• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DERTLİGELİNNNNNN

dertligelin_17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
17
10
3
37
arkadaşlar merhaba,
siteyi uzun zamandır takip ediyorum.bende içimi döküp rahatlamak istiyorum.
3 yıllık evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik.ama herkes de olduğu gibi bende de kv.kp sorunları var.eşim iki kardeşler.erkek kardeşinin yakın bi zaman da nişanı olucak. sorun şu kv.kp .geçen akşam kız tarafına gittik.kayın validem bir giyinmiş bir hazırlanmış.bana onu mu giysem şunu giysem.hangisi daha iyi olur diyor.kızı dilinden düşürmüyor.eşimle benim nişanlanma sürecimiz de ise kv.bize gelirken tam tersi gelirdi.üstü başı özensiz.ne konusacağına dikkat etmez bi haldeydi.bana sürekli sen nerden karşımıza çıktın hiç aklımızda yoktun ben oğluma falancanın kızını alacaktım gibi hep rencide edici sözler kullanırdı (ki karşılık vermeme rağmen bu sözleri duymaya hala devam ediyorum ).kv. 3 yıl altlı üslü oturdum (ki böyle oturan arkadaşlar hangi sorunları yaşadığımı daha iyi bilirler ).zırt pırt kapıya gelmeler.geceninin 2 de ,3 de oğlunu aramalar.dayanamayıp çıktık şimdi başka bir evde oturuyoruz.beni hiç bir zaman kabul etmediler.hayatlarında hep oğulları var.yemek yapıyo.oğlum gel ye diyo.beni çağıran bile yok.ama evlerine misafir gelince beni yardıma çağırıyorlar.gel camlarımı sil dio.bende gitmiyorum.bu kv.gelinlerini hiç mi kabullenmezler.hayatlarında hep mi oğulları var?

Aman boşver herkesi arana mesafe koy sen kocani almissin gerisini bosver gorusmeyin. Esin annesine bir sey demiyor mu seni nerden aldik ne kadar ayip bi laf

arkadaşlar merhaba,
3 yıllık evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik.ama herkes de olduğu gibi bende de kv.kp sorunları var.eşim iki kardeşler.erkek kardeşinin yakın bi zaman da nişanı olucak. sorun şu kv.kp .geçen akşam kız tarafına gittik.kayın validem bir giyinmiş bir hazırlanmış.bana onu mu giysem şunu giysem.hangisi daha iyi olur diyor.kızı dilinden düşürmüyor.eşimle benim nişanlanma sürecimiz de ise kv.bize gelirken tam tersi gelirdi.üstü başı özensiz.ne konusacağına dikkat etmez bi haldeydi.bana sürekli sen nerden karşımıza çıktın hiç aklımızda yoktun ben oğluma falancanın kızını alacaktım gibi hep rencide edici sözler kullanırdı (ki karşılık vermeme rağmen bu sözleri duymaya hala devam ediyorum ).kv. 3 yıl altlı üslü oturdum (ki böyle oturan arkadaşlar hangi sorunları yaşadığımı daha iyi bilirler ).zırt pırt kapıya gelmeler.geceninin 2 de ,3 de oğlunu aramalar.dayanamayıp çıktık şimdi başka bir evde oturuyoruz.beni hiç bir zaman kabul etmediler.hayatlarında hep oğulları var.yemek yapıyo.oğlum gel ye diyo.beni çağıran bile yok.ama evlerine misafir gelince beni yardıma çağırıyorlar.gel camlarımı sil dio.bende gitmiyorum.bu kv.gelinlerini hiç mi kabullenmezler.hayatlarında hep mi oğulları var?
eeee bu yeni gelini nerde oturtcaklar alt katındaysa cok durmaz kaynananın süslenmesi 1 sene veririm yeni geliee

Yav bırak özensin şimdilik el üstünde tutsun yeni gelini.
Henüz nişan evresi diye göz boyuyordur kayınvaliden, model belli yani sonuçta birgün diğer gelin de dumur olacak kenara çekil ve izle.:dondurma:

beni istemeye gelirken nasıl giyindiysen onları giy deyin siz de
hiç oralı olmayın
soruyor mu ? sen cok iyi bilirsin ne giyeceğini adamına göre deyin çıkın işin içinden
valla laf sokmayınca olmuyor bazılarına hem bakın göreceksiniz daha cok kıymetleneceksınız

beni istemeye gelirken nasıl giyindiysen onları giy deyin siz de
hiç oralı olmayın
soruyor mu ? sen cok iyi bilirsin ne giyeceğini adamına göre deyin çıkın işin içinden
valla laf sokmayınca olmuyor bazılarına hem bakın göreceksiniz daha cok kıymetleneceksınız
ya ne güzel sözler bunlar vallahi bayıldım ha nerden öğreniyorsunuz benim kaynanamda bana yapsada desem böyle :D
emin olun yeni gelin helen evlensin kaynananın emdiği sütü burnundan getirir bu işler böyledir.bende artık kv ye sinir olmayı bıraktım nasıl olsa kaynımın getirdiği kız maddi manevi mahvedecek onları kafam rahat

yeni gelin bizim çıktığımız daire de oturcak.yani altlı üstlü oturcaklar.bakalım bana yaptıklarını ona yapacak mı ?
ohh ne güzel işte kendine başka kurban bulmuş
siz sanıyor musunuz size yar olmayan ev onlara olur mu ?
orası huzurlu olsaydı siz cıkar mıydınız?
ne güzel işte
ben olsam dua ederım sızın yerınız de diğer gelini ile çok iyi olsun ki sizi unutsun
allah hayırlı geçim versin oh ne iyi

ama tabi anlıyorum yapılanlar sinir bozuyordur
dedim ya aynen öyle söyleyın bır de utanmadan size soruyormuş ne giyeyim diye
adamına göre sen iyi bilirsin ne giyeceğini deyin sussun

arkadaşlar merhaba,
ya insan alınıyor, size gösterilmeyen özen diğerine gösterilince
benim eşimin kardeşi nişanlanırkende bir sofralar kuruldu bir ikramlar yapıldı bi şaşa bi ihtişam
halbuki bize hazır kurabiye ikram etmişlerdi :skandal:
ee bende zamanı gelince ne diceeem "kimi sultanlar gibi ağırladıysanız onla muhattap olun " dicem

sende ne yapsan yaranamazsan yapma, sevdiği gelini yapsın temizliğini kayınvalideciğinin, kim ne ekerse onu biçer

ohh ne güzel işte kendine başka kurban bulmuş
siz sanıyor musunuz size yar olmayan ev onlara olur mu ?
orası huzurlu olsaydı siz cıkar mıydınız?
ne güzel işte
ben olsam dua ederım sızın yerınız de diğer gelini ile çok iyi olsun ki sizi unutsun
allah hayırlı geçim versin oh ne iyi

ama tabi anlıyorum yapılanlar sinir bozuyordur
dedim ya aynen öyle söyleyın bır de utanmadan size soruyormuş ne giyeyim diye
adamına göre sen iyi bilirsin ne giyeceğini deyin sussun

AĞZINIZA SAĞLIK NE GÜZEL YAZMISSINIZ.EVET BENDE ÖYLE YAPIYORUM.ONLAR İYİ OLSUN.ZATEN BEN HER ZAMAN KÖTÜ OLMAYA DEVAM EDICEM.BANA KOKMASIN BULASMASINLAR YETER....

Back
X