• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertmi değilmi bende çözemediim..

miniciki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
627
317
123
Sakarya
Aslında soğumasında benimde hatam var :/
e sen gidip face'inde ekliyken ilişkin var yazarsan birilerinin zoruyla bişi yazmaz tabi ahh aptal kafam :(

Hikayem şöyle canlarım :(
2senedir açılamıyoruz aslında ilk tanışmamızda gerçi tanışma denilirse..
onu ilk ben farkettim allahı var çok iyiydi ama sonra çok efendi çok saygın biri olduğunu görünce iyide bağlandım.
ilklerde hiç konuşmuyorduk ama bakışlarda belirti vardı.
2ci sene konuşmaya şu fotoğraf makinasını icat edeni seveyim ben yaa :)
fotoğrafını çekmemizi istedi tanışma böyleydi sonraları şakalar,bakışlar havada uçuştu tabi.
e bi muhabbet oldu bende facede ekledim facedeki ilk konuşmamız çok eğlenceliydi ama sonraları ilişkim oldu ve gereksiz bir harekette bulundum/bulundurdular!
oda bunu görünce tabi.. soğudu diye düşünüyorum.
birkere yazmıştım o ilk yazışı gibi samimi içten değildi.
bu yaz tekrar karşılaşıcam sizce tepkim nası olmalı?

sen dert edinmişsen derttir evet arkadaşım..ama içinden nasıl geliyorsa öyle davran yani..ben duyguların bastırılmasını,saklanmasını,kasılmaya neden oluşuna hiç anlam verememişimdir..aşıksam aşığım arkadaşım varmı sende karşılığı varsa ne ala yoksa o halde eyvallah bu kadar kolay..

ilişkine gelince o zaman varmış şimdi yok,muhabette arasına sıkıştırıverirsin bitti diye onunda hisleri varsa cesaretlenmiş olur böylece..hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
sen dert edinmişsen derttir evet arkadaşım..ama içinden nasıl geliyorsa öyle davran yani..ben duyguların bastırılmasını,saklanmasını,kasılmaya neden oluşuna hiç anlam verememişimdir..aşıksam aşığım arkadaşım varmı sende karşılığı varsa ne ala yoksa o halde eyvallah bu kadar kolay..

ilişkine gelince o zaman varmış şimdi yok,muhabette arasına sıkıştırıverirsin bitti diye onunda hisleri varsa cesaretlenmiş olur böylece..hakkında hayırlısı olsun..

Sağolda şu zamanda konuşmamız zor anca yazlıktayken bi konu açılırsa konuşuruz..

Bence karşılaşırsanız sen ilk adımı at ve konuş, normal iki arkadaş gibi muhabbet edin araya ilişkinin bittiğini de dersen o da eğer gurur yapmazsa, hisleri varsa ümitlenir bence. 024'e çok katılıyorum.

Back
X