H hll35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 291 61 43 30 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hll35 #1 Burda hepimiz göğüsle alakalı sıkıntılarımızı dertlerimizi korkularımızı mutluluklarımızı hüzünlerimizi ve merak ettiklerimizi paylaşalım soralım arkadaşlar :) Dertlerimiz konuştukça azalsın mutluluklarımız artsın inşallah
Burda hepimiz göğüsle alakalı sıkıntılarımızı dertlerimizi korkularımızı mutluluklarımızı hüzünlerimizi ve merak ettiklerimizi paylaşalım soralım arkadaşlar :) Dertlerimiz konuştukça azalsın mutluluklarımız artsın inşallah
A Avrilll Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2014 46 2 48 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi hll35 #2 16 yaşındayım göğüslerimi büyütmek istiyorum en kısa zamanda ve kesin çözüm olarak nasıl büyütebilirim ??? Bilen biri yazsın yyaa
16 yaşındayım göğüslerimi büyütmek istiyorum en kısa zamanda ve kesin çözüm olarak nasıl büyütebilirim ??? Bilen biri yazsın yyaa
H hll35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 291 61 43 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi hll35 #3 Avrilll .!.: 16 yaşındayım göğüslerimi büyütmek istiyorum en kısa zamanda ve kesin çözüm olarak nasıl büyütebilirim ??? Bilen biri yazsın yyaa Genişletmek için tıkla... Canım yaşın çok uygun :) saraçoğlunu deneyebilirsin yada çörekotu yağı ve mersin yağını karıştırıp sürebilirsin diğer başlıklarada bak yaşın çok uygun dediğim gibi :)
Avrilll .!.: 16 yaşındayım göğüslerimi büyütmek istiyorum en kısa zamanda ve kesin çözüm olarak nasıl büyütebilirim ??? Bilen biri yazsın yyaa Genişletmek için tıkla... Canım yaşın çok uygun :) saraçoğlunu deneyebilirsin yada çörekotu yağı ve mersin yağını karıştırıp sürebilirsin diğer başlıklarada bak yaşın çok uygun dediğim gibi :)
A Avrilll Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2014 46 2 48 2 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi hll35 #4 Hmm yaşığım çok uygun olduğuna sevindim :/ bi de şöyle bi korkum var boyumun kısalığından şikayetçiyim boyumun uzamasına engel olur mu acaba ?
Hmm yaşığım çok uygun olduğuna sevindim :/ bi de şöyle bi korkum var boyumun kısalığından şikayetçiyim boyumun uzamasına engel olur mu acaba ?
H hll35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 291 61 43 2 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi hll35 #5 Avrilll .!.: Hmm yaşığım çok uygun olduğuna sevindim :/ bi de şöyle bi korkum var boyumun kısalığından şikayetçiyim boyumun uzamasına engel olur mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Engel olmaz diye düşünüyorum :)
Avrilll .!.: Hmm yaşığım çok uygun olduğuna sevindim :/ bi de şöyle bi korkum var boyumun kısalığından şikayetçiyim boyumun uzamasına engel olur mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Engel olmaz diye düşünüyorum :)
A Avrilll Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2014 46 2 48 2 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi hll35 #6 Teşekkürler :)