Dertliyim

defnem2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
11
0
36
İstanbul
Nereden başlasam bilemiyorum....o kadar çok dertliyim ki içim çürümüştür...4 yıllık evliyim 22 aylık bir kız çocuğum var.Eşimin işyerinden 2 arkadaşı ile ailece görüşüyorduk.herşey çok güzel kakara kikiri içlerinden birisinin kocamda gözünün olduğunu öğrenene kadar.Şüphe üzerine eşimin telefon dökümlerini aldım akabinde gelişen olaylar.Arada cinsellik yada sevgili boyutu yok sadece telefonla çok sık görüşüyorlar zaten dışarıda buluşma gibi bir vakitleride yoktu....olayı öğrendikten sonra eşimle çok kötü kavgalar başladı o kişilerle görüşmeyi kestik.İçimde hep bir kurt vardı ve sıkı bir takipteydim.Olayı sadece benim ailem biliyordu eşimin ailesine yansıtmadık..sadece ablası ve eniştesi biliyordu.1 sene geçti herşey yoluna girdi derken ben tekrar şüphelenmeye başladım.Ve tekrar görüştüklerini öğrendik bu sefer ipler koptu ayrılmak istediğimi söyledim hergün evde kavga ediyorduk ayrılamazsın kendimide kızımızıda öldürürüm dedi koşarak mutfağa gitti ne ispatlıycaksa kendini bıçakladı apar topar hastaneye gittik ailesine haber verdim herşey zaten bundan sonra başladı yaşadıklarım yetmezmiş gibi olaylardan da sorumlu ben tutuldum.Yemediğim hakeret kalmadı.Tüm ailesi üzerime geldi olayı örtpas etmeye çalıştılar benim tabağımda yemek bıraktığımdan tutunda saçlarımı 3-5 ayda kuaföre gidip boyatmamdan israfçı olmamdan daha yüzlerce örnek.Hepsinden nefret ediyorum yüzlerin dahi görmek istimiyorum...İki aile zaten görüşmüyorlar çocuğumuz olduğu için ayrılamadım daha çok eşim özür üstüne özür beni bırakma ayrılamayız falan filan ama bunca şeyden sonra ailesinide karşınına alıp bana yaptıkları onca şeye rağmen beni savunmadı ve korumadı...Acaba ben yapsaydım ne olurdu...Şimdilik görüşmüyoruz ailesi ile zaten aynı şehirde değiliz aya senede 2-3 defa gelirlerdi ve 1-1,3 ay kalırlardı bizde senede 2-3 defa giderdik 6 aydır hiç görüşmüyorum bayramlarda bile aramadım eşimle ara ara bu konuyla ilgili kavgalarımız oluyor ben kesinlikle hiç bir şekilde görüşmek istemediğimi belirtiyorum içten içe bana kızıyor biliyorum ama yüzlerini görmek istemiyorum...buraya yazdıklarım yaşadıklarımı 100/2 si görümcelerin lafları ve kayınpederimin laf sokmaları cabası...nasıl yapıcam bilemiyorum yardım arkadaşlar...

Evliliğinize devam ediyorsunuz,eşinizin ailesiyle de görüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla..
Şu an sorun nedir?
Pardon ben tam anlamadım galiba?

çocuğun varsa var be arkadaşım bıraksaydın bu adamı..bir kere iş ailelere yansıdı mı o evlilkten hayır gelmez içim çürümüştür dedin ya çok üzüldüm sana hem haksızlığa uğrayan sen hem de hor görülen sen..ben olsam günün gösterirdim o aileye..allah yardımcın olsun.. çok sinirlendim bak şimdi ya

sen kimseye bakma canınıda sıklma kocanı seviyorsan ve konuşmaları masumca dgl belli...ama bunu yapan hem cinsimiz kör olsunlar....kaptırma ayrılıp ne yapıcan yuvanı yıkma ailesinide sil....boşanma :57::57:

evlilikle ilgili konulara bekar olduğum için pek yorum yapmıyorum ama dayanamıcam
hem aldatan bir koca, hem kendimi de kızımızı da öldürürüm diyebilecek kadar ve kendini bıçaklayacak kadar ruh sağlığı bozuk bir koca, ailesi de cabası ve arada yıpranan yıpratılan hırpalanan bir kadın.
işte sana yaşadıklarının çerçevesini çizdim genel hatlarıyla bi bak bakalm bu kareye :117:

Ara ara bizi tekrar görüştürme isteği...kendisi istediği vakit görüşebilir zaten şimdi değerli oldu hepsi sırayla 2 günde bir arıyorlar eşim benim yanımda konuşmuyor rahatsız olmıyayım diye ben onları hayatımdan tamamen silmek istiyorum..

o kadın noldu hala gorusuyo mu ,ya bı de en onemlısı bı gun gene o kadın cıkıp ayrılırsan kocan sana ve cocugunu zarar verebılır mı yanı psıkopat gıbı geldı bana sen onu bırakma dıye boyel bı tehdıt yapılmaz,o kadına da ne dıyım ahlaksız

Ahlaksızın önde gideni başka bir bölüme vermişler çokta fazla ilgilenmiyorum artık...cehenneme kadar yolu var.ikimizin psikolojiside bozuldu normalde çok iyi bir insan o yüzden çok şaşırıyorum neden böyle bir şey yaptığına ailesine düşkün çocuğunu herşeyden çok düşünen beni mutlu etmek için elinden geleni yapan birisi... sosyal hayatımız gayet yerindeydi....yaşanan herşey ona ders oldu ( öyle görünüyor ) beni kaybetme korkusunu fazlasıyla hissettirdim...tekrar yapar mı bilemiyorum yinede güvenmiyorum tabiki ama kendisi bilir bu sefer her şeyin kökten biteceğinide biliyor.Şuan sıkı bir mücadele içinde... benim tek sıkıntım ailesi benim yanımda olmaları gerekirken nerdeyse oğullarını aferim diye alkışlayacaklar...bu olaylardan çok ailesinin yaptıkları benim psikolojimi alt üst etti hiç birisini evimde istemiyorum...Eşimede söyledim yıllık izinlerinde 1 haftanı ailenin yanında geçirebilirsin...ama beni görüştüremezsin tek korkum yeniden görüş diye konuyu açması...

Hepsini Allah'a havale ettim...Her şey zamanla düzelecek inşallah eşimin mücadelesini görüyorum.Oda çok pişman yaptıklarından...

çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun... Ama inan bütün erkek anneleri aynı şeyi yapardı senin ne yaşadığın önemli değil önemli olan onların evladı sen el kızısın.. bence boşver onları eşinle ve bebeğinle mutlu olmaya bak...

wallahi zor canım yaa üzüldüm.. eşin hemseni bu denli kaybetmek istemiyor hemde hala o kadınla görüşmüş.. umarım tekerrür etmez..
aile hep sorun benim eşimin aileside neler yaptılar nikahımıza dahi gelmediler, ben doğumdayken anasıtelefonda ona buna abuk subuk sancı çekmeme sewindiğini ima edecek şeyler bile söylemiş... ama benim eşim silemedi maalesef we şuan 1 aydır bizdeler..
ben herşeyi sineye çekmiş, arada belli bir sewiyeyle yaşıyorum onlarla... 1 ay daha beraber olacağız sonrası meçhul...

Bu erkek anneleri ne çabuk kocaların yaptıklarını unutup gelinlere yükleniyorlar, hep oğullar haklı olamaz,kötü günde hepsinin maskesi dökülüyor, ne diye aranıza giriyorlar?eşin bir eşeklek yapmış af et

nemi yapacakasın tabiki evliliğine sahip çıkacaksın bence ne olcak boşanınca tabiki bu sıkıntılardan kurtulacaksın ama daha ii olacagını kim söyleyebilir çocugun var ayrıca meydanı başkalarına bırakıp gitmek bir kadının diğerine yapacagı en büyük iilik hem oratada ıspatlanmış bişey yok kocan da sevdiğini söylüyor ailesine gelince sen oların tavrına göre şekillen bence unutmak istiyorlarsa sende unutmaya çalış yok seni yok sayıyorlarsa sende onları yoksay konuşma gitme ve gelmelerine de izin verme sonuçta orası senin evin sen onlara yemek yap hizmet et ama onlar senle konuşmasın yok canım ya seni sayacaklar yada sana yük olmayacaklar..

allah yardımcınız olsun..fakat esinizin yaptıgını unutmus ailesinin tepkisine takılmıs gibisiniz..sonucda bunların tek sorumlusu esiniz..ve ben hiç bir annenın oglunu atıpta gelınıne "sen haklısın kızım bizim oglumuz yapmıs bir hata affetmek büyüklüktür hep birlikte bunu unutmaya calısırız" dediğini görmedim..genelde erkek o yapar elinin kiri derler..ailesiyle muhattap olmayın sonucta kımse kımseyi sevmek zorunda degıl saygı götermeli ama onlarda size karsı saygı da kalmamıs..fitne fesatlar yaa onlara neymiş tabakta kalan yemekten..onlar mı veriyormus sizin ekmek paranızı..allah böyle insanları düşmanımın basına vermesin..işiniz zor gibi sizden küçüğüm belki sadece fikrimi söylemek istedim ileri gittiysem kusura bakmayın..ama esiniz için de hemen yelkenlerı suya indirmeyin burnu sürtsün biraz..:47::47:

Back
X