• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desio Lens

tlayby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
1
0
1
38
Arkadaşlar numarasız renksiz lens kullanıp hep sorun yaşayan biri olarak yazıyorum size evet kullandığım her markada kuruma batma gibi problemler en büyük derdimdi lens kullanmak istemez hale gelmiştim en son ki Desio markasıyla tanışana kadar. Bu kadar konforlu ve kaliteli bir şeye daha önce hiç denk gelmemiştim. Kaliteli ve rahat lens araysında olanlara kesinlikle tavsiyemdir. Çok çok rahat

Eklentiler

• IMG_8948.webp
    IMG_8948.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 5
Arkadaşlar numarasız renksiz lens kullanıp hep sorun yaşayan biri olarak yazıyorum size evet kullandığım her markada kuruma batma gibi problemler en büyük derdimdi lens kullanmak istemez hale gelmiştim en son ki Desio markasıyla tanışana kadar. Bu kadar konforlu ve kaliteli bir şeye daha önce hiç denk gelmemiştim. Kaliteli ve rahat lens araysında olanlara kesinlikle tavsiyemdir. Çok çok rahat
Numarasız, renksiz lensi hangi amaç ve nedenle kullanıyordunuz ? Tıbbi amaçlı kullanıyorsanız neden bir anda renkli lens kullanımına yöneldiniz ?

Back