dertli basim karı koca kavgası

erkeğin ailesiyle aynı apartmanda hatta altlı üstlü oturmak bence en büyük sorun bu. çünkü eşiniz onlara yakın olduğu sürece onların etkisinde kalacak. senelerce çocuğu olmamış bir insanın şimdi hamile eşine bunları yapması çok tuhaf. sizi yere göğe koyamaması lazımdı. çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. devam etmeyi düşünüyorsanız eşinizle dışarda bi yerde oturup konuşun ve herşeyi net bi şekilde söyleyin.

evet istemiyomuş beni,eşimle kavgam saçma salak konuşması nefret ediyorum bu yüzden herseyi onlara bağlıyo ben habersiz gittiğim için çıkacakmış
Habersiz gitmemissiniz, terbiyesiz eşiniz hamile halinizle size eve gelme demiş yanlış anlamadıysam.

ne yapabiirm onu soruyorm

Canım sen çalışıyormuydun ?
Bir mesleğin var mı?
Anneciğinden ya da babacığından bir emekli aylığı kaldı mı ?
Bunlara vereceğin cevaplara göre şekillendirebilirsin bazı şeyleri hayatında ..
Bunlar (eşin ve ailesi) seni sahipsiz bulmuşlar belli sen güçlü ol ..

selamun aleykum kızlar suan ne durumdayım bilmiyorm eşimle tartıstık 2,5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmuyodu 6 ay önce annemi kaybettim kanserden ve hamile olduğumu öğrendim ertesi günü Allahın takdiri işte çok mutsuzdum evladıma sevinemedim çok kötü günler geçirdim tek başıma atlatmaya çalışıyorum bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittik eşimle ben biraz rahatsızlandım dr,u bekliyodum sonuca baktı ve acil sezeryana girmesi gerekti baska hastaya,eşim anne ve babasına da randevu aldı onlarla asağıdaydı bana soru soruyolar ama canım sıkkın anlamadm tekrarladım falan bekleme konusu oldu geç çıkar ddi kocam bende yarım saatte falan dedm ,işte herseyi çok biliyosn die bağırdı annesinin yanında bende sende bilsen keske dedm bu kez anne bu seni kıskandı ondan böyle konusuyo dedi ne alakaysa ben bunu eve bırakayım dedi,bende sen annenle otur ben giderim dedim çıktım arkamdan geldi gelme dedim yolda bağırmaya basladı annemi kıskanıyosn die biz senin anneni hastanelere getirdk ama dedi ben karsı kaldırıma geçtim sakın eve gelme dedi,bende kuzenimin evine gittim aksam babası aradı nerde olduğunu söyle karakola gidicem yok abini arıyorm kaynanam müge anlıya çıkıcakmş:)neyse kocam aradı karı konusuyo carcar ben üst katta oturuyom dedim üst kata çık orda konus neyse kocam diyo yarın avukata gidicem falan seni istemiyorum nerdesn soyadımı tasıyosn bende tmm git dedim kapadm tüm sülaleyi aramş bu herkes beni arıyo sinirlerm çok gergin ne yapayım ben el insaf ve bu insanlar annemin hastalığında hiç destek olmadılar bana ondan önce zaten barıtmadılar esimle çok karısık oldu sorarsanz cevaplarm
Hamile olduğunu bildiği halde böyle yapıyorsa normalde nasıl davranıyor merak ettim yazık ya bundan adam olmaz ayrılmak istiyorsa ayrilsin akrabalarını da hiç umursama o beni evden kovdu de ben kendim gitmedim ağzı olan konuşuyor takma kimseyi sen inanın ya o kim ki bu şekilde davranabiliyor yüzüne bile bakma bak nasıl köpek oluyor kapında

Valla anlayabildiğim kadarıyla, hastanedeki tartışma yüzünden olanlar olmuş ama yine de bu kocanızın size "eve gelme, istemiyorum" demesini gerektirmezdi. Ki siz kendiniz söylüyorsunuz, annemin vefatında bile yanımda değillerdi diye. Lohusalığınızda falan yerin dibine sokar valla bunlar seni. Madem avukat işine de girecekmiş, siz de aklınızda az çok bir yol çizip bebeğinize odaklanın, bence.

başınız sağolsun öncelikle, Anneciğinizin mekanı cennet olsun.

valla hamilelik gibi hassas bir dönemde çok büyük bir travma yaşamışsınız. her şeyi, her şeyi geçtim ama eşinizin -ki 34 yaşında diyorsunuz- "ben anneni hastaneye getirdim" demesi beni çok üzdü. laftır, sözdür olur, biter ama bu başa kakma beni çok yaralıyor. afedersiniz ama köpek gibi getirip götürecek. ahhh ahhh el oğlu işte.

siz kendinizi çok üzmeyin. o, bunu demiş, şu şunu demişi bırakın. eşinizi de Allah a havale edin. kimse ile dalaşacak durumda değilsiniz. sağsalim alın inşallah yavrunuzu kucağınıza.

Canım sen çalışıyormuydun ?
Bir mesleğin var mı?
Anneciğinden ya da babacığından bir emekli aylığı kaldı mı ?
Bunlara vereceğin cevaplara göre şekillendirebilirsin bazı şeyleri hayatında ..
Bunlar (eşin ve ailesi) seni sahipsiz bulmuşlar belli sen güçlü ol ..
evlenmeden önce evet sonra işi bıraktım hiç bi şey kalmadı abim bekar kirada sahipsiz deilim rabbim var ve sülalem arkamda bu yasa getirdiler daha da bakarlar üstüm basimla geldim giyeceğimde yok haplarım kaldı evde onları almak istiyorum tartışma çıkmasn nasl gitcem ve yanima teyzemleri alsam iftira atarlar mı hırsız gibi girdiler deyip

Eh maden böyle, niye cocuk yapiyorsunuz? Bu bile bile lades demektir. Gercekten cok yazik o bebege :KK43:
işin tuhafı çocuğu olmuyodu onun 2yıl hepdestek verdim inanmicaksınız ama bi mucize bu çocuk nasl olduğunu söylemek istemem burda annem çok istedi ve göremedi yoğun bakımda bilinci yokken rabbim sana evlat nasip etsin diye ağlıyodu

erkeğin ailesiyle aynı apartmanda hatta altlı üstlü oturmak bence en büyük sorun bu. çünkü eşiniz onlara yakın olduğu sürece onların etkisinde kalacak. senelerce çocuğu olmamış bir insanın şimdi hamile eşine bunları yapması çok tuhaf. sizi yere göğe koyamaması lazımdı. çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. devam etmeyi düşünüyorsanız eşinizle dışarda bi yerde oturup konuşun ve herşeyi net bi şekilde söyleyin.
ben evladımdan pişman deilim evet onu zor kabullendim destek almak zorunda kaldım bi gece kanamam oldu o zaman anladm kalması gerektiğini,kocamda ana kuzusu hayatta evi bırakmaz abisi 3 bina ötede eltim için oğlumu çaldı diye komşulara ağlıo

evlenmeden önce evet sonra işi bıraktım hiç bi şey kalmadı abim bekar kirada sahipsiz deilim rabbim var ve sülalem arkamda bu yasa getirdiler daha da bakarlar üstüm basimla geldim giyeceğimde yok haplarım kaldı evde onları almak istiyorum tartışma çıkmasn nasl gitcem ve yanima teyzemleri alsam iftira atarlar mı hırsız gibi girdiler deyip
Herşeyi yapabilirler bence eşin evdeyken bir yakınını göndermen daha mantıklı gibi ..

ben evladımdan pişman deilim evet onu zor kabullendim destek almak zorunda kaldım bi gece kanamam oldu o zaman anladm kalması gerektiğini,kocamda ana kuzusu hayatta evi bırakmaz abisi 3 bina ötede eltim için oğlumu çaldı diye komşulara ağlıo

Eltin ile aran nasıl ..
O yardımcı olur mu eşyaların ve ilacın için

Allah yardımcınız olsun
benim kanaatim eşiniz de siz de çok fevri davranmışsınız.
eşinizin size yaklaşımı çok saygısızca
bu aşamaya gelebilmek için öncesinde bayağı bişeyler yaşamak gerek herhalde.

hamileliğinizin bundan sonrası güzel geçer umarım
ben sizin bu sorunlardan dolayı eşinizden boşanacağınızı sanmıyorum.
o nedenle düzeltmek için adım atmalısınız
ewet suçlu eşiniz ama siz de fevrisiniz

bence eşini ara ve konuşmak istediğini söyle
başarabilecekseniz sakince konuşun
olay tatlıya bağlanır
ama siz kafanızda sürekli bu olayı ısıtıp ısıtıp sunarsanız eşine
o da saygısız tavırlara devam ederse bu evlilik hep kötü gider.
çok karamsar yazdım kusura bakma

Allah yardımcınız olsun
benim kanaatim eşiniz de siz de çok fevri davranmışsınız.
eşinizin size yaklaşımı çok saygısızca
bu aşamaya gelebilmek için öncesinde bayağı bişeyler yaşamak gerek herhalde.

hamileliğinizin bundan sonrası güzel geçer umarım
ben sizin bu sorunlardan dolayı eşinizden boşanacağınızı sanmıyorum.
o nedenle düzeltmek için adım atmalısınız
ewet suçlu eşiniz ama siz de fevrisiniz

bence eşini ara ve konuşmak istediğini söyle
başarabilecekseniz sakince konuşun
olay tatlıya bağlanır
ama siz kafanızda sürekli bu olayı ısıtıp ısıtıp sunarsanız eşine
o da saygısız tavırlara devam ederse bu evlilik hep kötü gider.
çok karamsar yazdım kusura bakma
ben ona göre daha sakinim en azından özür dileyip bi daha böyle seyler yasanmasn istiyorm fakat mümkün deil simdi kuzenimle teyzeme gidicez bi de onlarla konusayım sonra karar vercem kuzenim psikolog olduğu için geldim,sadece tavsiye verebiliyo etik olmadığı için kızını babasız büyütmen daha doğmadan travma yasatır diyo ne yazık ki bunu sadeceben düşünmek zorundayım onlar için çok önemli deil

Merhabalar;
Öncelikle başınız sağolsun.
Hamileliğiniz içinde hayırlı doğumlar nasip etsin Mevlam.
Konuya gelecek olursam Eşinizi düzeltebilecekseniz deneyin derim ben.(yavrunuz için)
Baktınız düzelmiyor o zaman gözden geçirirsiniz.
Boşanın demek haddime değil.Bu kararı siz verirsiniz ancak.
Eşinizin böyle davranmasının bir nedeni de anna-babanızın olmayışı ve sizi sahipsiz olarak görmelerinden kaynaklanabilir.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

hayır cnm iftira atamazlar orası senin evin girersin altınlarınıda al. altın kadınındır. kadına yapılan bağıştır. ama yalnız gitme ne olur ne olmaz. teyzenlerle git

Back
X