Dertten çok merak ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Iyi geceler bayanlar ..
aklıma çok takiliyor bu soru objektif cevapları merak ediyorum gerçekten . .
kayinvalidemin beni sevip sevmediğini çözemedim bir türlü . Esimle evleneli 8 ay oldu daha evinde fotoğrafımiz yok hiç tabloya koymamis dolu ftograf verdik kaç kere söyledik koymamissin diye cerceve alacakmis öyle koyacakmis çerçevesi yokmuş 8 aydr bi çerçeve alamadı . Kendi annmde koymamsti o da aynısını söylemişti ama şimdi koymuş kayinvalidemin dolu fotoğrafı var bi tane bile yok geçen hiç gorusmedgimiz eşimin halasina gttik ondada cerceve yoktu ama tv unitesinin üstüne koymuş kadincagiz . Bu bir yana bendede hatalar var birsürü borç var eşim sürekli para veriyordu onlara onlarda istiyorlardı sürekli . Eşim verdgi halde vermedi olup bissürü beddua yiyordu . O yüzden bikaç kez dayanamayıp bu cocukda insan yeter gibisinden aramistim bikac kez eşimle tartışıp aglayarak aramistim sikayet etmiştim falan sacmalamistim . Eşim de bana sinirlenip gidip onun yuzunden size artık para veriyorum flan dems . Vs.vs .önceden uzaktan öpücük falan atıyordu şimdi suratı asik hep . 8 aydır evimizede 4 kez falan Gldi . Eşimle tartsmislar evime gelme demis eşim ondan sonra hiç glmiyo zaten . Tamam sürekli gelsin istemem gelmesi umrumdada degl ama hiç gelmemeside acayip geliyor . Bana iyi davraniyor aramzdaa sıkıntı yok . Ama beni seviyormu bilmiyorum . Eşimin kardeşinin sevgilisi var annesi o kızın annesiyle arkadaş kız daha oğlunun sevgilisi ama kaynvalidem kızın facede her fotografini bgeniyo gelinim diomus 2 3 aylık kıza biz esimle 3 .5 yıl sevgili kaldık bana sonradan dedi gelinim falan . Geçen dedim hemen gelinim diyorsun bana dememistin ffalan espirili sekilde sen kizimsin çünkü dedi o gelinim dedi . Bir de bebekken vefat eden kızı ile ismimiz ayni . Kayinvalidem gezmeyi sever calismaktan nefret eder . Sürekli hasta olsada sigarasini birakmaz anca esimden para ister . bencil . Vs . Akıllı . Biridir . Szce beni seviyormu

Iyi geceler bayanlar ..
aklıma çok takiliyor bu soru objektif cevapları merak ediyorum gerçekten . .
kayinvalidemin beni sevip sevmediğini çözemedim bir türlü . Esimle evleneli 8 ay oldu daha evinde fotoğrafımiz yok hiç tabloya koymamis dolu ftograf verdik kaç kere söyledik koymamissin diye cerceve alacakmis öyle koyacakmis çerçevesi yokmuş 8 aydr bi çerçeve alamadı . Kendi annmde koymamsti o da aynısını söylemişti ama şimdi koymuş kayinvalidemin dolu fotoğrafı var bi tane bile yok geçen hiç gorusmedgimiz eşimin halasina gttik ondada cerceve yoktu ama tv unitesinin üstüne koymuş kadincagiz . Bu bir yana bendede hatalar var birsürü borç var eşim sürekli para veriyordu onlara onlarda istiyorlardı sürekli . Eşim verdgi halde vermedi olup bissürü beddua yiyordu . O yüzden bikaç kez dayanamayıp bu cocukda insan yeter gibisinden aramistim bikac kez eşimle tartışıp aglayarak aramistim sikayet etmiştim falan sacmalamistim . Eşim de bana sinirlenip gidip onun yuzunden size artık para veriyorum flan dems . Vs.vs .önceden uzaktan öpücük falan atıyordu şimdi suratı asik hep . 8 aydır evimizede 4 kez falan Gldi . Eşimle tartsmislar evime gelme demis eşim ondan sonra hiç glmiyo zaten . Tamam sürekli gelsin istemem gelmesi umrumdada degl ama hiç gelmemeside acayip geliyor . Bana iyi davraniyor aramzdaa sıkıntı yok . Ama beni seviyormu bilmiyorum . Eşimin kardeşinin sevgilisi var annesi o kızın annesiyle arkadaş kız daha oğlunun sevgilisi ama kaynvalidem kızın facede her fotografini bgeniyo gelinim diomus 2 3 aylık kıza biz esimle 3 .5 yıl sevgili kaldık bana sonradan dedi gelinim falan . Geçen dedim hemen gelinim diyorsun bana dememistin ffalan espirili sekilde sen kizimsin çünkü dedi o gelinim dedi . Bir de bebekken vefat eden kızı ile ismimiz ayni . Kayinvalidem gezmeyi sever calismaktan nefret eder . Sürekli hasta olsada sigarasini birakmaz anca esimden para ister . bencil . Vs . Akıllı . Biridir . Szce beni seviyormu
niye kıskanıyorsun bu kadar kv ni(yok yeni geline hemen gelinim demişte seni bekletmiş yok fotoyu çerceveye koymamış)

hem hiç hazetmem diyorsun hemde sana değer vermesini isteyip bekliyorsun

sevmediğin insan seni sevse ne olur sevmese ne olur

Oğluyla arasını bozduğunu düşünüyor herhalde. Ondan kinlenmiştir. Evime gelme denir mi anneye yaw. Eşin de ayıp etmiş sanki.

kayınvalinediz eğer elti adayını kıskandığınızı farkederse, o zaman yandınız.
kaynananıza kızacağınıza ,eşinize kızacaktınız para verdiği için.İş işten geçmiş.
sevdiğini sanmam yeni gelin adayı daha cazip geliyordur.
bırakın gelmezse gelmesin evinize ,sevmesin sizi ,sevse ne olacak sanki?
öteki gelin adayına ilgi gösteriyor diye ,kadına boşuna iyi davranmaya çalışmayın.
çünkü kaçan kovalanır.Mesafenizi koruyun,sevgi içten gelir zorla olmaz

Benim çıkardığım sonuç bu kv de senden zerre haz etmiyor eltine bayılıyor:KK53:

2 3 aylık ilişkileri var eltim değil şimdiden gelin muamelesi komik . Bi de bnm aile baskim vardı eşimle zor gorusuyordum bu kızın annesiyle kV tanışıyor kız yalakalik yapıyo evini temzliyim falan . Eşim de bna dio bak kıza diye ben de diyorum benim ailem senle gorustrmuyordu ole bi imkanım olmadı bi de evinimi temzliyim falan . Eşim de haklısın diyor . Neyse diyorum yalakalik yapan ezilmeye mahkum taraf Ohh o temizlesin banane :)

eşinizde cinsmiş yani.Resmen sizi provoke ediyor.ne demek bak kıza?!
zaten burda kızlar ne kadar eşlerine toz kondurmayıp,erkek ailelerini kötülese de, o eş o kötü bildiklerinin çocuğu,ille bi kötü huyu geçiyor yani.
bence eşinize beddua az gelmiş olacak ki konuşupta ortalığı daha doğrusu aklınızı karıştırıyor.
bir daha elti adayı konusunu açarsa eşiniz, hayırlısı olsun mutlu olsun deyin.
Yoksa eşiniz uzatacak, siz kendinizi yiyeceksiniz.
ayrıca büyük konuşmamayayım ama benim kızım daha kaynanası bile olmayan birinin evini temizlese ( eli ayağı tutuyorsa) ona gerekeni yaparım.
bu kızlar milletin gözüne şirin gözükmek için başta herşeyi yapıp taviz veriyorlar,sonra kaynanaları kötülüyorlar

kayınvalinediz eğer elti adayını kıskandığınızı farkederse, o zaman yandınız.
kaynananıza kızacağınıza ,eşinize kızacaktınız para verdiği için.İş işten geçmiş.
sevdiğini sanmam yeni gelin adayı daha cazip geliyordur.
bırakın gelmezse gelmesin evinize ,sevmesin sizi ,sevse ne olacak sanki?
öteki gelin adayına ilgi gösteriyor diye ,kadına boşuna iyi davranmaya çalışmayın.
çünkü kaçan kovalanır.Mesafenizi koruyun,sevgi içten gelir zorla olmaz

Kız çirkin baya . Esimde diyo çok çirkin diye eşimin küçük kardeside diyo ben bunu eşime bikaç kez dedim diye annesine kiskamiyorda dems

benim kv hediye ettigimiz dugun albumunu torunlarina vermis oynasinlar diye onlarda tukenmez kalemle cizmis her yerini hiccc sormuyorum bile cokta tinnnnnnn beni sevse ne olur sevmese ne olur ama saygi onemli....aramizda olan tek sey saygi.....

elti adayınla olan ilişkisine niye kafa yorusuyosun bırak naparsa yapsın...
seni sevmesi yada sevmemesi çok mu önemli hiç düşünmem yani biri beni seviyomu sevmiyomu diye o düşünsün....
kendine hobi falan bul kafan dağılır....

X