kızlar size bır sorum olacak,önceki konularımdn bilirsiniz benım illet bi görümcem var sanırım ikimizde birbirimizi sevmiyoruz.laf sokmaları aşşagılamaları binbir türlü kötülükleri dokundu bana ve eşime.yaklaşık 3 aydır konuşmuyoruz kendisi ile.annemlerle aynı binada oturuyor görümcem.annemede kötülüğü çok dokundu kıskançlıgı tek sebep.30 yaşında 10 senelik evli kafasında bi baloncuk mu ne varmış bu nedenle çocuk yapamıyor,6 ayda bir ilaçlı emara girdiği için.doktor; emara girmemek için dayanabilirsin kafana bişey takmazsan hanı kendısı ıyı hıssedersen bu süre 8-10 aya kadar bile uzar.uzun bir süre emara girmediğin sürece vücüdunda ilaç olmayacagı için çocukta yapabilrsin diyor.ama bu fesatlıgı kıskançlıgı buna el vermıyor tabı herşeyi kafasına takarak içine fesatlık doldurarak o emara sık sık giriyor.evet sevmiyorum onu.ama üzülüyorum.istiyorumkı yardımcı olayım bir şekilde.ona en son konuşmamızda bence senın pskoloja ihtiyacın var demiştim.sen bana deli diyosun diye burnumdan getirmşti.ne yapabilirim onun için,barışmak istesem nasıl düşünür bak döndü dolandı geldi dıye havalara girer eminim.barışsam pskoloja gidip sorunlarını çözelim desem benı yanlış anlarmı yine.bilmiyorum arkadaşlar.böyle olurunamı bırakmalıyım,yoksa kendımı aşşağılamak pahasına konuşmalımıyım?