• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlıyım dertlı

arkadaş bizimle kafamı buldu şimdi....
yazdı ve çekip gitti...
madem sorunun var ve yazmışsın insan konusunu takip etmezmi kim ne akıl verecek bana diye...

arkadaş bizimle kafamı buldu şimdi....
yazdı ve çekip gitti...
madem sorunun var ve yazmışsın insan konusunu takip etmezmi kim ne akıl verecek bana diye...

allahta sahidimdirki kafa falan bulmadim sizlerle inan yada inanma o sana kalmis. cekip gitmeme gelince benim 4 aylik bir oglum var malum cokda fazla kalamam burda ki en az bir saat konumu takip ettim ve elimden geldigincede cevapladim :)
ama haklisiniz okadar cok roman yazan varki inanmayabilirsiniz ben Allah'i sahit gosterdikten sonra gerisi sana kalmis :1rolleyes:

derdin varmı yokmu bilemem ama olmamasını isterim ama bin yaşa yaaaaaa şakamı yaptın yada o kadar üzücü sorunlar arasında bizlerimi güldürmek istedin arkadaşlarımı bilmem ama beni güldürdün allahta seni güldürsün varsa derdin rabbim yüzüne baksın

guzel dileklerin icin cok sagol ayni dilerkler benden sana gelsin.
ben espiriden hoslaniyorum bukadar dertli bir yazi okuduktan sonra bunalima girerdiniz egerki azicik espiri katmasaydim isin isine kaydirigubbakcemile5

Ona öyle kötü bir ceza ver ki
Zalimlere ibret olsun yarabbi
Suçunu yüzüne öyle haykır ki
Bütün cümle alem duysun yarabbi

Öğrensin suçunun kötülüğünü
Farketsin ne kadar küçüldüğünü
Anlasın Tanrı'nın büyüklüğünü
Adalet yerini bulsun yarabbi

Suçuna yakışır bir ceza olsun
Görenler ibretle baksın yarabbi
Şarkı olup dilden dile dolaşsın
Duyanlar şaşırıp kalsın yarabbi

Öğrensin suçunun kötülüğünü
Farketsin ne kadar küçüldüğünü
Anlasın Tanrı'nın büyüklüğünü
Adalet yerini bulsun yarabbi

Allah yardımcın olsun canım.hayatta herşey olacağına varıyo.sen kendini çok yorma.sadece kendi ailenin içindekilerle uğraş o kadar

canım benim sen aldatılmışsın beni boşverin diyebiliyorsun ne güzel ailenin küslüğü de sende o kadar stress yapmasın bence artı ağabeyin çocuk değilki babanenin lafına uysun sen bence bebişinle ilgilen sorunlar zamanla çözülür sütten kesilirsen yavruşuna yazık olur hem esprilisin sen bunları çabuk atltırsın o kadar sorun pozitif bakışınla çözüm bulursun takam kafana

canım benim sen aldatılmışsın beni boşverin diyebiliyorsun ne güzel ailenin küslüğü de sende o kadar stress yapmasın bence artı ağabeyin çocuk değilki babanenin lafına uysun sen bence bebişinle ilgilen sorunlar zamanla çözülür sütten kesilirsen yavruşuna yazık olur hem esprilisin sen bunları çabuk atltırsın o kadar sorun pozitif bakışınla çözüm bulursun takam kafana

canım abımı nasıl takmam nasıl uzulmem ve dusunmemkı??
Abım cok sevdı eskı nısanlısıda cok sevdı ama anlattıgım gıbı babaannem kızı ıstemıyoruz havası yarattı ve kızın aılesı kesınlıkle karsı cıktılar ve tasındılar nereye gıttıklerındende haberımız olmadı zaten. Kızın aılesı kızla konusup egerkı herseye ragmen ıstenmemene ragmen yınede ben gıderım dıyosan bundan sonra bızım ıcın yoksun demektır yanı kız aılesını tercıh ettı haklı olarak.

Bırlesmelerı ımkansız
ınsallah yenıden sevebılır ve sevılebılır

bak yine söylüyorum ağabeyinin önüne kimler çıkacak kimler ama sen bebişini ön planda tut lütfen

Back
X