Dertlesmeye ihtiyacim var

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Hayırlı ramazanlar,
2 gündür bir hayli uzuntuluyum. Sizlere yazmak icimi dokmek istedim, zira herkese anlatılmıyor.
Benim derdim üzüldüğüm, zayıf noktam eşim. Bazen onunla evli olduguma o kadar pişman oluyorum ki bazende yinede diyorum.Eşim biraz gerikafalı, sinirli ,kendini geliştiremeyen birisi çabası da yok. Doğum yapacağım sende girer misin diyorum yok ben girmem annen girsin diyor. Hamileyim, calisiyorum ev işlerini yapamıyorum aksıyor illaki evi hep sen kirletiyorsun diyor. Biraz daginigim evet ama böyle söylemesine çok üzülüyorum. Yardımcı kadın gelicekti gelemeyeceğini söyledi eşimle birlikte yapalim dedik burnumdan getirdi sürekli gergin evde çok gereksiz eşya varmis herşeyi atacakmış çok gerildim üstünede ablam geldi öylesine gelmiş ona şikayet ediyor beni. Evlendigmden beri böyle odunsu bir ruh hali var kadın ruhundan anlamıyor. İşi biraz stresli oradakilere ne derlerse tamam modunda kuş modunda hakkı yense bile sesi çıkmayan adam evegelince aslan kesiliyor. En ufak seye geriliyor evde buda benide geriyor artık biktim ağzından hiç güzel söz çıkmıyor hamileyim kendimi çirkin hissettiğim zamanlar oluyor agzindan gzuel iki kelime cikmiyor. Hayalimde saygi sevgi dolu bir evlilik vardı beni sevdiğini söylemez 37 haftama kadar çalıştım son gunlerim artık takdir etmiyor hep şikayet ediyor herşeyden şikayet ediyor insanın ağzından hiç mi sukur çıkmaz. Ailesinin yaptığı haksızlıklara bile ses çıkarmayan adam evde benim burnumdan getirmesi beni germesi , sürekli oflayıp poflamasi artık biktim. Is yerinde üsleri ile konuşurken sesi titreyen adamın evde böyle olması beni dedirtiyor dışarıya kusamadagi tüm öfkesini bana kusuyor... uzun yazdım hakkınızı helal edin yazmak bile iyi geldi...

Bide herşeye oflayim poflayim burnundan getiriyim ama ben tavır yapmayim istiyor evde sessiz dargın kalsam hemen barışalım iyi olalım istiyor ne yaptığının farkında bile olmuyor çoğu zaman. Böyle bir adamı baba yapmakla hata mi ettim bilmiyorum karnımı seviyor baba olacağı için mutlu görünüyor. Belki ben izin verdim beni böyle hırpalamasana saygısını kaybetmesine. Çünkü tavır yapsamda 2 3 saat yapabildim küs kalamadım. Tavrımı net koyamadım adamda tepeme çıktı.

Ee yani flört döneminde böyle değilmiydi bu adam sonradan mı değişti emin olmadığımız adamlardan neden çocuk yaparız ki yani bence bu bile bile lades demek bence yazık etmişsin kendine de çocuğa da kusura bakma ama acı ama gerçek derdine derman olacak birileri belki vardır ama benim diyebileceğim şey yalnızca bu

Ee yani flört döneminde böyle değilmiydi bu adam sonradan mı değişti emin olmadığımız adamlardan neden çocuk yaparız ki yani bence bu bile bile lades demek bence yazık etmişsin kendine de çocuğa da kusura bakma ama acı ama gerçek derdine derman olacak birileri belki vardır ama benim diyebileceğim şey yalnızca bu
Böyle değildi. Yani normal sınırlarda idi siniri öfkesi.

Böyle adamlar insanı kanser eder. Kendileri uzun yıllar yaşar eşleri erkenden çöker türlü hastalıkla uğraşır. Etraftaki yaşlı çiftlere bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Şimdiden tavrınızı koymanız gerek. Nasıl olacak bilmiyorum tabi. Ben ikili ilişkilerde böyle tavırlara müsamaha etmeyen biriyim. İsterse aylarca trip atsın konuşmasın hiç de umrumda olmaz. Eşim ufak şeylerden bana triplenir bazen normal hayatımı yaşarım kendi gelir barışır sonra. Böyle böyle trip süresi kısaldı eski davranışları kalmadı. Kötü davranışlara müsamaha gösterip anlayışlı olursak daha da artarak devam eder. Yok sayma, görmezden gelme, söylenmeye başlandığı zaman ortam değiştirme vs mantıklı olabilir. Ama huylu huyundan vazgeçer mi işte bunu bilemem. Keske flört döneminde davranışları doğru okusaymissiniz.

Böyle adamlar insanı kanser eder. Kendileri uzun yıllar yaşar eşleri erkenden çöker türlü hastalıkla uğraşır. Etraftaki yaşlı çiftlere bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Şimdiden tavrınızı koymanız gerek. Nasıl olacak bilmiyorum tabi. Ben ikili ilişkilerde böyle tavırlara müsamaha etmeyen biriyim. İsterse aylarca trip atsın konuşmasın hiç de umrumda olmaz. Eşim ufak şeylerden bana triplenir bazen normal hayatımı yaşarım kendi gelir barışır sonra. Böyle böyle trip süresi kısaldı eski davranışları kalmadı. Kötü davranışlara müsamaha gösterip anlayışlı olursak daha da artarak devam eder. Yok sayma, görmezden gelme, söylenmeye başlandığı zaman ortam değiştirme vs mantıklı olabilir. Ama huylu huyundan vazgeçer mi işte bunu bilemem. Keske flört döneminde davranışları doğru okusaymissiniz.
Flört dönemi böyle değildi. Artarak devam etti. Genel anlamda sinirli birisi olsa onada tamam diyeceğim. Benim alindigim, incindigim nokta dışarda hakkı yense gık diyemeyen adamın ,örneğin şarj aletini bulamadı ortalığı ayağa kaldırması. Kendi başına birşey başaramayan bir adam ayakkabısına kadar düşünüp alıyorum. Almasam perişan bir şekilde geziyor yanimda tahammül edemiyorum...

Birbirinizi severek mi evlendiniz peki konuşun neden bana böyle davraniyorsun bak hamileyim üzülüyorum fln diyerek

Onun bu tavrına sessiz kalma kusura bakma ezik duruyorsan bu da bunu bildiği için sana böyle davranıyor kadınlar sesinizi çıkarın güçlü olun bir kadını yapamayacagi hiçbir şey yoktur evleneli kaç yıl oldu

Onun bu tavrına sessiz kalma kusura bakma ezik duruyorsan bu da bunu bildiği için sana böyle davranıyor kadınlar sesinizi çıkarın güçlü olun bir kadını yapamayacagi hiçbir şey yoktur evleneli kaç yıl oldu
Evleneli 5 yıl oldu. Valla bi kez evden bile kovdum dayanamıyorum artık diye. Etki etmiyor yani yine eski haline dönüyor

Evleneli 5 yıl oldu. Valla bi kez evden bile kovdum dayanamıyorum artık diye. Etki etmiyor yani yine eski haline dönüyor
Hamile olmasydin boşan derdim öyle hayat geçmez sanada yazık doğacak olan bebege de insallah çocuğun olunca düzelir eşin

Başkalarına ve size karşı verdiği tepkileri ile onu yüzleştirin.mantksız ve orantısız tepkilerinin nedenini sorun.neden size karşı böyle davranıyor bunun altında yatan bir neden illaki var.açıkçası bilinçli olarak ister davransın ya da bilinç altının sebep olduğu halde davransın ,ben bu tutarsızlığın geçmişteki yaşantılarından kaynaklandığını düşünüyorum ve bunu da anca psikolog çözüm getirir

Hamile olmasydin boşan derdim öyle hayat geçmez sanada yazık doğacak olan bebege de insallah çocuğun olunca düzelir eşin
Bazen düşünceli olabiliyor bi dönem arabamız yoktu sonradan aldık eşim kontrollerime taksi ile götürdü dolmuşta rahat edemem diye. Yani davranislari tutarsiz.

Başkalarına ve size karşı verdiği tepkileri ile onu yüzleştirin.mantksız ve orantısız tepkilerinin nedenini sorun.neden size karşı böyle davranıyor bunun altında yatan bir neden illaki var.açıkçası bilinçli olarak ister davransın ya da bilinç altının sebep olduğu halde davransın ,ben bu tutarsızlığın geçmişteki yaşantılarından kaynaklandığını düşünüyorum ve bunu da anca psikolog çözüm getirir
Ya onlar dab çekiniyor biri işi biri ailesi. Ama bende ailesiyim bana saygı duymuyor terapi kabul etmiyor.

Bazen düşünceli olabiliyor bi dönem arabamız yoktu sonradan aldık eşim kontrollerime taksi ile götürdü dolmuşta rahat edemem diye. Yani davranislari tutarsiz.
İlginç ama başka sorunu vardır belki cnm konuşmayi dene otur yanina tatlı tatlı konuş ne biliyim adama bir özgüven gelsin o iş sende cnm ben ilk evlendigimde çok kavga ederdik birbirimizi yerdek boşanmaya bile geliyordu kavgalarimiz sonra birbirimizj tanıdıkça kavgalar bitti arada sıra da oluyor ama hemn gönlümüzu alıyoruz:KK71:

Babasına patronuna atarlanmak yemiyor tabi gelip size gücünü yetiriyor. Vicdansız ezik. Nasıl sinir oldum. Siz de çekmeyeceğinizi sizin de patron gibi babası gibi kapıyı gösterebileceğinizi anlasın hiç alttan almayın. En kötü boşanırsınız o da böyle psikolojik şiddet görmekten iyidir

Back
X