- Emoji Skoru
- 37.309
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
İyi halt ettiydin bende rahat rahat takiliyordum kimse almaz diyeama benimkinin köpük kısmı yumurtadan di
görüntü aynı olurdu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi halt ettiydin bende rahat rahat takiliyordum kimse almaz diyeama benimkinin köpük kısmı yumurtadan di
görüntü aynı olurdu
![]()
7.5lira verdim küçücük labneye tabiki katilicamKizam bos ver sen peyniri napcan katilmabuyuk hedayeli yarismalara sakla kendini
![]()
Biri aldı dediğinde anladım zaten sen olduğunukismet artik nevoyla kimsenin alacagini dusunmemistik biz de
![]()
Tesekkur ederim kankaÜfff beeeee harika olmuş labneyi bulduğuna pişman olacak herkes
Ellerine emeğine sağlık çok çok güzel olmuş![]()
Begenmene sevindim canim yorumun icin tesekkur ederimİki gün önce bu tarife denk geldim, ilk fırsatta yapmalıyım dedim
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor![]()
Begenmene sevindim canim yorumun icin tesekkur ederimİki gün önce bu tarife denk geldim, ilk fırsatta yapmalıyım dedim
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor![]()
Bugün yapsam olur aslında ama hafta sonu doğum günü yapmayı dusunuyorum o yüzden geç vakte bıraktım :)) bugun kızımın doğum günü aslında :))Tesekkur ederim kankasen ne zaman ekliceksin?
Tesekkur ederim canim benimElinize saglik suslemede cok guzel olmus :)
Bence senin tarif bomba etkisi yaratabilir:)Olay sunuma bakar oda sende fazlasıyla varkanka ben yarışmadan çekiliyorum ne arşı allasen bu gadın arşa çıkan merdivenleri yıkmış geçmiş![]()
Anladik sende pastacısınBugün yapsam olur aslında ama hafta sonu doğum günü yapmayı dusunuyorum o yüzden geç vakte bıraktım :)) bugun kızımın doğum günü aslında :))
@Canfeb bu kadın bizimle alay ediyyYok yoook yarismaya ara verdik siz baya buyuttunuz bu isleri ben hamladim![]()
Sus sus anlamazliktan geliyom@Canfeb bu kadın bizimle alay ediyy![]()

Sus sus anlamazliktan geliyom@Canfeb bu kadın bizimle alay ediyy![]()

yok ablam ya azerin taşı allayıp pullasa yine beni geçerBence senin tarif bomba etkisi yaratabilir:)Olay sunuma bakar oda sende fazlasıyla var![]()
dur ben de öyle yapayımSus sus anlamazliktan geliyom![]()
Kadında cazibe varyok ablam ya azerin taşı allayıp pullasa yine beni geçer
dur ben de öyle yapayım![]()
yahşi cazibeKadında cazibe var![]()

Ben 10 lira verdim birak ben kazanayim7.5lira verdim küçücük labneye tabiki katilicam1kilo et alsam bu kadar koymazdi
![]()
Yaaa nice guzel yaslari olsun insallahBugün yapsam olur aslında ama hafta sonu doğum günü yapmayı dusunuyorum o yüzden geç vakte bıraktım :)) bugun kızımın doğum günü aslında :))
Ben onun sunumlarina bayiliyorum valla nevoBence senin tarif bomba etkisi yaratabilir:)Olay sunuma bakar oda sende fazlasıyla var![]()
Yok valla dogru soyluyorum hamladim ben@Canfeb bu kadın bizimle alay ediyy![]()
Tesekkur ederim canimEllerine saglik cnm susleme görünüş harika
Merak ettigim kahvenin icindeki cıbık gorünümlü şey nedirr
Tesekkur ederim cibildak bacakli baciAma şarkı eşliğinde tarif bakmak ♥ ben
Harika olmuş canım sanat eseri gibi
Başarılar diliyorum![]()