peki efendim, yeni evlilerde sınava çalışmak için kaç gün geçmesi makuldürYok gitmeyin bence.Evin her köşesini denerler yeni evliler.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki efendim, yeni evlilerde sınava çalışmak için kaç gün geçmesi makuldürYok gitmeyin bence.Evin her köşesini denerler yeni evliler.![]()
Herkes yerinde güzelpeki efendim, yeni evlilerde sınava çalışmak için kaç gün geçmesi makuldür![]()
Hayır diyemiyormus esimle konuştum zaten eğer sen diyemiyorsan ben kendim konuşacağım diye
Yok gitmeyin bence.Evin her köşesini denerler yeni evliler.![]()
Görümce, kv ve kp etkisi geçtikten sonra bir aydınlanma geldi.
Ev sahiden dört oda mı?
Hayır gözümüz olduğundan değil, temizliği falan zor
Evet dört oda ama temizliği çok zorGörümce, kv ve kp etkisi geçtikten sonra bir aydınlanma geldi.
Ev sahiden dört oda mı?
Hayır gözümüz olduğundan değil, temizliği falan zor olur.
İnanın bana benim yaşantima da çok ters yaa dugunumu her şeyimi burnumdan getirdiler işte bu güzel aylar kaldi elimde maksat o aylarında burnumdan getirmek ama bu sefer izin vermeyeceğim burnumdan getirmelerine konuştum kayınvalidemle artık evine falan gelmeyiz evin 4 oda neyinize yetmeyecek ne olmuş yeni evlisiniz diyor bana sen bizi de istemiyorsun demek falan dedi bana
Hay yaşa kız, benim ev bir oda bir mutfak toplam 40 mt.kare. Moralim bozuldu o detayı fark edinceEvet dört oda ama temizliği çok zorkiraciyim zaten
Bu anasına laf edemediğinden karısına eden pısırığı çok aradınız mı? Kocan konuşmuyorsa aç konuş, yeni evli olsan da olmasan da kabul etme böyle bir şeyiBenimle aynı fikirde ama ailesine yansıtmaya ağını söylüyor
Eğer bu işi şu an çözemezseniz ömrü billah eviniz yolgeçen hanına döner. Kesinlikle kabul etmeyin.Merhaba kızlar canımı sıkan bir konu var içim daraldı birilerine acilmak istedim şimdiden yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim 20 günlük evliyim eşimle severek evlendik görümcem sınava hazırlanacakmis benim evimde 4 ay boyunca canımı sıkan da daha yeni evli bir ciftin böyle rahatsız edilmesi eşimle evin içinde yabancı gibi olacak olmam
Kabul etmedim arayıp konuştumEğer bu işi şu an çözemezseniz ömrü billah eviniz yolgeçen hanına döner. Kesinlikle kabul etmeyin.
Tepkisi nasıl oldu daha önemlisi eşiniz ne diyorKabul etmedim arayıp konuştum
konu sahibi, evliliğin sıcağından olacak ki, kocasıyla ilgili sorulara cevap vermiyor. eşi demiyormuş bir şey, ne ailesine ne karısınaTepkisi nasıl oldu daha önemlisi eşiniz ne diyor
Tepkisi nasıl oldu daha önemlisi eşiniz ne
Eşim ailesine bir tepki vermedi tamam demiş ama ben kabul etmedim kv aradım eşimin bana da tepkisi olmadı bana hak veriyormus ama ailesine de gelmesin diyemiyormus dese ailesi red edermiş onuTepkisi nasıl oldu daha önemlisi eşiniz ne diyor
Ooohh ekmek elden su gölden hesabı, evden kaçıp size geliyor ders çalışmaya. Ne akıllıymış.Merhaba kızlar canımı sıkan bir konu var içim daraldı birilerine acilmak istedim şimdiden yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim 20 günlük evliyim eşimle severek evlendik görümcem sınava hazırlanacakmis benim evimde 4 ay boyunca canımı sıkan da daha yeni evli bir ciftin böyle rahatsız edilmesi eşimle evin içinde yabancı gibi olacak olmam
Helal kızKabul etmedim arayıp konuştum