L ladin Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2010 202 1 96 Ankara 6 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi silver32 #21 belki eşinin işleri kötü gidiyodur size söyleyemiyodur o yüzden böyle davranıyo olabilir sizin onaylamayacağınız bi borca falanda girmiş olabilir
belki eşinin işleri kötü gidiyodur size söyleyemiyodur o yüzden böyle davranıyo olabilir sizin onaylamayacağınız bi borca falanda girmiş olabilir
seren1077 Guru Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 215 15 318 7 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi silver32 #22 insanız işte, ilgisizliktende, ilgidende korkup şikayet ediyoruz.. aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin lütfen.. özlemiştir, ondan bu kadar sıcak davranıyordur. telefonunuda sakladığını düşünüyorsunuz , belkide şüphe duyduğunuzdan kaynaklanıyor. canım umarım herşey yolundadır.. bence üstüne gitmekte çare değil. seni aldattım diyecek hali yokya !! içinizi ferah tutun , özlemiştir.. pozitif düşünün, öylede olsun olurmu canım :))
insanız işte, ilgisizliktende, ilgidende korkup şikayet ediyoruz.. aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin lütfen.. özlemiştir, ondan bu kadar sıcak davranıyordur. telefonunuda sakladığını düşünüyorsunuz , belkide şüphe duyduğunuzdan kaynaklanıyor. canım umarım herşey yolundadır.. bence üstüne gitmekte çare değil. seni aldattım diyecek hali yokya !! içinizi ferah tutun , özlemiştir.. pozitif düşünün, öylede olsun olurmu canım :))
meci Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2007 161 0 96 Kocaeli 7 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi silver32 #23 izmire kesin olarak iş için gittigine eminmisiniz pekİ ?? iş için gittiyse 4 günde bu kadar alt üst olacak ne yaşamış olabilir ?? belkide hiç ayrılmadıgınız için kıy*****izi anladı uzakta .. ama telefonun konusu karmaşık sesi kapalı mı ?? Son düzenleme: 7 Aralık 2010
izmire kesin olarak iş için gittigine eminmisiniz pekİ ?? iş için gittiyse 4 günde bu kadar alt üst olacak ne yaşamış olabilir ?? belkide hiç ayrılmadıgınız için kıy*****izi anladı uzakta .. ama telefonun konusu karmaşık sesi kapalı mı ??
chika Etli, Butlu, Çocuklu :) Kayıtlı Üye 14 Ekim 2009 670 0 116 İstanbul 29 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi silver32 #24 Kaç gündür ses çıkmamış arkadaştan, merak ettim umarım kötü bir şey olmamıştır.. :26: