• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlıyım dertlı

gulsen_23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
384
15
118
Bir of çeksem, karşıki dağlar yıkılır..."
Bir dağbaşında olup, avazım çıktığı kadar bağırabilmek isterdim. Çok ihtiyacim var doğrusu buna.. Haykırmak isterdim dağa taşa, derdimi..

"Derdim öylesine büyük ki dostlar, beni ince kıyım doğrasalar, sonra da denize atsalar; Marmara, Ege ve hatta Akdeniz CACIK olur."
Böyle diyor Barış Manço bir parçasında...
Benden de hıyar değildin ya sen Barış abi.. İyi adamdın, severdi seni herkes. En çok ta çocuklar!..

Size desem ki, "Derdim var diye üzülmüyorum, Dertsizler üzülsün hallerine. " deli yerine koyarsiniz beni herhal!?

ahada simdi derdimide kendimide alip gidiyorum ...............senağlama

derdin ne canım söyle anlat bize hem rahatlamış olursun hem yardımcı oluruz sana elimizden geldiğince nedir seni bu kadar üzen..

la ilahe illallah
ne şimdi bu biz kahin miyiz?

Bir of çeksem, karşıki dağlar yıkılır..."
Bir dağbaşında olup, avazım çıktığı kadar bağırabilmek isterdim. Çok ihtiyacim var doğrusu buna.. Haykırmak isterdim dağa taşa, derdimi..

"Derdim öylesine büyük ki dostlar, beni ince kıyım doğrasalar, sonra da denize atsalar; Marmara, Ege ve hatta Akdeniz CACIK olur."
Böyle diyor Barış Manço bir parçasında...
Benden de hıyar değildin ya sen Barış abi.. İyi adamdın, severdi seni herkes. En çok ta çocuklar!..

Size desem ki, "Derdim var diye üzülmüyorum, Dertsizler üzülsün hallerine. " deli yerine koyarsiniz beni herhal!?

ahada simdi derdimide kendimide alip gidiyorum ...............senağlama

canım neden daha açık olmuyorsun? Biz bilmece çözemeyiz ki amaCADIARZU

Ayoll denizleri cacıkla doldura doldura kokutacaksınız güzelim dünyayı. kötükedihüso

Sevgili hıyarcım annat ablana ne derdin varmış da bilelim; cacık olmaya müsaitmisin değilmisin. :jeyyar:
Ona göre ya doğrar cacık yaparıs, ya sallayıp atarız.. lülülülülülü

arkadaslar icimden gecenleri yazdim. dertlerimi siralasam belcikadan turkiyeye yol olur herhal okadar vahim ..

siralamaya kalksam 1- baba tarafinin tumuyle kuskunluk hicbiryle konusmuyoruz
...............................2-abimle babamin arasindaki kuskunluk
...............................3- aldatildim
...............................4- abimin nisanlisindan ayrimasndan sonraki yasanan problemler ( intihara kalkisti bir cok defa)
simdi size soruyorum ben gercekten dertlimiyim yoksa abartiyormuyum ????

canım off gerçekten derdin değil birçok derdin var..
allah sabırlar versin canım .. hiçbirşeyi tam anlamıyla anlatmak zorunda değilsin sen cidden bir derin of çek hakkındır canım...:teselli:

Evet cacık olmaya müsaitsin canım. cokacimcoook

Şimdi de açılımlarını alsak..
Sorunların kaynaklarını bilmeden anca şunu diyebiliriz: Sendeki kör talih, bahtsız bedevide bile yok. :delphin:

Bir derdim var : ( Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

yani arkadaş öyle rahatlamak istemiş . ne meraklısınız he illa dert anlat diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir derdim var : ( Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

yani arkadaş öyle rahatlamak istemiş . ne meraklısınız he illa dert anlat diye..

:mymeka: Belki derdini paylaşmak istiyoz..
İçine ata ata, tüm organları kurt mu kaplasın... Rahatlasın işte.. Alla allaaa.. :dilcikar:

Son düzenleme:
arkadaslar aldatilma olayini gecelim cunku bildiginiz aldatmalardan iste parmakcagzlarimi yormim bosuna.. baba tarafiyla konusmamamiza gelincede babaanne ve dede faktoru inanilmaz buyuk ayrimcilik esitsizlik ve adaletsizlik bizim aileyi bolen faktorler oldu.. babaannemin sadece bir oglunu sevipte diger 2 oglunu hic takmamasi dedemi doldurusa getirip zavalli babama yuklenmesi offff dert desen turlulu turlu. kurnaz amcamin oscara layik bir oyun sergilemesi hasta rollerine yatip evi uzerine gecirmesi ve bunun gibi pek cok sey... abime gelince zavalli abim bir kizi cok sevdi nisanlandi.. sonra nemi oldu babaanne faktor tekrar araya girdi ve onlari ayirdi sonunda, nasil basardi diye sordugunuzu duyar gibi oluyorum kizlar ,, oyle bir kadinki kizin ailesine gidip bu is olmaz yuzsuzluk yapmayin benim onayim yoktu hayatta mutlu olamayacklar ve baska seylerde var ama soylemiyorum sizde duymak istemezsiniz bundan emin olun.. daha sonrasindada abimin cektigi acilar geliyo :((( ne yaptik ettik duzeltemedik,, evden kacip kacip gitmeler arabasiyla kanala atladi polisler son anda kurtardi kolunu kesti yine biz hastahaneye yetistirdik offfffffffffffffff burda keseyim ben cok kotu oldum ... kusura bakmayin

o babaanne niye öyle herşeye burnunu sokuyor ki...
herkesin hayatı onamı kalmış....

Son düzenleme:
derdin varmı yokmu bilemem ama olmamasını isterim ama bin yaşa yaaaaaa şakamı yaptın yada o kadar üzücü sorunlar arasında bizlerimi güldürmek istedin arkadaşlarımı bilmem ama beni güldürdün allahta seni güldürsün varsa derdin rabbim yüzüne baksın

Back
X