dertlesmeye ihtiyacim var... evliligim...

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
Yorruldum :( kime anlatsam bilmiyorum anlatamiyorum... evliligim sallantida uzun suredir savas veriyoruz ha sorun esimde mi asla iyi bir insan ama olmuyor iste bazen anneme babama soylesem sorun sende diyip butun seylerini bana kusuyorlar hersey senin yuzunden !!! Benim yuzumden belki de yumusak bir insan degilim ama doldum tastim bende en basindan saygimi yitirdim belki de sevmiyorum bilmiyorum birseyler eksik bos... neden o zaman aci cekiyorum sonrasini dusunup baskasi ile hayal edemiyorum inanin ne hissettigimi ben de bilmiyorum :( kafam karman corman... ilk defa esyalarini topla dedi ilk defa ben derdim oysa hep alti dolu degildi bostu gitsin diye soylenmemisti oda aglamisti gidersem bu sehirden giderim diye( annemlere gidicem haberin olsun demistim ona dayanarak soyledi giderken fazladan esya al diye). Ustume gelecek herkes bizde damat hakli kendi tarafinda da biricik ogullari hakli tekim yani... yapayalniz devam ederim elbet bende ilk ayrilan ben degilim ya tamam zor olacak kabul ediyorum ama olum degil ya olume bile alisiyorken insan. Duygusalim ama aglamiyorum ilginc herseye dokulen goz yasim kurudu sanki :( asamaz misiniz derseniz cok denedik ya... su asamada ne yapilir bilmiyorum ama is gittikce tarafkar cirkinlesiyor esim dedigim adami taniyamiyorum canimi yakmaya ugrasiyor sanki bilmiyorummmm ne yazdiginida bilmiyorum...

Sizi bu hale ne getirdi bilmiyorum ama belki biraz uzaklasmak iyi gelebilir ozlersiniz yorgunlugunuz gecer...hemen ayrilmayin en son care bu olmali bence hem seviyor sunuz karsilikli oyle anlasiliyor

ailen niye seni suçluyor
Dik basliligimdan ters cevap verisimden vs bu hale ben getiriyormusum. Ben sinirliyim.anlik soylenirim unuturum.huy meselesi cekmek zorunda degil teoid hastasiyim kansizlik derken bunlar cok etkiliyor ve baska saglik problemlerim de var. gergin bir insanim elimde degil ki

Sizi bu hale ne getirdi bilmiyorum ama belki biraz uzaklasmak iyi gelebilir ozlersiniz yorgunlugunuz gecer...hemen ayrilmayin en son care bu olmali bence hem seviyor sunuz karsilikli oyle anlasiliyor
Bi kac gunde bir kavga olur mu kusluk hersye kusuyoruz en basinda kuslugu asmaya calistim olmadi en sonunda ben de basladim 6 yillik evliyiz neredeyse

Dik basliligimdan ters cevap verisimden vs bu hale ben getiriyormusum. Ben sinirliyim.anlik soylenirim unuturum.huy meselesi cekmek zorunda degil teoid hastasiyim kansizlik derken bunlar cok etkiliyor ve baska saglik problemlerim de var. gergin bir insanim elimde degil ki
durduk yere mi ama. sana eşyaları al dediğinde olay nasıl oldu. onun hiç mi suçu yoktu

İçi boş git, bitsin, boşanalım o zaman demelerin sonu bu oluyor maalesef.

Duya duya anlamı kalmıyor, o içi boş demeler prova oluyor alıştırıyor adamı ayrılık duygusuna bir yerde.
Canına tak edince de hadi bakalım nasılmış git hadi ayrılalım diyebiliyor.

Gerçekten bitmesini istemeden bitsin hadi git dememek lazım :(
Yanlış anlama benim de demişliğim çoktur.

Ama bu yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Yanlış yapıyoruz. Tüketiyoruz, alıştırıyoruz.

Ayrıl o zaman dedigin gibi adam seni çekmeye mecbur değil ki,ayni kisilikte kocan olsa yine ayril derdim sen de onu çekmek zorunda degilsin.6 yıldır böyleyse yazık yani ona da

durduk yere mi ama. sana eşyaları al dediğinde olay nasıl oldu. onun hiç mi suçu yoktu
Yok canim durduk yere degil konusamama problemimiz var. Mesela ben dun anneme gitmeden mutfagi temiz birakayimda aksam gelince birbirimize vakit ayiririz derdindeyim o bir anonce arabayi babamdan alayim ne olur olmaz saat gecmeden annesine gotureyim gonlum.olsun derdin de ama bunu biz bunu o bana birak bulasigi gelince yapariz, bak saat gec oluyor bu saatten sonra gitmem sert ve tepkili ben de sus be lafiyla cozuyoruz sonuc bu kuselim hadi ona gore ben saygisiz bir istedigi olmayinca boyle davranan biri oluyorum bana gore de o illa istedigi olacak biri oluyor

Ayrıl o zaman dedigin gibi adam seni çekmeye mecbur değil ki,ayni kisilikte kocan olsa yine ayril derdim sen de onu çekmek zorunda degilsin.6 yıldır böyleyse yazık yani ona da
Degil ben de ceksin demiyorum zaten. Herkes birseyler cekiyor dimi evlilikte ki ben oz elestri yapiyorum

Yok canim durduk yere degil konusamama problemimiz var. Mesela ben dun anneme gitmeden mutfagi temiz birakayimda aksam gelince birbirimize vakit ayiririz derdindeyim o bir anonce arabayi babamdan alayim ne olur olmaz saat gecmeden annesine gotureyim gonlum.olsun derdin de ama bunu biz bunu o bana birak bulasigi gelince yapariz, bak saat gec oluyor bu saatten sonra gitmem sert ve tepkili ben de sus be lafiyla cozuyoruz sonuc bu kuselim hadi ona gore ben saygisiz bir istedigi olmayinca boyle davranan biri oluyorum bana gore de o illa istedigi olacak biri oluyor
yani olay aileler yüzünden. kendi ailesini senin önüne koyduğu için sinirlenmişsin. aslında hiç alakanız olmasa ailelerle sıkıntınız da kalmaz sanki

yani olay aileler yüzünden. kendi ailesini senin önüne koyduğu için sinirlenmişsin. aslında hiç alakanız olmasa ailelerle sıkıntınız da kalmaz sanki
Yani aslinda 5 10 dk lik is icin gerek yok acelemiz yok gider geliriz vermesin ya yuruyerek gideriz yada benim babam alir diyorum. Kopuyor iste bir yerde

Ya su 2.5 senedir baya etkililer... birde ben en ufak yasadigim seyi hic unutmadim 5 senedir... her kavgamizda tekrar tekrar konusuldu eger oturup konusursak mihtemelen gene konusucaz
madem olaylar bu hale geldi. son şans için başka ile gitmeyi ve aile saçmalıklarıyla daha fazla yapamayacağını söyle

Sanırım bunalımdasın, biraz ayrı kalın düşünün öyle karar verin 6 yıl az değil bu zamana kadar evliliğinizin oturması lazımdı çok yıpratmışsınız ilişkinizi Allah yardımcınız olsun canım.

Bence psikoloğa gitmelisin.tiroid hastasıyım agresif zaten beni böyle kabul etsinle olmaz...adam senin bırakayım demiş hemen sus be demişsin,çok garip...demekki ailen de agrasif ve huysuz olduğunun farkında..bence ya psikoloğa git ya da gerçekten boşan adama hayatı zindan etme

Back
X