• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlesmeye konusmaya anlatmaya akil almaya ihtiyacim var :(

allah yardımcın olsun canım.ne kadar zor durumdasın anlıyorum.çünkü bende aynı durumdayım.yani bu adamlar gitmek istedikten sonra asla engel olamıyosun.hani bazı arkadaşlar diyor ya beni istemeyeni bende istemem.bırak gitsin haklılar da o işler öyle olmuyor işte.yani aramak istiyorsan ara kendini çok ezdirmeden ve yalvarmadan.ama eğer olmuyorsa sende yorulacaksın zaten bu durumdan ve aramayı keseceksin.sonra zaman geçecek unutacaksın zaten.herşey unutuluyor inan bana

aşk kahrolup, sürekli dert çekmek değildir sana bi abla tavsiyesi sen kendini ne kadar değerli hissedersen karşındakinden de bunu beklersin her hatayı kabullenerek aman bitmesinde ben ezileyim diyerek biri sevilmez sadece kendini hem kendin hemde karşındaki kullanmış olur

haklısınız,ona bi kez bile git diyemediğim için hep sessiz kaldığım için beni güçsüz biri olarak görüyor ve ben bu yüzden ona kızamam bu hale gelmesini sağlayan benim çünkü

allah yardımcın olsun canım.ne kadar zor durumdasın anlıyorum.çünkü bende aynı durumdayım.yani bu adamlar gitmek istedikten sonra asla engel olamıyosun.hani bazı arkadaşlar diyor ya beni istemeyeni bende istemem.bırak gitsin haklılar da o işler öyle olmuyor işte.yani aramak istiyorsan ara kendini çok ezdirmeden ve yalvarmadan.ama eğer olmuyorsa sende yorulacaksın zaten bu durumdan ve aramayı keseceksin.sonra zaman geçecek unutacaksın zaten.herşey unutuluyor inan bana

teşekkür ederim,benim içimde sadece pişmanlıklar kaldı artık keske bu kadar tavız vermeseydim diyorum zor olsada önüme bakacagım zaman herseyin ilacı derler bi de biz tadalım bu ilacı :)

Hayat esin bile olmamis bir insana saplantili bir şekilde baglanacak kadar uzun değil. Hayatının değerini bil, sen kendi hayatina değer vermezsen karsindaki niye versin?...

Sevgili eşimde biz sevgiliyken böyledi.Dolamıştı ağzına ayrılığı.Ama ben naptım hiö beklemediği anda çat ayrılalım anlaşamıyoruz madem dedim.Sonuç 10 ay süründürdüm kıvama getirdim.7 senelik evliyim bir kez demedi ayrılalım diye.1,5 sene nişanlı kaldım onda da demedi.
Bilirki ben demem demem diyince çok pis derim.
Sende bekle bakalım koşma peşinden arkadaşım.Kıymetini artır.Rahmetli babannem derdi''ağır taşı el alır hafif taşı yel alır''
OK?

21 yaşıma geri gelebilsem keşke :KK51:

yazık etme kendine.
bu ilişkiden bir cacık olmaz artık. zaten bitmiş. kurtarmaya çalışma.

yaşın genç, unutacak, yeni birilerini sevecek, daha önce hiç kurmamış gibi aynı hayalleri tekrar kuracaksın.
Rabbim unutmayı vermeseymiş ne olurmuş halimiz...

bundan sonra olacak ilişkilerinde, kendi ayaklarının üstünde dur, dik dur, haklıysan haklısındır, haksızsan haksızsın.
kimseye eyvallahın olmasın... boşverrrr.

Sevgili eşimde biz sevgiliyken böyledi.Dolamıştı ağzına ayrılığı.Ama ben naptım hiö beklemediği anda çat ayrılalım anlaşamıyoruz madem dedim.Sonuç 10 ay süründürdüm kıvama getirdim.7 senelik evliyim bir kez demedi ayrılalım diye.1,5 sene nişanlı kaldım onda da demedi.
Bilirki ben demem demem diyince çok pis derim.
Sende bekle bakalım koşma peşinden arkadaşım.Kıymetini artır.Rahmetli babannem derdi''ağır taşı el alır hafif taşı yel alır''
OK?

ok :KK24: aynen öyle hep peşinden koştuğum için en zor zamanında yanında belirdiğim için benden vazgecemez diyor ama yanılıyor kendi bilir o dengesiz tavırlarıyla kimseyle anlaşamıyoken ben çektim onu bundan sonra kalsın öyle önüme bakmam da gücüne gidiyor nasıl bensiz mutlu diyo ama daha da iyi olacagım inşallah:KK48:

21 yaşıma geri gelebilsem keşke :KK51:

yazık etme kendine.
bu ilişkiden bir cacık olmaz artık. zaten bitmiş. kurtarmaya çalışma.

yaşın genç, unutacak, yeni birilerini sevecek, daha önce hiç kurmamış gibi aynı hayalleri tekrar kuracaksın.
Rabbim unutmayı vermeseymiş ne olurmuş halimiz...

bundan sonra olacak ilişkilerinde, kendi ayaklarının üstünde dur, dik dur, haklıysan haklısındır, haksızsan haksızsın.
kimseye eyvallahın olmasın... boşverrrr.

evett ben kimseyi üzülmesin kırılmasın ama ben susayım diyenlerdendim ama artık kendimi düşünüyorum lafımı da esirgemiyorum dediğiniz gibi bundan sonra da daha sağlam atıcam adımlarımı bana güçsüz dedığıne bin pişman olsun :) teşekkür ederim

gözün aydın. kurtulmuşsun.

zaten biraz zaman geçsin sen de şükredeceksin.

şu an aşk acısı çekiyorsun. alışkanlıktan kaynaklı.

hataları arka arkaya sıralamışsın...
bir erkegin üstüne hangi konuda gidersin git sonuç ters tepiyor
bide öyle bir cinsler ki egolarının tavan yapmaları için hep bi nedenleri var...
inşallah bundan sonra mutlu olursun :)

hataları arka arkaya sıralamışsın...
bir erkegin üstüne hangi konuda gidersin git sonuç ters tepiyor
bide öyle bir cinsler ki egolarının tavan yapmaları için hep bi nedenleri var...
inşallah bundan sonra mutlu olursun :)

umarım,ilk sevgilimin olması da sanırım kocaman bi etken ayrılık ne demek ilk kez tadıyorum çünkü :KK64:

anlıyorum seviyorsunuz da karşınızdaki insan size ne kadar değer veriyorsa siz de ona o kadar değer vermelisiniz.bitmiş zaten, şimdi ayrılık acısı çektiğiniz halde kafanız rahat olur.

Evet öyle.Sizin sevgi zannettiğiniz bir saplantı.sizin ilk beraberliğiniz.Sevenler birbirlerine öyle azap etmez.Sevdiğiniz zaman bambaşka duygulara bürünürsünüz.Hoşlanmak de beraberlik de ama sevgili deme.Çünkü sevgi ve aşk öyle kelimelerle anlatılmaz yaşanır ama sadece yaşanır.En derinlerde kimsenin ulaşamayacağı yerdedir.Kimse dokunamaz onlara.Sadece sevdiğin kişi bilir onu çünkü o da en derinlerde yaşıyordur.Ve sizin ki sevgililik değil beraberlik veya hoşlanmak hatta saplantı.

Sevgili olmak , onun yanında nefes almaktır.burundaki sivilceye değil yüzdeki güzelliği görmektir.Sevgili olmak geceleri kalkıp onun için ama sadece onun için dua etmektir.Sevgili olmak Peygamber efendimizin(SAV)dediği gibi '' Allah'ım kalbime engel olamıyorum.Ben ayşe'yi çok seviyorum '' diyebilmektir.Ve Hz. Ayşe olmakta en zor anında iki cihan serveri Hz.Muhammed(SAV)'in yanında olmaktır tüm dünya karşında iken.Sevgi budur.

Anlayacağın sevgi bunun da ötesidir ama asla tapmamaktır.Ve sevgilin ve sevginin ardındaki gerçek sevgiliyi bulmaktır.Tende değil ruhta hissetmektir.Ve sana bu duyguyu vereni ve sana bu duyguyu hissettirene minnettar kalmaktır.Ve O'na hergün şükretmektir.

:KK66:

O yüzden ilk sevgilin değildi o senin ve sende onun

Evet öyle.Sizin sevgi zannettiğiniz bir saplantı.sizin ilk beraberliğiniz.Sevenler birbirlerine öyle azap etmez.Sevdiğiniz zaman bambaşka duygulara bürünürsünüz.Hoşlanmak de beraberlik de ama sevgili deme.Çünkü sevgi ve aşk öyle kelimelerle anlatılmaz yaşanır ama sadece yaşanır.En derinlerde kimsenin ulaşamayacağı yerdedir.Kimse dokunamaz onlara.Sadece sevdiğin kişi bilir onu çünkü o da en derinlerde yaşıyordur.Ve sizin ki sevgililik değil beraberlik veya hoşlanmak hatta saplantı.

Sevgili olmak , onun yanında nefes almaktır.burundaki sivilceye değil yüzdeki güzelliği görmektir.Sevgili olmak geceleri kalkıp onun için ama sadece onun için dua etmektir.Sevgili olmak Peygamber efendimizin(SAV)dediği gibi '' Allah'ım kalbime engel olamıyorum.Ben ayşe'yi çok seviyorum '' diyebilmektir.Ve Hz. Ayşe olmakta en zor anında iki cihan serveri Hz.Muhammed(SAV)'in yanında olmaktır tüm dünya karşında iken.Sevgi budur.

Anlayacağın sevgi bunun da ötesidir ama asla tapmamaktır.Ve sevgilin ve sevginin ardındaki gerçek sevgiliyi bulmaktır.Tende değil ruhta hissetmektir.Ve sana bu duyguyu vereni ve sana bu duyguyu hissettirene minnettar kalmaktır.Ve O'na hergün şükretmektir.

:KK66:

O yüzden ilk sevgilin değildi o senin ve sende onun

Çok teşekkür ederim inanın kalbim huzur buldu okudukça,Şükrediyorum her gün hatta bu olaylardan sonra daha da huzur buldum umarım herkes kalbindeki hayallerinde sevgiliyi bulur. :KK39:

Back
X