendiren ve tedavi görmem konusunda akıl veren arkadaşlar olmuştu.. Ben her defasında beni anlamadıkları için hepsine kırılmıştım..:63:

veee...

bugün tesadüfen bu test karşıma çıktı; http://kisiliktestleri.com/takinti-mi-ask-mi/
aşık mı yoksa takıntılı mı olduğunu söyleyen bir test..:126:
çözdüm ve sonuç;

utangaç aşıkmışım..:77::78::93:

evet,, cidden ona bir merhaba derken bile o kadar çok utanıyordum ki.. normal hayatımda çok girişken bir kız olmama rağmen üstelik..

neyse sonuç;:21:
TAKINTILI falan değilim işte kızlar ve hala aşığım..:8::69::14:

Sevgiler:71::71:

eyyy Allahım iyice şapsal aşık olduk :9::9::9::9:

canım ben bu zamana kadar hayatıma kimseyi sokmadım. yani o olmasa bile yine o arkadaşımın kuzenini kabul etmeyecektim. diğerlerinde olduğu gibi.. olursa olur, olmazsa da bunda da bir hayır vardır derim. ama diğerlerini ben bir kayıp olarak görmüyorum.. çünkü ben zaten hayatımda kimseyi istemiyordum, onu istememin sebebi de sevmem.. sevmediğim kimsenin hayatımda işi yok!

ya arkadaşım lütfen kusura bakma kk da sana dökülen dil, sana verilen emek ; bitkiye verilse cicek, acar ağaca verilse meyve verirdi sende bir tık ilerleme yok hala olduğun yerdesin sen.. malesef bu kafayla acı çekmeye mahkumsun ama tabiki kimse seni kınayamaz sonucta bu kendi seçimin belliki mazoşistsin senle uzaktan yakından ilgisi olmayan adamında sana ilgisi olduğunu düşünerek umutlanmak hoşuna gidiyor ne diyim saygı duyuyorum. demekki bu topic artık amacından cıkmıs sen böyle yasamaktan memnunsun zira yardım isticek bir durumun kalmamış cünkü bildigini okuyorsun :) inşallah hepimiz yanılırız gerçekten herşey senin istediğin gibi olur ve mutlu olursun..

ya arkadaşım lütfen kusura bakma kk da sana dökülen dil, sana verilen emek ; bitkiye verilse cicek, acar ağaca verilse meyve verirdi sende bir tık ilerleme yok hala olduğun yerdesin sen.. malesef bu kafayla acı çekmeye mahkumsun ama tabiki kimse seni kınayamaz sonucta bu kendi seçimin belliki mazoşistsin senle uzaktan yakından ilgisi olmayan adamında sana ilgisi olduğunu düşünerek umutlanmak hoşuna gidiyor ne diyim saygı duyuyorum. demekki bu topic artık amacından cıkmıs sen böyle yasamaktan memnunsun zira yardım isticek bir durumun kalmamış cünkü bildigini okuyorsun :) inşallah hepimiz yanılırız gerçekten herşey senin istediğin gibi olur ve mutlu olursun..
iyi dilekler de mi bulunuyorsun, yerin dibine mi sokuyorsun belli değil?!!..:57: yardımcı olmak istemiyorsan yazmazsın konuma olur biter..:95: Konumun adı dertleşmeye çok ihtiyacım var dikkatini çektiyse; eleştirilmeye ya da etiketlenmeye çok ihtiyacım var değil.. sen beni mazoşist olarak nitelendirirken, takıntılı olarak yaftalayan kızlardan farkın kaldı mı acaba?:53: Beni yargılama hakkını, etiketleme hakkını kim verdi sana?:41: Evet konu amacından sapıyor.. :22:Bir derdim var :( insanların dertlerine ortak arayanların sayfasıyken tartışma yaratmaktan hoşlanan kendini bilmezler yüzünden amacından oldukça sapıyor..
Gayet masumane bir şekilde benim derdime ortak olan kızlara asla haksızlık edemem..:50::50: Acı da olsa gerçekleri söyleyenlere minnet duyuyorum hatta.. Bir çoğuyla da arkadaş oldum, güzel dostluklar edindim burada..:29::29: ama Üslup çok önemli... İnsanların kişiliklerine, duygularına hiç saygı kalmamış!..:20::20:
siz ve sizin gibiler yazmasın benim konuma..:24: cevap falan da vermeyin, büyüklüğünüzü göreyim.:47::47::68:

canım ben senin yaşlarında bir kaç kez platonik aşk yaşadım ve nedemek olduğunu çok iyi bilirim şu an 33 yaşındayım hepsi geçmişte kaldı
sana nacisane önerim hocanla konuş odasının telefonunu biliyorsan açıkça iş işten geçmeden onun hayatına biri girmeden duygularını açıkla
karşılık görmezsen kafanda artık bitirirsin bu işi....

canım ben senin yaşlarında bir kaç kez platonik aşk yaşadım ve nedemek olduğunu çok iyi bilirim şu an 33 yaşındayım hepsi geçmişte kaldı
sana nacisane önerim hocanla konuş odasının telefonunu biliyorsan açıkça iş işten geçmeden onun hayatına biri girmeden duygularını açıkla
karşılık görmezsen kafanda artık bitirirsin bu işi....

canım benim öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.. sen de platonik aşık olmuşsun, beni iyi anlarsın o yüzden.. :78:
canım şurada mezun olmama çok az kaldı.. mezun olurken açık açık olmasa da onun anlayacağı şekilde hislerimi belli edicem.. ben çok sabırlı bir insanım.. onu bekleyebilirim.. eğer ki o zamana kadar da hayatına birini sokarsa belki benim için çok yıkıcı bir acı olur ama yine de kısmetimde yokmuş der, ve kendimi bir şekilde toplayıp yoluma devam ederim..

aslında konuşmak yerine odasına mektup bıraksan belki yazdıklarından etkilenebilir ona karşı hislerini anlatan bir mektup...:16:

şu anda onun aklından hiç geçmiyorsun belkide
ama birşeyler gerçekleşebilir eğer istersen ve şansın yaver giderse ben eşime platonik aşık olmuştum ve onu kazanmak için yapmadığım kalmamıştı sabırla beklersen ve onun hiç haberi yoksa senden.....

şu anda onun aklından hiç geçmiyorsun belkide
ama birşeyler gerçekleşebilir eğer istersen ve şansın yaver giderse ben eşime platonik aşık olmuştum ve onu kazanmak için yapmadığım kalmamıştı sabırla beklersen ve onun hiç haberi yoksa senden.....
canım, desteğin için çok teşekkür ederim..:16: sabırla bekliyorum.. Ben gerçekten çok sabırlı bir insanım.. Umarım söylediğin gibi olur canım benim..:78:

Back
X