dertten değil meraktan soruyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sl_12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde bir şey demediğim durumlar var ara sıra içmeye gidiyor arkadaslarıyla hiç bir şey demiyorum Alkole karşı olmama ragmen.

Malesef buna katılamicam, rahatsız olduğunuz şeyleri karşılıklı yapmamanız taraftarıyım, evet biraz kısıtlamacı bi hayat gibi gözükebilir ama biz çözümü böyle bulduk onun sevmediği şeyleri ben benimkileri de o yapmayarak, empati yapmalı yani eşin sen onun hoşuna gitmeyen bişeyi yapsan tepkisi ne olur bunu düşünsün eğer sorun değil diyosa devam etsin içmeye ama yok olmazsa madem o da yapmıcak

Benimde bir şey demediğim durumlar var ara sıra içmeye gidiyor arkadaslarıyla hiç bir şey demiyorum Alkole karşı olmama ragmen.
Adam evlendikten sonra içmeye başlamadı herhalde?
Bunu bilerek evlendiysen şimdi alkole izin verme gibi bir durum söz konusu olamaz.

Adam evlendikten sonra içmeye başlamadı herhalde?
Bunu bilerek evlendiysen şimdi alkole izin verme gibi bir durum söz konusu olamaz.
Hayır tanıştığımızda biliyordum alkol kullandığını sorun etmedim benim için çok önemli değil kendim kullanmıyorum. Sadece eve sokmam dedim oda tamam dedi.

Evlilik daha farklı her şey beraber oluyor, aynı yatağı aynı evi aynı hayatı paylaşıyorsun, her zaman karşı tarafın alttan almasını beklemek olmaz, bazen sen alttan alırsın bazen eşin, illaki kavgalar olur ama küçük şeyleri büyütmemek lazım.

Konu sahibi böyle küçük hesaplarla evlilik olmaz.
Hele sen baskın ol şöyle yap böyle yap gibi akıllarla sadece kendi mutsuzluğunu hızlandırırsın. Benden sana abla tavsiyesi ;)

Her iki tarafta saygılı ve toleranslı olmalı. Sonuçta bir yuva kuruluyor ve bu saygı ile ilerlemeli. Nişanlınız uysalmış zaten sizde ona ayak uydurmaya çalışırsanız çok mutlu olabilirsiniz. Arada illa pürüzler çıkacaktır bunlarda haksız tarafın kendini anlayıp karşı tarafı tolere etmesiyle çözülür.

Çooooook mutlu olun inşallah bir ömür. Allah yuvanıza dirlik bereket ve huzur versin. :)

Kavgasiz iliski mi olur bee? Ben illa bulur birseyi kavga ederim. Kavga candir:) kavga sart:)

Şahsen bende sizin yapıniza sahibim ve eşim daha sakin. Bende bu huyumu/huysuzlugumu dengelemeye çalışıyorum çünkü hickimse (buna eşimiz dahil) bizim sinirimizi cekmek zorunda degil. Ayrıca denge kurmaya çalışmayı öğrenmek lazım, güç savaşına cevirmeyi değil.. Mutlu olursunuz insallah

Haftasonu kısmet olursa evleniyorum. Merak ettiğim bir soru var biz hiç kavga eden zıtlaşan bir çift değiliz. Bazen benim huysuzlığum tutuyor. Karsındaki kişi bana oranla daha sakin uysal bende ilişkimde daha baskın sinirli bir karakterim. Güzel temiz giyimli bakımlı bir bayanım. Nişanlımda yakışıklı sayılır. Evlendiğimde bu karakterim yüzünden sorun yasarmıyım Ona karşı daha mı toleranslı olmalıyım yoksa daha mı baskın olmalıyım. Mutlu evlilikte insanlar nasıl olmalı.
Hem sevgililikte hem evlilikte ben daha baskın bir karakterim. Eşim benim tam tersim. Ben daha sert mizaçlıyım, eşim uysal ve ağır başlıdır. Geçinip gidiyoruz. Yeri geliyor ben baskın oluyorum yeri geliyor o sinirlenince ben daha olumlu olmaya çalışıyorum. Uysal biri ama çok üstüne gidersem de bunalabiliyor. Kendi belirli huylarına ve isteklerine saygı duymak lazım. Beraber yaşadıkça neler yaomanız gerektiğini çözersiniz. Yaşamadan bilmek zor oluyor.

Karakterle fiziksel görünüm uysaydı ya da. İnsanın güzelliğiyle evlilik yürüseydi ohoo....
ben bu mesajdan hoş bi çiftiz yine de sorun yaşar mıyız gibi bi şey anladım. Hiç alakası yok bence

Nişanlıyken bütün kadınlar baskındır, sen o sakin erkekleri bi de evlendikten sonra gör :) İlk zamanlar bizde öyleydik zamanla bende tolerans göstermeyi öğrendim dengeledik biraz. İki taraf da sakin kalabilse zaten o evlilik tadından yenmez.

Böyle hesap kitapla,taktikle evlilik mi yürür?
Şaşkınlık içerisindeyim.
Bizim nesil ben de dahil olmak üzere pek bi safmışız bu işlerde.
Ayrıca bakımlı olmanızın ve nişanlınızın yakışıklılığının konuyla ilgisini de çözemedim.

Haftasonu kısmet olursa evleniyorum. Merak ettiğim bir soru var biz hiç kavga eden zıtlaşan bir çift değiliz. Bazen benim huysuzlığum tutuyor. Karsındaki kişi bana oranla daha sakin uysal bende ilişkimde daha baskın sinirli bir karakterim. Güzel temiz giyimli bakımlı bir bayanım. Nişanlımda yakışıklı sayılır. Evlendiğimde bu karakterim yüzünden sorun yasarmıyım Ona karşı daha mı toleranslı olmalıyım yoksa daha mı baskın olmalıyım. Mutlu evlilikte insanlar nasıl olmalı.

Güzel, temiz giyimli ve bakımlı bir bayan olmanizin ve nisanlinizin yakışıklı sayilmasinin konuyla iliskisi nedir acaba?

Eşime evlenmeden önce akıl verenler olmuş. Üzerimde hüküm kurmaya çalıştığı anları çok hissettim. Halbuki ben güzellikle, anlaşarak yaşama taraftarıyım.
Şimdi diyorum ki uyuyan devi uyandırdın, maymun gözünü açtı.
Yani iyi niyet, anlayış çok önemli. Ama bunu kullananlara fırsat vermemek lazım

Back
X