• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertliyim

aziyade1973

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
23
5
1
51
sekiz yildir evliyim ve iki cocugum var, benim derdim cok, saymakla bitmez. esimle ozel iliskim yil da belki 3 kere, yorgunum diyor ama gec saatlere kadar televizyon izliyor. ben soylemesem yikanmiyor, dislerini fircalamiyor, ayni giysileri ve ic camasirlarini gunlerce degistirmiyor. benimle cok ilgisiz, isten geliyor yemegini yiyor, televizyona bakiyor ve horlayarak uyuyor. ailesi benimle olmasini hic istemdi, bana soguk davraniyorlar ve esim onlarin yaninda bana kirici laflar soyluyor. ailesinle, arkadaslarinla kizaca herkeze cok iyi davraniyor onlara ellinden ne geliyorsa yardim ediyor. annesinin lafindan cikmiyor cocuk gibi, ben bir sey soylesem hemen kurplere biniyor. ayrilmak istiyorum ama cocuklarimi dusunuyorum. cok sogudum sevmiyorum onu ve cok pis tiksiniyorum ondan. sizce cocuklar icin katlanmalimiyim cunku daha cok kucukler ve bende 42 yasindayim. bilmiyorum.

ama bu hayat çekilmezki böyle çocuklarınız kaç yaşında

Kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan boşan tabii. Birde gerçekten merak ettim: kokmuyor mu?

Sakın boşanma. .....Çocukların için.sakın ne olursa olsun.yarın çocuklarına buyuyunce anlat olanlari seni yuceltecek olan onlar.sakin umursama Kocani .sen kendine ve çocuklarına bak.

Evlenmeden once nasildi ? Evliligin ilk tillarinda ? Bana ilginc gelen kisisel bakim yapmiyor olmasi sonucta calisan insan icine cikan birisi. Siz bunlari esinize soylediginizde ne diyor ? Mutlaka bir sebebi olmali...

onunla tanistigim zaman yeni bosanmistim ve depresiyondaydim yani bazi seyleri tam net olarak algilamiyordum ve sevgiye ihtiyacim vardi, bana tanistigimiz ilk gunde beni sevdigini soyledi. tabi ki onunla konusmaya calisiyorum bana sesini yukseliyor, kiziyor hep hakli cikmak istiyor

anlattıklarınızdan eşinizden tiksindim .dua edin sık sık birlikte olmak istemiyor.böyle bi adamla ömür geçmez ama çocuklarınıza kıyamıyorum.allah kolaylık versin.

Eğer kendinize ve çocuklarınıza bakabilecekseniz boşanın bence.

ailemden hic sevgi gormedigim icin hemen inaniyorum ve sonucta yaniliyorum aslinda hep sevgi ariyormusum. simdi iki tana oglum var bana zaten onlar cok sevgi veriyor bana yeter. erkeklerden gercekten tiksindim. bosanirsam cocuklarimla yalniz yasamak istiyorum.

Ya benim esimde boyleydi..hatta motor kazası yaptığında erkek kardeslerim cikarmislardi kıyafetlerini. .hala dalga konusu olur zaman zaman...5 yil sonra oğlum dogana kadar butun kil tüy tirnak temizliğini ben yapiyordum yoksa yapmiyordu..nasilki cocuklar oldu elimi etegimi çektim. .artık günlük tepesine gidip kıyafetlerini zorla alıyorum zorla banyo yaptiriyorum en fazla haftada 2 kere ya yikanir ya yikanmaz...evet cok pis ve bende bi okadar pislikden nefret ediyorum...ama nerde pislik var...benim başımda...:KK14: cocuklar gece gündüz işer..babalari yikanmaz:KK76: hergun yatak yorga nevresim yikiyorum milletde bana titiz diyor be titiz degilim sadece pislige tahammul edemiyorum

Yatakdan kalkinca yatakda biraktigi kili tüyü ölü deriyi görsen:KK17: hergun evde gezdigi yerlerden gectigi bariz belli oluyor. .ben artik bunu imtehan olarak görüyorum. .sabrediyorum. ..pisligi cekilmez ama huyu suyu cok yumuşak insana agir lafi olmaz..yani sewmedigim tiksindiim cok yönü olsada iyi yönleride var:KK60: bununla avunuyorum

bende oyle tiksiniyorum ama sabrediyorum tabbi ki iyi yonleri de var mesela cocuklarla cok iyi ilgileniyor ve isinda cok caliskan yalniz evde bir sey yapmaz

Yurtdışında boşanan kadınlara ve çocuklara maaş bağlanır,tüm ihtiyaçları karşılanır.mutlu değilsen tabiki boşan.örneğin çocuklarına nasıl babalık ediyor.hiç onlardan bahsetmemişsin

Back
X