Ne güzel ablan varmış yeter o zatenBenim ablam var abilerim ve erkek kardeşim var teyze ve kız Kuzenler bol bol ama çok bi bagimiz yok kuzenlerle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel ablan varmış yeter o zatenBenim ablam var abilerim ve erkek kardeşim var teyze ve kız Kuzenler bol bol ama çok bi bagimiz yok kuzenlerle
ayy kaderdaşız demekki :))Aa benim hayatımla aynı valla. Benimde 2 abim vardı onlar evde hic durmaz gece gündüz gezerdi annem babamla evde otururdum bende çunku babamda annemde asosyaldi disari cikmazlar benide cikarmazlardi bende yalniz buyudum. Çok kötü günlerdi. Şimdi benimde kız bebegim var. Resmen aynı şeyleri yaşamışız
Olmalı tabi ama erkek olunca kardeş pek işe yaramiyor yine yalnizsin kız olmalı kardeş ama oda bize bağlı değilBende aynı şeyleri hissediyorum, teyzem yok ablam yok kardeşim yok... abim var ama teyzem olsun Cok isterdim doğrusu. Hic bir akrabamla can ciğer değilim. 1 dayım vardı oda gitti. Enaz 2 çocuk şart. Bu hayatta Kardeşi olmalı insanın..
Eşim sohbeti hic sevmez malesef ben bisey anlatincada konuşmaz yada hep beni hatali bulup başkalarini savunur. Anne kuzusudur ama bana gelince serttir. Eğlenceli sosyal biride değil. O konudada şanssızım. İyi yönleride var tabi ama arkadaş gibi bir eş değilKız kardeşlerimde var..teyzemde var..hepside iyiler..sorunum yok
Evlendikten sonra iyi bir ese sahipseniz esin yerini hiçbirşey almıyor.. en iyi sırdaşım eşimdir.. en iyi arkadaşımda..
Bizde varda noluyor . Arkadas edinin inanın akrabanın cok daha ötesinde
Öğrencilik zamanlarında belki ama ne bileyim normal şartlarda bence akrabadan daha iyi ne gereksiz kıskanclıklar ne gereksiz kıyaslamalar ne mecburen görüşmelerArkadaşlik bence çıkar ilişkisine dönmüş hep. Çıkarı olmayan kimseyle görüsmüyor çıkarı varsa görüsüyor