• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmeye ihtiyacım var

Eski konulara baktım da...
Kendinize yazık etmeyin ufak tefek konuları dert edip.
Sevdiğiniz adamla evleniyorsunuz. Neden teferruatlara takılıyorsunuz?

Kendinizi de sevdiğiniz adamı da sevginizi de yıpratmayın. Sevgi kolay bulunan bir şey mi sanki?

Orada sevmediğiniz bir kafa fazla olsa da evleniyorsunuz, olmasa da evleniyorsunuz. Gelmişler gelmemişler ne önemi var?

Evleniyorsunuz yahu!
"Bu adam benim eşim!" diye herkese duyuruyorsunuz.

Kim geliyorsa gelsin düğüne. Siz gelinsiniz. Mutlu olun.

Ayol bir konu var ama ortada içerik yok. Topluluk içinde, karşımda fısır fısır konuşuluyormuş gibi oldu.
Ben de meraklı meraklı bakıyorum. Acaba ne konuşuyorlar?

tmm eski konuna bakinca hatirladim:KK51:
sen sakin ol,her otu kafana takma..
relax relax:KK37:

Ayol bir konu var ama ortada içerik yok. Topluluk içinde, karşımda fısır fısır konuşuluyormuş gibi oldu.
Ben de meraklı meraklı bakıyorum. Acaba ne konuşuyorlar?
:)haklısın gerçekten,şimdi ben burada anlatmak istemedim tepki aldığım için ovyüzden sağolsunlar yardımcı olup dinlemek isteyen arkadaşlarla özelden konuşuyorum bir nebzede olsa içim rahatlıyor

yanlış anlama ama tedavi olmazsan daha çok konu açarsın

hayat bunları kafaya takacak kadar uzun değil ve umarım bi gün ömrümü saçma sapan kıskançlıklarla geçirdim diye pişman olmazsın.

bu yaşların geri gelmeyecek ve tedavi olmadan düzelemeyeceksin (malesef)

Yahu evleniyorsun ne kadar kalabalık o kadar iyi hem daha fazla takı takılır.
hala diyorsun ki o gelmesin bu gelmesin.
Sanki evlenirken nişanlın veya sen başka kişileri görebiliceğinimi düşünüyorsun o heycanla :KK12:

elif

davetlinin ne önemi var

düğünüme hiçççç tanımadığım ya da uzaktan tanıdığım insanlar geldi

hatta meslektaş olup gelen bir kaç kişi vardı; falanca davetli idi o da ona eşlik etmek için gelmiş; sonra da dedikodu vs vs

aynı iş çevresi olunca bir çok kişi gelebilir

kimi davet ederse etsin; farz etki nişanlın değil annesi davet etmiş ya da o gıcık olduğun eltin davet etmiş

sen davetiyeyi kv ye vermişsin ister yeğenini çağırır ister oğlunun ilkokul arkadaşını diye düşün

unut bunları

düğünü kendine zehir etme; zehir edeceksen de düğünü yapmayın da paranız bari cebinizde kalsın

bana kısaca özet geçebilir mi bi mübarek insan. ne oldu da bunalttı bı kız. valla merak ettim. herkes bıkmış durumda

Back
X