Desperate housewives

Orson istediği zaman ne kadar gıcıklaşabiliyor. Bree'nin bence Orson'ı kendi evine alması gerekiyordu rahip söylemeden yani.Tabi bir yandan da düşünürsen Bree zaten Orson'ı istemiyordu Karl ile ilişkisi başlamadan bile Orson'dan bıkmıştı. Karl zaten boşanma avukatıydı.

Susan da gerçekten çok hoş.O direğe öyle tırmanmak için kesin ders almıştır.Bilmiyorum Nine filmini izlediniz mi ama orada da Penelope Cruz ve Marillon Cotillard striptiz yapıyorlar, tabi sağlam prova gerektiriyor.

Linette de birden kocasına karşı hırs yaptı ya, ah dedim ne de olsa çalışmaya alışmış, çocuğum var diye evde oturmak istemiyor.Gaby ve Carlos neden hiç İspanyolca konuşmuyorlar diye bir kere merak etmiştim bu bölümde ortaya çıktı ama Gabynin İspanyolca bilmemesi pek inandırıcı olmamış sonuçta Meksikalıların mahallesinde doğmuş büyümüş, İspanyolcayı biraz unutsa da bile bir şey bilmemesi pek mümkün değil.Bu arada birkaç bölümde bir bazı karakterler kayboluyor fark ettiyseniz. MJ yok ortalarda, akıl hastanesine kapatılan ay adı neydi aklıma gelmiyor o da yok, Bree hastaneye yattı katı vejeteryan kızı gelmedi.Lynettin de çocukları genelde ortada yok.Senaryoda gerekmedikçe neden para versinler tabi o da var.

Bu arada benim bir meslektaşım bir dönem ABD de çalıştı.Desperate Housewivesta kameramanlık yaptı bir süre.Merak ettim nasıllardı diye sormuştum, çok çok disiplinliler bir an önce ciddiyetle çalışıp diziyi çekiyorlar demişti.Kaprislerini de görmedim dedi.Gerçi daha ilginç bir şey söylemesini beklerdim ama anladığım kadarıyla oyuncularla çok dialoğu olmamış.

Kursuna falan gitmiştir herhalde, bayağı profesyonel gibiydi vallahi. Ben Mike'ın yerinde olsam yatak odasına striptiz direği yaptırırdım :roflol:

Bree'ye bence de iyi oldu. Ama o yine bir dolaplar çevirir, öyle gideceğini sanmam. Orson da az değil, biliyor kadının zayıf noktasını -din- kullanacak.

Ben Bree'nin yerinde olsam "Al lan" deyip adamın payını verir gönderirdim herhalde. İyi niyeti suistimal kadar sinir olduğum şey yoktur. Ama Bree de hak etmedi değil o da ayrı.

Bilmiyorum ne olacak :sm_confused:

Neden hak ediyor ki neden birden Orson ak Bree kara oldu ki,
Orsonun gecmiste yaptilarini unuttunuz mu?

Neden hak ediyor ki neden birden Orson ak Bree kara oldu ki,
Orsonun gecmiste yaptilarini unuttunuz mu?

Orson da az değildi biliyorum, hâttâ kleptomanisi vardı falan, ama aldatan eşlere karşı başka türlü bir his besleyemiyorum elimde değil. Önce boşansaydı sonra istediğini yapsaydı diye düşünüyorum.

Haklisin orasini bende dogrulamiyorum ama Orson santaj yapti ayrilamamasi icin,
yoksa belki coktan bosanmisti.

Ben bu diziyi çok seviyorum, duygusallığın ön planda tutulduğu bölümlerini salya sümük izliyorum ama sizler 6. sezonu izliyorsunuz sanırım, ben e2 deki 5. sezon bölümlerindeyim bitmesine az kaldı...

Dizide iyi-kötü diye genellemeler yok, her karakter yeri ve zamanına göre iyi veya kötü davranışlar sergileyebiliyor ama sonunda herkes dersini almış oluyor, yargılamalar yok, en katı düşüneni bile hata yapabiliyor örn. Bree nin eşini aldatması gibi, ama en masum karakter Susan gibi geliyor bana, saf ve duygusal düşünüyor her zaman, insanları üzmeyi sevmiyor, gerçi o da kaza ile de olsa iki masum insanın ölümüne yol açtı ama, sakarlıklarına da çok gülüyorum, Gaby nin olaylara esprili yorumlarına da çok gülüyorum, Edie nin ölümüne çok üzüldüm keşke diziden ayrılmasaydı ve o hayali Fairview kasabası keşke öyle bir yerde yaşasam ve öyle komşularım dostlarım olsa, ismiyle tezat bir dizi, onlar umutsuz ise Tr deki ev kadınlarının vah haline

Ben bu diziyi çok seviyorum, duygusallığın ön planda tutulduğu bölümlerini salya sümük izliyorum ama sizler 6. sezonu izliyorsunuz sanırım, ben e2 deki 5. sezon bölümlerindeyim bitmesine az kaldı...

Dizide iyi-kötü diye genellemeler yok, her karakter yeri ve zamanına göre iyi veya kötü davranışlar sergileyebiliyor ama sonunda herkes dersini almış oluyor, yargılamalar yok, en katı düşüneni bile hata yapabiliyor örn. Bree nin eşini aldatması gibi, ama en masum karakter Susan gibi geliyor bana, saf ve duygusal düşünüyor her zaman, insanları üzmeyi sevmiyor, gerçi o da kaza ile de olsa iki masum insanın ölümüne yol açtı ama, sakarlıklarına da çok gülüyorum, Gaby nin olaylara esprili yorumlarına da çok gülüyorum, Edie nin ölümüne çok üzüldüm keşke diziden ayrılmasaydı ve o hayali Fairview kasabası keşke öyle bir yerde yaşasam ve öyle komşularım dostlarım olsa, ismiyle tezat bir dizi, onlar umutsuz ise Tr deki ev kadınlarının vah haline

Katılıyorum, fakat ara sıra çok sıra dışı olaylar da yaşıyorlar.Bu arada hepsi ev kadını da değil, Breeye baksana kariyer yaptı zengin oldu kitap bile yazdı.Şİmdi Orson boşanırken alacağı paranın bile lafını etti. :hulya:

Kız daha dün baktım koymamışlardı ne ara çıktı. Hemen izliyorum!! :sm_cool:

Bende izledim kizlar Susan ve Gaby cok komikler ya, cok guldum.
Tom da cok iyi yapti o defterle falan iyicene meraklandirdi Lynette. kaydirigubbakcemile3

Desperatecılar ses yok sizden.13.bölüm yayınlandı 14ü bekledim yayınlanmadı.Nasıl beğendiniz mi? Catherine e hem üzüldüm hem de sonunda çok mutlu oldum.Hele de Susanın gelmesine.

Desperatecılar ses yok sizden.13.bölüm yayınlandı 14ü bekledim yayınlanmadı.Nasıl beğendiniz mi? Catherine e hem üzüldüm hem de sonunda çok mutlu oldum.Hele de Susanın gelmesine.

Susan zaten yufka yurekli canim, hemen affeder. opuyorumnanaktan
14uncu bolumu sanirim henuz yayinlanmadi.

evet kıslar galiba bu hafta yine ara verdiler yeni bölüm yok inşallah hafataya çıkar yeni bölüm

Kızlar müjde!! 14. bölüm çıktı. Çok güzeldi. Orson ve Bree'nin sahnesinde çok duygulandım hemen izleyin derim.

Kızlar müjde!! 14. bölüm çıktı. Çok güzeldi. Orson ve Bree'nin sahnesinde çok duygulandım hemen izleyin derim.

Bende izledim benim de o sahne hosuma gitti.
Lynette ve Tom'un birbirlerini anlamalari da hosuma gitti.
Gaby ve Carlos'un gideliyim diyip te biskuvi alip kapi dinlemeleri. kaydirigubbakcemile3
Susan da yine basina bela alicak ne isi var o kizi evine aliyor hic akillanmicak hea bu kadin. kaydirigubbakcemile3

bu haftada mi ara verdiler..gecen haftada yoktu bu hfatada sanirim normalde pazartesi günleri indiriyordum pazar yayinlaniyor ama yok iki haftadir bu nasil araymis..yilbasi icin bir ay ara,bir hafta oynuyor bir hafta ara insan konuyu unutuyor yahu

Back
X