- Konu Sahibi defnem2009
Nereden başlasam bilemiyorum....o kadar çok dertliyim ki içim çürümüştür...4 yıllık evliyim 22 aylık bir kız çocuğum var.Eşimin işyerinden 2 arkadaşı ile ailece görüşüyorduk.herşey çok güzel kakara kikiri içlerinden birisinin kocamda gözünün olduğunu öğrenene kadar.Şüphe üzerine eşimin telefon dökümlerini aldım akabinde gelişen olaylar.Arada cinsellik yada sevgili boyutu yok sadece telefonla çok sık görüşüyorlar zaten dışarıda buluşma gibi bir vakitleride yoktu....olayı öğrendikten sonra eşimle çok kötü kavgalar başladı o kişilerle görüşmeyi kestik.İçimde hep bir kurt vardı ve sıkı bir takipteydim.Olayı sadece benim ailem biliyordu eşimin ailesine yansıtmadık..sadece ablası ve eniştesi biliyordu.1 sene geçti herşey yoluna girdi derken ben tekrar şüphelenmeye başladım.Ve tekrar görüştüklerini öğrendik bu sefer ipler koptu ayrılmak istediğimi söyledim hergün evde kavga ediyorduk ayrılamazsın kendimide kızımızıda öldürürüm dedi koşarak mutfağa gitti ne ispatlıycaksa kendini bıçakladı apar topar hastaneye gittik ailesine haber verdim herşey zaten bundan sonra başladı yaşadıklarım yetmezmiş gibi olaylardan da sorumlu ben tutuldum.Yemediğim hakeret kalmadı.Tüm ailesi üzerime geldi olayı örtpas etmeye çalıştılar benim tabağımda yemek bıraktığımdan tutunda saçlarımı 3-5 ayda kuaföre gidip boyatmamdan israfçı olmamdan daha yüzlerce örnek.Hepsinden nefret ediyorum yüzlerin dahi görmek istimiyorum...İki aile zaten görüşmüyorlar çocuğumuz olduğu için ayrılamadım daha çok eşim özür üstüne özür beni bırakma ayrılamayız falan filan ama bunca şeyden sonra ailesinide karşınına alıp bana yaptıkları onca şeye rağmen beni savunmadı ve korumadı...Acaba ben yapsaydım ne olurdu...Şimdilik görüşmüyoruz ailesi ile zaten aynı şehirde değiliz aya senede 2-3 defa gelirlerdi ve 1-1,3 ay kalırlardı bizde senede 2-3 defa giderdik 6 aydır hiç görüşmüyorum bayramlarda bile aramadım eşimle ara ara bu konuyla ilgili kavgalarımız oluyor ben kesinlikle hiç bir şekilde görüşmek istemediğimi belirtiyorum içten içe bana kızıyor biliyorum ama yüzlerini görmek istemiyorum...buraya yazdıklarım yaşadıklarımı 100/2 si görümcelerin lafları ve kayınpederimin laf sokmaları cabası...nasıl yapıcam bilemiyorum yardım arkadaşlar...