• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlesmeye konusmaya anlatmaya akil almaya ihtiyacim var :(

Çok teşekkür ederim inanın kalbim huzur buldu okudukça,Şükrediyorum her gün hatta bu olaylardan sonra daha da huzur buldum umarım herkes kalbindeki hayallerinde sevgiliyi bulur. :KK39:

Dahada iyi olacaksın.unutma!!! hayrın ve şerrin nerede ve nasıl olduğunu asla bilemeyiz.O yüzden olaylara böyle bak.

İslam dini sevgi üzerine kuruludur.Seveceksin,ama neyi nasıl ve ne kadar ona sen karar vereceksin.Lakin senin olmayanlara fazla gönül kaptırmayacaksın.Çünkü o gönlün esas sahibi belli.O'na gönül vereceksin ve O'na açacaksın gönlünü.Sahte olanlarla ne işin var ki gerçekleri dururken.Ve emin ol !!! O sana gerçek sevgiyi verecek ve sen hem seveceksin hem sevileceksin hemde gerçek sevgi sahibini göreceksin.Ama biraz zamana bırak ve gereksiz acılarla gönül köşkünü zedeleme.

Dahada iyi olacaksın.unutma!!! hayrın ve şerrin nerede ve nasıl olduğunu asla bilemeyiz.O yüzden olaylara böyle bak.

İslam dini sevgi üzerine kuruludur.Seveceksin,ama neyi nasıl ve ne kadar ona sen karar vereceksin.Lakin senin olmayanlara fazla gönül kaptırmayacaksın.Çünkü o gönlün esas sahibi belli.O'na gönül vereceksin ve O'na açacaksın gönlünü.Sahte olanlarla ne işin var ki gerçekleri dururken.Ve emin ol !!! O sana gerçek sevgiyi verecek ve sen hem seveceksin hem sevileceksin hemde gerçek sevgi sahibini göreceksin.Ama biraz zamana bırak ve gereksiz acılarla gönül köşkünü zedeleme.

Allah razı olsun,en iyisini değil en hayırlısını istemek gerekli.Hem zamana hem Rabbime bıraktım bundan sonrasını :)

en hayırlısını değil hayırlısınında hayırlısını dilemeli.Sadece Rabbine bırakmalı zamanı gelince o sana zaten verecek.Ki Ayet-i Kerime de geçer ''...... İnsan oğlu çok aceleci''' diye.Hem aceleci hem şükürsüz hemde hatada ısrar eden olma

Rabbim sana hayallerinden , ümitlerinden,umutlarından,muradından ve dualarından da ötesinde güzellikler ve iyilikleri hem ahirette hemde dünyada ihsan eylesin

en hayırlısını değil hayırlısınında hayırlısını dilemeli.Sadece Rabbine bırakmalı zamanı gelince o sana zaten verecek.Ki Ayet-i Kerime de geçer ''...... İnsan oğlu çok aceleci''' diye.Hem aceleci hem şükürsüz hemde hatada ısrar eden olma

Rabbim sana hayallerinden , ümitlerinden,umutlarından,muradından ve dualarından da ötesinde güzellikler ve iyilikleri hem ahirette hemde dünyada ihsan eylesin

Sana da inşallah ablacım :)

Aman ya bu yaşta birine bağlanıp kendini üzmene hiç gerek yok. Zaten eğer seni seviyorsa bırakmaz yani.Hem sevgi iki kişiliktir, tek taraflı fedakarlıklarla olmaz.Tamam sevgine saygım var ama lütfen yaşadıklarını göz ardı edip kendini tüketme:)

nokta diye bir şey var, virgül diye de bir şey var...
iki nokta, noktalı virgül diye bir şeyler de var, üsttekilerin kardeşi...
arada kullanmak iyi oluyor....

Bir süre ses çıkarma . Su akar yolunu bulur . Ayrıca kendi hatalarının da farkına varır. Az kendinize zaman ayırın

Cnm ayni seyi en yakin arkadasim yasadi inan ki okadar aci cektiki ben hep yanindaydim hep dedim kurtuldun bak sevgi ask bu deil dedim Allah sana daha hayirlisini verecek emin ol dedim ve sevglisnden ayrildiktan 1 sene sonra biriyle tanisti tanistigi kisi arkadasima okdar cok deger veriyorki gercektwn sevgi buymus dedi sanada ayni seyi soyluyorum hic uzulme asla uzulme boyle biri seni heo bus ekilde uzerdo zamanla ne zcilar geciyo insanlar yavrularini kaybedoyo nelere dayaniyo sende gucli ol asla duygusalliga vurma uzuntunu neferete donustr kiz ona bagir kendi kendine kotu seylerini dusun ve unutcaksin canim

Back
X