Dertlilere iyi bayramlar

İyi bayramlar canım. Geçen telefonumda tl bitti yüklemedim. Bu bayram kimseye arayamam. Mesaj da atmadım. Babamdan,aile büyüklerini aradım. Anneanne vs. Diğerleri de sürekli laf sokma peşinde olduğu için 23 yaşında hayattan bezdim. Zaten aynı şehirde değiliz ama sevindim. Aklıma sağlık😂 İyi ki yükletmemişim

23 yaşındaki birine kim ne laf sokar yahu

Çok şükür hiç biri yok ama ailemden ayrı sehirdeyim eşim çalışıyor çocuklarla yalnız geçiriyoruz bayramı,

Sakız gibi yapışan kv ile olanlara
Küsen koca ile asık surat ile olanlara
Eşinin memleketinde 5 kendininkinde 1 gün kalanlara
Görümce elti derdiyle geçirenlere
Hasta olanlara
Tatil hayal edip kv nin bulaşığını yıkamak zorunda kalanlara
Ayağı kumda, yüzüne deniz esintisi hayal ederken kv evinde mutfak-salon arası mekik dokuyup çay yetecek mi telaşında olanlara
İş dönüşü Antalya'da denize giriliyor, Bodrum'da yazlığa gittik muhabbetleri dinleyip biz de kv evinde bilmemkaç tane teyze ağırlayıp gak guk gaz çıkarmalarını dinledim diyemeyenlere
Eşiyle sevgilisiyle ayrı olup elele ziyaretlere gidenlere uzaktan bakanlara
Bu yukarda yazdıklarınızdan sonra
Evlenmeyi isteyip te hala evlenememiş olup kazık kadar halen ailesiyle gezmelere gidip utananlara
Evlenmek isteyen kalmaz bence:KK48: Şaka bir yana iyi bayramlar

animasyon-bayram-tebrik-kartlari-2.gif

Gencecik bi kıza ne laf sokulur??
Off işte her şeyden bişey çıkıyor. Aklıma geldikçe enerjim düşüyor. Başım ağrıyor. Halbuki herkesle hemen anlaşabilen birisiyim ben. Böyle değil insanlar ama... çok uzun buraya da sığmaz herkesin derdi başka işte yaa. Ben de konu açmıştım akraba akbaba diye. Öyle işte. İyi bayramlar canım🥰

Cillop gibi kayıngillere gelin olup da, onlar tarafından ayıplanan
(bayramda kocasını ailesine tek gönderdiği için) kara talihlilere:KK50:

Back
X