Desperate housewives

ay çok güzel bölümdü :asigim:
o yeni komşu başımıza çok iş açıcak kanumca :roflol:

Yaaa üff dün izleyemedim gecede tekrarı vardı ama izlemedim h.sonu hemen tekrarını izlemem lazım ya:çok üzgünüm::icecream:

Didsimmmm çabuk buraya gel:çok üzgünüm:

Bugün tekrarını izlerken ufak bir yerini kaçırdım ya :mymeka:

Carlosun 10 milyon dolarlık hesabımı varmış orayı doğrumu duydum edi onu tehtit mi etti peki:uhm:Bu kısmı kaçırdım anlat çıbık:asigim:

evet gizli banka hesabı varmış,carlos evde yokken ortalığı karıştırıp belgeleri bulmuş ve tehdit etti ...... klava: anladın sen onu jeyyar

evet gizli banka hesabı varmış,carlos evde yokken ortalığı karıştırıp belgeleri bulmuş ve tehdit etti ...... klava: anladın sen onu jeyyar

Hiiii paraya bak:1shok: Ya alsın eski karısını kaçsın gitsin o para ömrünce yeter bekafamçokkarıştıtatlicadiarzu Sağol didsimŞeniz

Didsss az baksana:icecream:

Anam nere yazsak anında geliyosun abonelik var galiba:icecream:
Bir çağırayım bakim burayada 1 dakke içinde gelebilcek mi:icecream::tomato:
59 58 az kaldı:icecream::asigim:​

Didsss az baksana:icecream:

Anam nere yazsak anında geliyosun abonelik var galiba:icecream:
Bir çağırayım bakim burayada 1 dakke içinde gelebilcek mi:icecream::tomato:
59 58 az kaldı:icecream::asigim:​

yettttttiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:

ay kıslar ben bi desperate delisiyimm...okuldayken finallerim warken molalarımı bile diziye göre ayarlıodum.. yerimseniben

Bu yeni komşuda baya bi iş var ama:1shok:

Bunun kızı şimdi hatırlamıyor mu yoksa bu kız susan ların bildiği kız değil mi:1ninca:

Edie yi kesinlikle ortadan kaldırmak lazım gitti araba aldı ya:roflol:

Belki de yeni komşuyu şimdi çok kötü gizemli biri gibi görüyoruz ya tam hayatını çözdüp bilmediklerimizi öğrendiğimiz de belkide fedakar bir anne çıkar altından:1ninca:Bir önceki sezondada öyle olmuştu ya:1ninca:

Ve son olarak bugün acilen limonlu kek yemeliyim:1ninca:tatlicadiarzu

senin bu yorumlar beni komaya sokuyo :roflol:

bence o komşu kızının hafızasıyla oynamışlar,kızı değiştirmiceklerine göre,değişmemiştir herhal fisfisfis

o edie'dende yani illahlah dedim ha :mymeka: çatlak tam , zorla olurmu heç, ama kanumca adam halleder :icecream:

o fedakar anne değil katil falan çıkacakda neyse :roflol::roflol:

ben dizi bitince limonata içtim :roflol::roflol::roflol:

İyi ettin şimdi hem kek yemek lazım hem limonata içmem lazım:mymeka::roflol:

Ya kızıl kafanın kocasını katil katil diye izleyip:1ninca:Vah anasına kötü davraniyi aman eski karısının dişleri sökmüş cani tühh sıfatına diyerek izlemedik mi:1ninca:tatlicadiarzuAdam meğer melaike gibi çıktı:roflol:

Ondan dedim yeni komşu belki diye:1ninca:

teemmmmmmeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm :dance:

ben bi araştırma yapayım barim :icecream:

Bunların yanında Wisteria caddesine esrarengiz karakterlerde katılacak. İlk gelecek komşular ise ‘gay’bir çift.

diye bir yazı buldum şimdilik :icecream:

Yaaa evet sezon başlamadan gay çift olcak diyodu demi unutmuşum :1shok:

Bölüme gelirsek bu yeni komşu o tahtadaki çıkığa bakıp ağladıya:mymeka:

Ya kocasını öldürdü oraya kafası çarptı yada zamanında kıza bi tane geçirdi kız yere çakıldı kafayı oraya vurdu bide hafıza gitti kesintatlicadiarzu

Carlos 3.5 attı beyaz kafa ben olsam ortadan kaldırırım deyincetatlicadiarzuKötü Kazen

Ayrıca çabuk bana 2 tabak kek:mymeka:Yeter bu diziden çektiğim:roflol:

:roflol::roflol: ay yattım gene yerlere :roflol:

bence kesin baltaladı falan kocasını , oda onun izi sengözlerimebaksanab

carlos taraftarıyım ben artık , illet oluyorum o sarı karıya :mymeka:

çukulata verebilirim istersen

Yerim

Bu dizi bizide umutsuz açlar haline getircek ha her hafta ayrı bir tadtatlicadiarzu:roflol:

Bende carlosu tutuyorum sarı kafaylan ilgili bilgi topluyo ya görecez bakalım el mi yaman carlosmu yamantatlicadiarzu

Doğru bak baltadır o:1shok:Belki adamın cesedi o mahalledeki yaşlı teyzenin buzdolabındadır:roflol:Kadın alışkın zaten oraya koymaya:roflol:

bence o yaşlı kadın gene biliyodur ne olduğunu :roflol::roflol::roflol:

o sarı kafayı bana vermiyolarki Kötü Kazen

noluyoo nann bensiz burdaaa
nev kafayi mi yemiss
kime nolmuss
dids asikmi olmuss
nolmuss dedimmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…