DeryaLı'dan Seçmeler

Yaşlı bir kadın kedi maması almak için markete gider. Üç kutu alıp kasaya ¤¤¤ürür. Kasadaki kız; "Üzgünüm bayan ama bunları alabilmeniz için kediniz olduğunu kanıtlamanız gerekir. Bir çok yaşlı insan bunları kendileri yemek için aldıklarından kediniz olduğuna inanmadan size bunları satma yetkimiz yok." der. Bunun üzerine yaşlı bayan eve gidip kedisini alır ve markete getirir. Market bunun üzerine kadına kedi mamasını satar. Ertesi gün yine yaşlı kadın üç kutu köpek maması almaya kalkar. Kasiyer yine kadından köpeği olduğuna dair bir kanıt ister. Çünkü yaşlı insanlar bazen de köpek maması yemektedirler. Bunun üzerine kadın yine evine döner köpeğini alıp markete gelir ve mamaları alır. Ertesi gün yine yaşlı bayan markete gelir bu sefer elinde bir kutu vardır. Kasiyere gider ve elini içine sokmasını söyler. Kasiyer korkarak; "Hayır, içinde beni ısıracak bir yılan olabilir." Yaşlı kadın; "İnanın, kutunun içinde size zarar verebilecek hiç bişi yok. Lütfen elinizi kutunun içine sokun.". Bunun üzerine kasiyer elini kutuya sokar ve sonra elini kokla¤¤¤¤¤; "Bu şey sanki ..k gibi kokuyo." der. Yaşlı kadın devam eder; "Evet ööle. Şimdi lütfen üç rulo tuvalet kağıdı alabilir miyim

:Roflol::Roflol::Roflol:

Neden don giyemezmiş?

Sultan en güvendigi adamini Arabistan’a kadı olarak göndermis.
Kadı efendi, Arabistan’da gezerken bakmis, araplar entari giyorlar ama alta donlari yok.
Bir rüzgar estimi,manzara felaket! Haber salmis, altina don giymeyenler kadi
huzuruna çikartilip, hapsedilecek. Aradan günler geçmis Arabin bir tanesi
don giymemis ve ilk rüzgarda olay farkedilmis. Kadi huzuruna çikartmislar.
Kadi sormus;
-”Adin?”
-”Aptülmecit”
-”Baba adin?”
-”Aptülleziz”
-”Evli misin?
-”5 tane karim var!”
-”Kaç çocugun var?
-”Ilkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16,dördüncüsünden 13,
besincisinden 18 tane.”
Kadi kararini vermis ve söylemis:
-”Aptulleziz oglu, Apdülmecit’in, don giymeye vakti olmadigindan
beraatine karar verilmistir!”

:Roflol::Roflol::Roflol:

Temel Dursun'a arabasinin öyküsünü anlatiyordu:
- "Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldi. Bir süre gittikten sonra kadin arabayi kuytu bir köseye çekti. Mini etegini iyice yukari çekip,
- 'Benden ne istersen alabilirsin' dedi, ben de arabasini aldim.
Dursun :
- "İyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi.":Roflol::Roflol:

Temel Dursun'a arabasinin öyküsünü anlatiyordu:
- "Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldi. Bir süre gittikten sonra kadin arabayi kuytu bir köseye çekti. Mini etegini iyice yukari çekip,
- 'Benden ne istersen alabilirsin' dedi, ben de arabasini aldim.
Dursun :
- "İyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi."

:Roflol:

Dul ve bir çocuğu olan erkekle dul ve bir çocuğu olan kadın evlenmiş.
Bir cocukları olmus neyse bir gun keratalar kavgaya tutusmuslar.
Kadın bagırmış bey bey koş koş bizim cocuklar kavgaya tutuştular demiş, adamda kimle kim kavga ediyor demiş kadın da
Seninkiyle benimki bir olmuşlar bizim kini dovuyorlar demişlülülülülülülülülülülülü

Kemal Derviş, İngiliz ve Amerikan ekonomi bakanları bir sohbete katılırlar. Sohbet en son vergilerden açılır.

İngiliz hemen atılır:
- Biz ülkenin ortasına bir çizgi çekiyoruz; vergileri havaya atıyoruz. Çizginin sağına düşen devletin, soluna düşen milletin oluyor.

Amerikan ise:
- Biz bir çember çiziyoruz; vergileri havaya atıyoruz. İçine düşen devletin, dışında kalan milletin oluyor.

Kemal Derviş te en son konuşan olur ve şöyle der:
- Biz öyle çizgi falan çizmiyoruz. Paraları havaya atıyoruz; yere düşen devletin, havada kalan MİLLETİN...

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…