- 22 Ağustos 2014
- 258
- 149
- 53
- 47
Sizin kendinize mi güveniniz yok acaba
yok yaaa kendisine olan güveninden kaynaklanmıyordur bence konu sahibinin sorunu... karşı taraf bu güveni sağlamalı ve vermelii.şüpheye düşürmemeli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kendinize mi güveniniz yok acaba
Whatsap bitse tango var o bitse line var o bitse baska bisey vartek sorun whatsapp ise eğer, silmesini rica edersin.seninde kafan rahat olur.zaten seni seviyorsa bunu sorun etmez diye düşünüyorum.kıskançlık duyman normal..insan sevdiğini kıskanir elbet. ama detaylara pek takılma derim.gençliğini yaşa
Bende uzuluyorum :) iyi dayaniyo diye dusunuyorum. Ama kendime engel olamiyorum. Siz ne kdr zamandir berabersiniz?bende konu sahibigibiyim. yazılanlar banada faydalı olacak. benim sevgilim çok yoğun. gerçekten çok yoğun. bana karşı hiç yalanını yakalamadım. ama yinede böyleyim. cidden adama acıyorum. kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum.
Hayir kesinlikle yanlis bi davranisim olmadi.insan neyse karşısındakini öyle görürmüş
sen bi hata mı yaptın bu çocuga karşı ? o da yapar diye mi düşünüyosun?
aksi takdirde bu kadar sıktıgın için zaten biticek..
ama böyle davranmaya devam edersen onu zaten ya bı hataya sürükliyceksin, ya da ilişkiyi bitmeyesürükliyceksin.. bu bariz belli.Hayir kesinlikle yanlis bi davranisim olmadi.
ben iki yıldır beraberim. o doktor fena halde yoğun. farlı şehirlerdeyiz. hep ben gittim onu görmeye. insan bir mesaj yazamazmı diye kızıyordum. ama bana her anlattığında hak verdim. bu hak verme bir gün sürüyor niyeyse ben aynıyım sonraa. bana huysuz diyor hep. iyi dayanıyor valla.Bende uzuluyorum :) iyi dayaniyo diye dusunuyorum. Ama kendime engel olamiyorum. Siz ne kdr zamandir berabersiniz?
ben iki yıldır beraberim. o doktor fena halde yoğun. farlı şehirlerdeyiz. hep ben gittim onu görmeye. insan bir mesaj yazamazmı diye kızıyordum. ama bana her anlattığında hak verdim. bu hak verme bir gün sürüyor niyeyse ben aynıyım sonraa. bana huysuz diyor hep. iyi dayanıyor valla.
[/QUOTE]her sabah ben günaydın sevgilim yazarım mesela bu gün yazmadım. becerebilirsem kendi haline bırakıcam biraz![]()
Ahhh bi yapabilseemm o dedikleriniii :))ah bu whatsapp :) benim eşim profil resmine ikimizin fotoğrafını koyduğu halde adamın beynini yiyordum :) şimdi o yazar ben amann nasılsa akşam görüşcez diyorum o bana kızıyor artık :) eh zamanın da yaptığı öküzlüklerin cezası ne kadar umursamazsan o kadar üstüne düşer erkek milleti rahat ol sen konuş arkadaşlarınla o online olsa bile ona yazma ,sana bişey yazınca en az yarım saatte cevap yaz ve sakın o cevabı diyaloğa çevirme cevap yaz ve anında yok ol whatsapp tan emin ol tepkileri bir süre sonra seninkilerden beter olacak ben de çok işe yaramıştı sadece sabretmen lazım :)
Ahhh bi yapabilseemm o dedikleriniii :))
[/QUOTE]Farkli sehirde olmak daha zorama iki yilda alismistir davranislarina :)
Fark etti mi yazmadigini :)