Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Derya baykal'ın sunduğu deryalı günler adlı programı tahmin ediyorumki çoğunuz beğenerek izliyorsunuzdur.önemli püf noktaları,sağlık,yemek tarifleri,el işi,genel bilgileri bu başlıkta yorumlayabiliriz...
süperrrr fikirleri olan sen sakrak biri programini eskiden daha bi keyifle izliyodum simdi SIKILIYORUM cünkü herseyi bi günde bi programa sigdirmak istiyo bence haftaya ayirip bir iki konu bigünde islense daha iyi olur yemek bölümüde girdi ya kesik kesik oluyo o yüzden bakmiyorum son dönemdir............
süperrrr fikirleri olan sen sakrak biri programini eskiden daha bi keyifle izliyodum simdi SIKILIYORUM cünkü herseyi bi günde bi programa sigdirmak istiyo bence haftaya ayirip bir iki konu bigünde islense daha iyi olur yemek bölümüde girdi ya kesik kesik oluyo o yüzden bakmiyorum son dönemdir............
bence o program önceden daha güzeldi yemek olmadıgı zamanlar
hafif şeyler yapıcaz programda diye başladılar maşaallahh bir ordu doyacak kadar yemek yapıyolar
hatta bazen hobiden çok yemegi gösteriyolarr
izliyorumm ama önceki gibi zevkle degil
evet eskiden raha güzeldi bende izliyorum yaptıkları bir çok şeylerden yapıyorum
çok hareketli bir kadın hızlı konuşmasına konudan konuya atlamasına sınır oluyorum
daha yavaş sade olabilirdi. bir sürü şayi bi günde yapıp bitirmeye çalışıyolar.
gelen konuklarla daha uzun sohbetler olabilir. ama bunlar sürekli dolanıyolar
insanın kafası karışıyo
Bende önceden saat 2 olsun diye sabırsızlıkla beklerdim ama şimdi pek bakmıyorum.
Gerçekten de yemek olyı olmasa daha iyi olacaktı.
Zaten ondan sonra yemek yarışması var, yemek yemek yemek.
Zaten aklımdan çıkarmaya çalışıyorum yemek olayını.senağlama
Ama oradan birçok şey öğrendim ben.
Firkete örgüsünü,balıksırtı modelini, fatih beyin yaptığı birkaç şeyi.
Bunları öğrenmek iydi ama baydı artık bence...
herkese katılıyorum...ben de ilk zaman zevkle izler ve bazı modelleri uygulardım...şimdi kafam kaldırmıyo deryanın çenesini...çok şımardı dimi....:mymeka: