Töbeeeee aldatma falan değil biyere gitmiştim onu sölememiştim öğrendi ve bittiiiii
Seviyosak savaşmak lazım değilmi peşinden koşmak ben onsuz yapamam bu ayrılık psikolojisi değil gerçekten yapamam ya hiç aşık olup sevmemişim ya da ben kör kütük aşığım
Oyyyyy ooyyyyy Allahıma binlerce kere şükür sağlığım ailem herşey iyi ama neden aşk hayatı olmuyo olmuyo kızlarrrr bittttiiii dedi bitti bitti bitti bittiiii şaka gibi yaaaaaaa:84: :18: ilk kez bir aşk bir erkek beni bu kadar kör ettiiiiii ne oluyo Allahım bana neden mantıgım gururum durdu nerde o güçlü insan neden kaybettim ben bu kadar kendimi
Kuzenimin yanına beni ablası gibi görürdü önemli bi sorunu vardı onun yanına çıktım gittim ama haber verme imkanım yoktu ve o tüm açıklamalarımı dinlemeyip sadece bana sölemedin diyip duruyo oda haklı yanlış belki ama
Ceyda varya dünden beri diyorumki yanımda olsa Allahım denize göle gerek yok bir kaşık suda boğarımmmmmmmmmm ooooffffffffffffff ooooofffffffffffffffff aklımı kaybettim sanırım nasıl böyle oldum ben nasıl kapıldım böyle bu deli sevdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?