dertlesmeye ihtiyacim var... evliligim...

Bana hatanin cogu sizde gibi geldi. Esinizde bu zamana kadar sabretmis sizden umidi kesmis degismeyeceginizi hicbir seyin duzelmeyecegini dusunuyor.
Su anlattiginiz meselede bile tamam gidelim bulasik kalsin diyebilirsiniz.
Her konuyu cok uzatan birisiniz gibi geldi bana.
Bende sakin bir insanindir kavgadan, ters konusmaktan, agresif insanlardan hic hoslanmam bu nedenle sizi haksiz buluyor olabilirim.

kesinlikle kafana taktığın şey hormonlarında verdiği gazla seni öfke nöbetlerine sokuyor olabilir mutlaka önce doktora git...

Kavga etmeninde bir adabı vardır.Ben yaş olarak sizden büyüğüm mutemelen genç insanlarda bu yok.Kavga edebilirsiniz:Bağırıp çağırabilirsiniz birbirinize.AMA kızmak başka birşey azarlamak başkabirşey.Eleştirmek başka birşey hakaret etmek başka birşey. Sus be diye bağırıp azarlıyacağınıza kızdığınızı ve o işi bitirmenin sizin için önemli olduğunu belirten sert bir ses tonuyla '' 2 dakika susarmısın hemen halledip geliyorum'' deseniz bu kavga olmazdı büyük ihtimal.Arkasından dahi olsa eşinize kullandığınız sıfatlara olayları anlatırken kullandığınız tabirlere dikkat etnelisiniz.Bunların hiçbirini o duymaz bilmez ama siz ona karşı saygınızı yavaş yavaş kaybetmeye başlarsınız

Dik basliligimdan ters cevap verisimden vs bu hale ben getiriyormusum. Ben sinirliyim.anlik soylenirim unuturum.huy meselesi cekmek zorunda degil teoid hastasiyim kansizlik derken bunlar cok etkiliyor ve baska saglik problemlerim de var. gergin bir insanim elimde degil ki
Bende de hem tiroid hem kansızlık var, çok yumuşak başlı sayılmam ama hergün de öyle atarlanmam
Sen mutsuz olduğun için sinirlisin, tiroid ve kansızlıktan önce temel sebep mutsuzluk
Kurtarmayı çok denedik derken ne yaptınız ? Aile terapistine gittiniz mi mesela
Sanırım gitmediniz herşey bitmemişken bir de bunu deneyin ne çıkar

Boşanma öncesi son çıkış Evlilik terapisti olmalı; O köprüye çıkarsanız bir daha geri dönüşü olmamalı.. Karsıya geçmek üzereyken fikrinizden vazgeçerseniz çok uzun yollara katlanmanız gerekir bu sizi daha da yoarar..

Bende de hem tiroid hem kansızlık var, çok yumuşak başlı sayılmam ama hergün de öyle atarlanmam
Sen mutsuz olduğun için sinirlisin, tiroid ve kansızlıktan önce temel sebep mutsuzluk
Kurtarmayı çok denedik derken ne yaptınız ? Aile terapistine gittiniz mi mesela
Sanırım gitmediniz herşey bitmemişken bir de bunu deneyin ne çıkar
denemedik terapisti daha. ben hep kansızlığa ve troide bağladım bu atarlı durumlarımı :D

Boşanma öncesi son çıkış Evlilik terapisti olmalı; O köprüye çıkarsanız bir daha geri dönüşü olmamalı.. Karsıya geçmek üzereyken fikrinizden vazgeçerseniz çok uzun yollara katlanmanız gerekir bu sizi daha da yoarar..
evlilik terapistini düşündüm ben en azından karşıdan ikimizide dinlesin istedim eksiğimiz ne belki bizden iyi görürü dedim de daha oraya gelmedi unutuluyor

Kavga etmeninde bir adabı vardır.Ben yaş olarak sizden büyüğüm mutemelen genç insanlarda bu yok.Kavga edebilirsiniz:Bağırıp çağırabilirsiniz birbirinize.AMA kızmak başka birşey azarlamak başkabirşey.Eleştirmek başka birşey hakaret etmek başka birşey. Sus be diye bağırıp azarlıyacağınıza kızdığınızı ve o işi bitirmenin sizin için önemli olduğunu belirten sert bir ses tonuyla '' 2 dakika susarmısın hemen halledip geliyorum'' deseniz bu kavga olmazdı büyük ihtimal.Arkasından dahi olsa eşinize kullandığınız sıfatlara olayları anlatırken kullandığınız tabirlere dikkat etnelisiniz.Bunların hiçbirini o duymaz bilmez ama siz ona karşı saygınızı yavaş yavaş kaybetmeye başlarsınız
şuan burda paylaşırken ona karşı saygımı bozmuyorum sanırsam sadece yaptıklarımı aktarıyorum haklısınız alındığı sus be olmuş ben senin kocanım diyor haklı ama o an sinirle olayı o şakil kapatmaya çalışıyor yanlış bir tercih farkındayım ama olay anında farkında olamıyorum malesef

Sanırım bunalımdasın, biraz ayrı kalın düşünün öyle karar verin 6 yıl az değil bu zamana kadar evliliğinizin oturması lazımdı çok yıpratmışsınız ilişkinizi Allah yardımcınız olsun canım.
tşk ederim.

Bence psikoloğa gitmelisin.tiroid hastasıyım agresif zaten beni böyle kabul etsinle olmaz...adam senin bırakayım demiş hemen sus be demişsin,çok garip...demekki ailen de agrasif ve huysuz olduğunun farkında..bence ya psikoloğa git ya da gerçekten boşan adama hayatı zindan etme
:) huy diyorum elimde değil neyin ne olduğunun farkındayım. iş buraya gelinceye kadar 2 sene o kadar sebrettim ki evet gene sinirliydim ama o kadar sıktım ki aman ağzımdan kıracak laflar çıkmasın aman karı koca küs olurmuymuş ben ailemden böyle görmedim. diye diye 2 yıl bittim ben... şimdi hersey tersine döndü eski seni arıyorum diyor bitti kalmadı zamanında yapma diye yalvardıklarımı yapıyorum şuan o alıştırdı küsmeyi bilmezdim ben kavga eder o an barışırız diye düşünürdüm şimdi küsüyorum. benziyor insanlar zamanla birbirine herşeyi anlatmadım en başından bu kadarcık değil herşey ki gene diyorum yaşadıklarım atla deve değil farklı iki insan çatışması o yüzden bunları yapmaya hakkkım yok er ne olursa olsun karşımdakine bu şekil davranmaya hakkım yok bırak eşi insan olarak

şuan burda paylaşırken ona karşı saygımı bozmuyorum sanırsam sadece yaptıklarımı aktarıyorum haklısınız alındığı sus be olmuş ben senin kocanım diyor haklı ama o an sinirle olayı o şakil kapatmaya çalışıyor yanlış bir tercih farkındayım ama olay anında farkında olamıyorum malesef

Siz kendinizi törpüler üslubunuzu kontrol ederseniz karşı tarafda dikkat etmek zorunda kalır.Dikkat etmezse haklıyken bile haksız olur.Sizin faydanıza

ayrılmak bu kadar kolay mı ya herkes ayrıl demiş

düzeltmeye calısın kendınızı madem huyunuzu bılıyorsunuz daha sakın olmaya calısın

o kadar senenız gecmıs emek vermıssınız

ikiniz de once sunu koyun ortaya , birbirinizi sevıyor musunuz sevmıyor musunuz

sevginizde eksıklık azalma yok ise hallolmayacak sey deıl

hemen ayrıl dıyor ınsanlar yaaaa

annem de hasimato tiroid hastasi, ani anina uymaz; agzindan cikani kulagi duymaz. hem sizi hem esinizi anlayabiliyorum bu sebeple.

Imkaniniz varsa lutfen bir psikiyatrik destek alin, tiroid hastalarinin muhakkak gitmeleri gerek. HAYAT13 HAYAT13

Back
X