Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kütüphaneye gidebilir resmen yapılan saygısızlık görümceniz kaç yaşında? O düşünemiyor mu?Kendi evleri istediği gibi müsait değilmiş diye yani müsait değil dediği de anne baba ve 3 kardeşi var
İnanın bana benim yaşantima da çok ters yaa dugunumu her şeyimi burnumdan getirdiler işte bu güzel aylar kaldi elimde maksat o aylarında burnumdan getirmek ama bu sefer izin vermeyeceğim burnumdan getirmelerine konuştum kayınvalidemle artık evine falan gelmeyiz evin 4 oda neyinize yetmeyecek ne olmuş yeni evlisiniz diyor bana sen bizi de istemiyorsun demek falan dedi bana20 günlük evlilikde ne işi varmis sizde, daha esinizle bir birinize doyamadan bana ters, siz yinede eşinizle güzel bi şekilde konuşun
19 yaşında ailesi düşünmüyor kendisi de düşünmüyorkütüphaneye gidebilir resmen yapılan saygısızlık görümceniz kaç yaşında? O düşünemiyor mu?
Kendi evleri istediği gibi müsait değilmiş diye yani müsait değil dediği de anne baba ve 3 kardeşi var
Ve eşin ağzını açıp bir şey diyemedi öyle mi?Zaten kayinbabam eşimi aradı yanınıza gelsin 4 ay kalsın sınava hazırlanacak dedi
Gelmesinler ceza değil ödül olurİnanın bana benim yaşantima da çok ters yaa dugunumu her şeyimi burnumdan getirdiler işte bu güzel aylar kaldi elimde maksat o aylarında burnumdan getirmek ama bu sefer izin vermeyeceğim burnumdan getirmelerine konuştum kayınvalidemle artık evine falan gelmeyiz evin 4 oda neyinize yetmeyecek ne olmuş yeni evlisiniz diyor bana sen bizi de istemiyorsun demek falan dedi bana
Aslında bu olasılık çok yüksek. Düşünsenize oğulları da muhtemelen çalışıp aileye destek oluyordu ve gelir kapısı kapandı. Ne yapabiliriz dediler, bari bir tanesini oraya yollayalım ve gelir-gider dağılımı biraz dengelensin. Köylü kurnazlığı işte. Kızının sınava hazırlanmasını zerre kadar umursamadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.Bence sınav falan bahane evden bi boğaz atmaya çalışıyorlar![]()
Umursasa 5 çocuk yapmazdı bence.5 çocuğa bakabilmek kolay değil ki zaten bakamıyor.Başından atmaya çalışıyor.Aslında bu olasılık çok yüksek. Düşünsenize oğulları da muhtemelen çalışıp aileye destek oluyordu ve gelir kapısı kapandı. Ne yapabiliriz dediler, bari bir tanesini oraya yollayalım ve gelir dağılımı biraz dengelensin. Köylü kurnazlığı işte. Kızının sınava hazırlanmasını zerre kadar umursamadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Eviniz dört oda diye kızını ağırlamak zorundamısınız?Bence sizin kayınbabayı kayınvalideniz doldurdu.konuştum kayınvalidemle artık evine falan gelmeyiz evin 4 oda neyinize yetmeyecek ne olmuş yeni evlisiniz
Tebrik ederim çok iyi yapmışsınız. Olması gereken olmuş. Benzer birşey yaşadım ve ben tamamen kendi isteğimle aldım evime bin pişmanım sonrasında yok olmuyor gerçekten ne kadar iyide yaklaşsan karşılıklı olmuyor. Baştan tavrınızı koymuşsunuz ne derse desin. İster gelirler ister gelmezler ama gelmelerininde bir limiti olacağını bilsinler baştan. Tebrik ederim. Eşin ne dedi?İnanın bana benim yaşantima da çok ters yaa dugunumu her şeyimi burnumdan getirdiler işte bu güzel aylar kaldi elimde maksat o aylarında burnumdan getirmek ama bu sefer izin vermeyeceğim burnumdan getirmelerine konuştum kayınvalidemle artık evine falan gelmeyiz evin 4 oda neyinize yetmeyecek ne olmuş yeni evlisiniz diyor bana sen bizi de istemiyorsun demek falan dedi bana