Dertleşmeye ihtiyacim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi apre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

apre

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
62
-65
1
29
Arkadaşlar merhaba çok doluyum artık yazmak istedim uzatmadan girim konuya eşim şehir dışında görev yapio ben cocuklarimla ailemin evinde kaliorm ama psikolok olarak iyi deglm ben eismle kaçarak evlendik tabi hiç biri bana eskisi gibi olmadı sevgi yok ilgi yok ailede en ufak birseyde mesela çocuk ağlasa babam senin gibi evlat olmaz olsun oldunda neoldu diyor ınanin öyle dedgi zaman ölmek istyrm. Annem desen önceden sarılır öperdi evlendikten sonra 1 kere sarılıp opmedi bir gün komşumuz vardı dediki ben evlatlrimi öperim sevrm dedi annemin o lafini unutamiorm dediki evlendi afedersiniz baskasi dokunuo iyyy ben sevip opemem dedi blmiorm daha o kadar şey varki gidecek başka yerim yok simdiden diyim esimede diyemem hem işi riskli hem kavga çıkarır blmiorm daha ne kadar dayancm bana sarilip Saçimi oksamasini o kadar isterdimki tek istedgim laf aslında ıyiki demeleri tamam ben kaçtım çok üzdüm onları ama asla onların iyikileri olamadom

Neden kaçtınız? Ailenizin rızasını almak yerine elaleme karşı utandırmışsınız, onları yok saymışsınız ne bekliyordunuz ki ? Yine de onlarda kalıyorsunuz bu bile bir çok aile için çok fazla.
Ne sacmaliosmz saçma sapan bilit etmeden yorum yapmayın siz ya

Ne sacmaliosmz saçma sapan bilit etmeden yorum yapmayın siz ya
Demet ablacım, kaçmak bir tercihtir. Ailemin yerine elin adamini tercih ediyorum demektir siz bu tercihi yapmış onlari yok saymışsınız. Ailenizde hoşnut değil ki durumdan gelip konu açmışsınız.

kaçmışsınız , çocuğunuz da olmuş
Artık ailenizin tepkisi geride kalmış
Böyle der aile
Affetmez de hiç
Takmayın kafaya
Hayatınıza bakın
Kendi evinize geçin

Harika eş seçimi yapmışsınız valla, hem size güvenmiyor hem kendine. Aileniz hala sizi eve aldığına göre bence şikayet etmeyin ancak bu kadarını yapabiliyorlardır.
Eşim mükemmel biri sadece etraftaki şeytan olmuş insanlra guvenmior çokta seviorm eşimi 8 yil oldu biz evleneli psikolojik şiddeti hakediomuyum sence

Eşim mükemmel biri sadece etraftaki şeytan olmuş insanlra guvenmior çokta seviorm eşimi 8 yil oldu biz evleneli psikolojik şiddeti hakediomuyum sence
Eşinize söyleyin o zaman kendi evimde kalacagim psikolojik şiddet görüyorum burada kalmak istemiyorum diye, o mükemmel eş kocaman kadının isteğine saygı duyar konu kapanır.

Eşinizin çalıştığı şehire taşının

Anneniz sizi öpmüyosa siz gidip onu öpün.kirginliklari olmuş belli ki ama sonuçta hala evlerinde kalabiliyosunuz.siz suçluluk duygusundan çikip siz sevgi gosterin.
Onuda denedim öpmek istedim şakaya getrdim sarildim öyle bir ittiki neye ugradgimi bilmedim. Onları suçlamiorm aslinda blmiorm sevgiye ihtycim var sarilmalrina

Demekki ailen onlara yaptığını halen sindirememiş affedemiyor
Bazı babalar katıdır kolay yumuşamaz
Bi tanıdığımız uzun yıllar önce kaçmış babası yüzüne yıllarca bakmamıştı

kaçmışsınız , çocuğunuz da olmuş
Artık ailenizin tepkisi geride kalmış
Böyle der aile
Affetmez de hiç
Takmayın kafaya
Hayatınıza bakın
Kendi evinize geçin
Blmiorm o kadar yorgunumki bir gün çocuğum ağladı sofradaydik bn sinirlendim kalktm babam çok sınırlı asabudir oda kalkti arkamdan enseme bir vurdu ama nasıl bütün nefretiyle ofkesiyle o gün ölmek istedik

Demekki ailen onlara yaptığını halen sindirememiş affedemiyor
Bazı babalar katıdır kolay yumuşamaz
Bi tanıdığımız uzun yıllar önce kaçmış babası yüzüne bile bakmamıştı
Aynen öyle her defasında yüzüme vururlar blmiorm sadece hiç birşey eskisi gibi olmicsj bliorm

Arkadaşlar saçmalamayın nasıl yorumlar yapıyorsunuz ya herkesin kalp kırıklığı olur bu normal. Annenizin ifade biçiminden anladığım onun da psikolojisinin çok iyi olmadığı kimse kimseyi sevmek zorunda değil çıkın yuvanızı kurun kalmayın yanlarında. Onlar olmasaydı eşinizle mi kalacaktınız tek mi yaşayacaktınız nasılsa öyle yapın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X